În luna iunie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iunie!

Reduceri de Primăvară!

Până la -35% la Aspiratoarele Inteligente iRobot

Articolul întreg

Articol publicat pe Hotnews.ro

Viitorul aspiratoarelor robot este aici. Ce aduce nou și cum îți face viața mai ușoară Roomba Combo® j9+

În era tehnologiei, Roomba Combo® j9+ redefinește standardele curățeniei cu inovații remarcabile. Echipat cu un braț extensibil și complet retractabil ce integrează un mop, acest robot aspirator nu se limitează doar la aspirare, ci exercită presiune asupra podelei, realizând mișcări de glisare înainte și înapoi pentru a simula o ștergere manuală. Această funcționalitate unică în serie îl face inegalabil în capacitatea sa de a oferi o curățenie eficientă și detaliată, fiind cel mai impresionant din gama iRobot.

Articolul întreg

BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ CU OFERTELE LUNII MARTIE PE IROBOT.RO

În luna martie, iRobot.ro te întâmpină cu o serie de oferte și promoții irezistibile pentru a-ți face viața mai ușoară și mai confortabilă. Pe lângă prețurile super avantajoase la care poți achiziționa cei mai performanți roboți de curățare de pe piață, pe irobot.ro te bucuri de accesorii gratuite.

Articolul întreg

Descoperă Puterea Tehnologiei iRobot

Pregătirea Perfectă pentru Black Friday 2023 pe irobot.ro!

Articolul întreg

Roomba Combo® j7+ – Aspirator și Mop Robot 2 în 1 pentru o Casă Curată și Sănătoasă

Dacă te-ai confruntat vreodată cu alergii de sezon sau pur și simplu îți dorești o modalitate mai eficientă de a-ți menține casa curată și sănătoasă, atunci Roomba Combo® j7+ ar putea fi soluția perfectă pentru tine. Acest aspirator și mop robot 2 în 1 de la iRobot aduce o serie de inovații pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te ajuta să îți îmbunătățești sănătatea. În acest articol, vom explora funcțiile acestui produs revoluționar și modul în care poate fi de ajutor persoanelor cu alergii de sezon.

Articolul întreg

Black Friday vine cu reduceri de până la – 45% pe www.irobot.ro

În perioada 11.11.2022 - 02.12.2022 pe siteul www.irobot.ro te bucuri de reduceri atractive pentru gama de aspiratoare Roomba® si mopuri robot Braava jet® m6.

Articolul întreg

Extra -10% reducere | Cod LOVE10

Articolul întreg

Reduceri iRobot pentru curățenia de primăvară

-15% reducere pentru aspiratoarele robot Roomba®j7, Roomba®i7 și mopurile inteligente Braava jet m6
Luna aprilie vine cu 15% reducere pentru aspiratorul robot Roomba® i7 (model i7158), Roomba®j7 – cel mai inteligent robot aspirator din gama Roomba și mopul robot Braava® jet m6 white (model m6138), cu ajutorul codului SPRING15, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro. Codul nu este aplicabil categoriei de produse seturi.

Articolul întreg