Descoperă Puterea Tehnologiei iRobot

Pregătirea Perfectă pentru Black Friday 2023 pe irobot.ro!

Articolul întreg

Roomba Combo® j7+ – Aspirator și Mop Robot 2 în 1 pentru o Casă Curată și Sănătoasă

Dacă te-ai confruntat vreodată cu alergii de sezon sau pur și simplu îți dorești o modalitate mai eficientă de a-ți menține casa curată și sănătoasă, atunci Roomba Combo® j7+ ar putea fi soluția perfectă pentru tine. Acest aspirator și mop robot 2 în 1 de la iRobot aduce o serie de inovații pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te ajuta să îți îmbunătățești sănătatea. În acest articol, vom explora funcțiile acestui produs revoluționar și modul în care poate fi de ajutor persoanelor cu alergii de sezon.

Articolul întreg

Black Friday vine cu reduceri de până la – 45% pe www.irobot.ro

În perioada 11.11.2022 - 02.12.2022 pe siteul www.irobot.ro te bucuri de reduceri atractive pentru gama de aspiratoare Roomba® si mopuri robot Braava jet® m6.

Articolul întreg

Extra -10% reducere | Cod LOVE10

Articolul întreg

Reduceri iRobot pentru curățenia de primăvară

-15% reducere pentru aspiratoarele robot Roomba®j7, Roomba®i7 și mopurile inteligente Braava jet m6
Luna aprilie vine cu 15% reducere pentru aspiratorul robot Roomba® i7 (model i7158), Roomba®j7 – cel mai inteligent robot aspirator din gama Roomba și mopul robot Braava® jet m6 white (model m6138), cu ajutorul codului SPRING15, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro. Codul nu este aplicabil categoriei de produse seturi.

Articolul întreg

Sărbătorim Ziua Internațională a Femeii cu -15%

În contextul lunii martie, când sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, Roomba® J7 și Roomba® J7+ sunt două produse de ultimă generație ce pot fi deosebit de utile pentru doamnele care doresc să scape de grija curățeniei și pot reprezenta un cadou cu adevărat util.

Articolul întreg

Descoperă Roomba®️ seria j – Acum și sub forma unui set avantajos

Bucură-te de oferta specială pentru Roomba® j7 și Roomba® j7+ sau alege seria j7 alături de mopul robot Braava® jet m6 sub forma unui set avantajos care redefinește inovația.

Articolul întreg

21 de motive pentru care ai nevoie de un Roomba

Descoperă în continuare 21 de motive pentru care merită să te bazezi pe aspiratorul robot Roomba atunci când vine vorba de curățenia casei tale.

Articolul întreg
Aspirator robot Roomba j7