În luna iunie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iunie!

Mai inteligent ca niciodată

Pe langă faptul ca tehnologia iRobot OS este echipată cu funcții inteligente, este și foarte bine gândită. iRobot OS oferă mai multe moduri ce pot fi personalizate, funcții pentru posesorii de animale de companie și mai multe comenzi vocale¹ decât orice alt robot. Astfel încât să te poți concentra doar asupra acelor activități care merită atenția ta.

Descoperiți aici cei mai inteligenți roboți Roomba

Sistem de operare iRobot OS

Obstacolele nu sunt o problemă.

Controlat de sistemul de operare iRobot, Roomba® j7 recunoaște mai mult de 80 de obiecte comune². Când detectează lucruri precum cabluri, șosete și chiar excremente de animale, le evită. Doar un robot cu adevărat inteligent poate face asta.

Cumpără j7+ dotat cu iRobot OS

Sistem de operare iRobot OS

Înțelege mai multe comenzi vocale decât orice alt robot.

Asociați roboții conectați la Wi-Fi® cu dispozitive compatibile cu Alexa sau Google Assistant¹ și folosiți comenzi precum „ “Alexa, tell Roomba to clean under the coffee table”. Vor face ceea ce le ceri într-o clipă. (Și unele comenzi funcționează chiar și cu Siri.)

Vizualizați aspiratoarele robot cu sistemul de operare iRobot OS

Sistem de operare iRobot OS

Oferă sugestii de curățare doar pentru tine.

Personalizați modul de curățare pentru a se potrivi cu programul dvs. în continuă schimbare. Sistemul de operare iRobot OS vă învață obiceiurile și vă face recomandări care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață - totul astfel încât să puteți veni acasă și să gasiți curat, fără a fi nevoie să vedeți procesul din spatele curățeniei.

Vizualizați mopurile M6 cu sistemul de operare iRobot OS.

Sistem de operare iRobot OS

Nr. 1 în evitarea excrementelor

Roomba® j7 este controlat prin iRobot OS. Are mai multe funcții pentru posesorii de animale de companie decât orice alt robot. Identifică excrementele solide facute de animale de companie și le evită.

Vizualizați seturile de roboți cu sistemul de operare iRobot OS

Sistem de operare iRobot OS

Descărcați aplicația iRobot Home

Hărți îmbunătățite, capacitatea de a curăța în jurul anumitor obiecte, rutine personalizate, și integrare intuitivă smart home². Fiecare aspect al aplicației iRobot Home a fost reproiectat pentru a vă oferi control maxim asupra robotului dvs si asupra modului in care acesta face curat.

Mai multe informații despre aplicație

iRobot_OS_footer

"Numai pentru aspiratoarele robot Roomba® s, j, i7 și mopurile robot Braava® Jet m6 .Funcționează cu dispozitivele Google Home și Alexa. Alexa și toate siglele asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com sau ale afiliaților săi. Google este o marcă comercială a Google LLC."