iRobot OS™

Pe baza obiceiurilor tale specifice, a casei tale unice și chiar a anotimpurilor, iRobot OS™ combină cunoștințele și tehnologia pentru a crea o experiență unică de curățare. În același timp, utilizatorul rămâne în control complet asupra robotului cu ajutorul aplicației mobile. Acum putem numi inteligența iRobot OS™ cu adevărat geniala.

Descoperă Tehnologia iRobot OS™ cu ajutorul modelelor:

  • Roomba i7/i7+
  • Roomba j7/j7+
  • Roomba s9/s9+
  • Braava jet m6

Ce mai poate face Tehnologia iRobot OS™?

Se apropie perioada în care animalul dvs năpârlește? Nicio grijă, iRobot vă recomandă o curățare specială.

Urmărește perioadele în care poate fi necesară o curățare mai frecventă.

Pe baza obiceiurile dvs, vă sugerează programe de curățare – în funcție de nevoile dvs.,
iRobot OS™ vă recomandă un program de curătare.

Când se deplasează către o cameră anume sau către o zonă predefinită în aplicație, robotul nu aspiră, astfel economisește energie si minimizează zgomotul.

Înainte de a începe curățarea, vă va arăta cât va dura programul de curățare.

Chiar și atunci când nu sunteți acasă, va fi mereu curat, indiferent dacă este parte sau nu a sistemului Smart Home.

iRobot OS™

Curățați acolo unde este nevoie

Aspiratoarele robot Roomba® și mopul Braava® cu cartografierea inteligentă Imprint map utilizează tehnologie de de ultimă generație precum inteligența artificială si machine learning pentru a detecta automat murdăria și pentru a crea în mod activ noi zone de curățare în jurul unor obiecte specifice, cum ar fi canapele, mese sau blaturi de bucătărie.

* min. iAdapt 3.0

iRobot OS™

Curățați așa cum doriți

Zonele interzise restricționează accesul robotului. iRobot OS™ cu funcția de cartografiere Imprint™ merge chiar mult mai departe de atât. Roboții pot crea chiar ei zone pe care învață să le evite. În plus, oferă sfaturi de sezon, care vor fi apreciate de către posesorii de animale și de cei care suferă de alergii.

* min. iAdapt 3.0

iRobot OS™

Curățați când este cazul

Aplicația vă cunoaște obiceiurile de curățare și vă sugerează curățarea regulată, cum ar fi „curățarea bucătăriei după cină”. Capacitatea roboților de a curăța atunci când sunteți plecați de acasă, este minunată. Nu trebuie să porniți nimic, deoarece iRobot OS™ știe când ați plecat de acasă. Veți ști că a curățat văzând doar rezultatul final.

Distribuie și urmărește

Arată-ne roboții tăi și distribuie pe instagram printr-un hashtag #irobotlove