În luna iulie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iulie!

Vânzătorii noștri de top
Faceți cunoștință cu familia iRobot®. Ne ocupăm de casa ta, în interior și în aer liber.

DE CE DISTRIBUȚIE OFICIALĂ

Distribuția oficială a produselor iRobot are loc numai prin intermediul rețelei noastre de dealeri autorizați, cu care garantăm o distribuție serioasă a produselor iRobot. Cumpărați acolo unde vor fi interesați de dvs., chiar dacă există o problemă.

Garanțiile menționate le putem garanta numai în rețeaua dealerilor autorizați iRobot. Cerem întotdeauna o dovadă a achiziției pentru verificare. Dacă se constată că achiziționarea de bunuri iRobot nu a avut loc prin intermediul dealerului nostru autorizat, din păcate nu putem accepta garanția dumneavoastră.

Prin urmare, acordați o atenție deosebită selecției unui vânzător solid și verificat atunci când efectuați achiziția. Subevaluarea acestor fapte ar putea să nu dea roade în viitor.

  • Ne alegem cu atenție dealerii. Trebuie să îndeplinească criteriile noastre stricte, care includ fiabilitate, o abordare serioasă, proprietate clară și un istoric de afaceri de succes. Cei care au reușit să îndeplinească aceste criterii ar putea deveni distribuitorii noștri autorizați iRobot.
  • Întreaga noastră rețea de dealeri autorizați este continuu instruită și auditată. Pentru iRobot, cel mai important lucru este că dealerii noștri vă pot oferi 100% servicii pentru clienți. Dacă nu este cazul, vă rugăm să ne contactați. Pentru verificare la dealeri, căutați sigla noastră iRobot de la un dealer autorizat.
  • 24 luni garanție. Bunurile cumpărate prin rețeaua iRobot de revânzători autorizați sunt acoperite de o garanție de 24 de luni.
  • Garanție de calitate 100%. Pentru bunurile achiziționate de la dealeri autorizați iRobot, garantăm că bunurile sunt originale iRobot și au trecut controlul final de calitate.
  • Garanția unui serviciu pentru clienți peste standard. Mărfurile IRobot cumpărate în rețeaua iRobot de dealeri autorizați sunt supuse serviciului pentru clienți peste standard.
  • Posibilitatea de a folosi preluarea pentru service chiar de la serviciul către client gratuit.
  • Garanția comerțului fără probleme. Nu vă asumați niciun risc atunci când cumpărați bunurile. Vă garantăm un proces de cumpărare fără probleme la dealerii noștri autorizați. Vom rezolva orice problemă posibilă pentru dvs., trebuie doar să ne contactați. Suntem interesați să lucrăm numai cu parteneri serioși și de calitate.