În luna iulie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iulie!

vSLAM®

vSLAM (localizare și cartografiere simultană vizuală) permite aspiratoarelor robot să creeze hărți și să navigheze simultan folosind informații vizuale. În acest fel, aspiratoarele robot pot planifica rute mai eficiente, pot evita obstacolele și pot curăța mai eficient camerele.

DETECTAREA AUTOMATĂ A OBIECTELOR

Navigare vSLAM® de ultimă generație

Cu PrecisionVision, Roomba® detectează obiecte de pe podea, cum ar fi pantofi, cabluri, șosete, sau ''surprizele neplăcute'' făcute de animalul de companie... Când întâlnește pentru prima dată un obiect în calea sa, vă trimite o fotografie a obiectului și dvs. stabiți dacă să-l evite sau să curețe în continuare. Își amintește alegerea dvs. pentru următoarea curățare și apoi știe ce să evite și ce să nu facă. Cu fiecare actualizare, învață și lista de obiecte pe care le poate identifica crește..

NU RATEAZĂ NICIUN LOC

Intră sub mobilier și în locuri greu accesibile

Datorită navigației vSlam, robotul este, de asemenea, capabil să anticipeze pereții și mobilierul. Va încetini și va conduce ușor până la ele, astfel încât să nu rateze niciun punct, evitând în același timp să zgârie mobila. Poate ajunge chiar și în locuri în care un robot cu orice alt tip de navigație nu va ajunge.