În luna iulie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iulie!

04. martie 2024

BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ CU OFERTELE LUNII MARTIE PE IROBOT.RO

În luna martie, iRobot.ro te întâmpină cu o serie de oferte și promoții irezistibile pentru a-ți face viața mai ușoară și mai confortabilă. Pe lângă prețurile super avantajoase la care poți achiziționa cei mai performanți roboți de curățare de pe piață, pe irobot.ro te bucuri de accesorii gratuite.

Cu poți profita de această ofertă?
Ei bine, atunci când achiziționezi unul dintre modelele selectate participante la promoție, poți primi accesorii gratuite în valoare maximă de 199 de lei. Este o oportunitate excelentă pentru a-ți completa achiziția
cu accesorii esențiale și utile pentru întreținerea și curățarea locuinței tale.

Modelele selectate pentru această campanie de accesorii gratuite sunt:

1. Roomba ® Combo i5
2. Roomba ® Combo i8
3. Roomba ® Combo j7
4. Roomba ® j7
5. Roomba ®Combo j7+ Navy
6. Roomba ®s9+

Cum funcționează?

Este simplu! Adaugă modelul dorit în coșul de cumpărături și selectează accesoriile pe care dorești. Din totalul generat de accesorii, se va scădea automat o sumă de până la 199 de lei. 

În plus față de oferta cu accesorii gratuite, în luna martie, site-ul iRobot.ro vine și cu prețuri avantajoase pentru unele dintre cele mai populare modele de roboți aspirator, inclusiv:

Roomba ® Combo j7+
Roomba ® Combo i8+
Roomba ® s9+
Roomba ® i7+
Roomba ® i3+

De asemenea, nu rata șansa de a achiziționa seturile formate din robot aspirator și mop la prețuri speciale în această lună.

Indiferent de nevoile tale specifice de curățare și întreținere a locuinței, iRobot.ro are soluția perfectă pentru tine. Cu tehnologia de ultimă generație și performanța excepțională a roboților aspirator iRobot, vei
obține rezultate de curățare impecabile fără efortul suplimentar.

Nu rata aceste oferte speciale valabile doar în luna martie și bucură-te de confortul și eficiența pe care ți le oferă roboții aspirator iRobot. Accesează, www.irobot.ro, pentru a descoperi toate promoțiile și modelele disponibile și fă-ți viața mai ușoară și mai plăcută!