În luna iunie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iunie!

13. septembrie 2023

Roomba Combo® j7+ – Aspirator și Mop Robot 2 în 1 pentru o Casă Curată și Sănătoasă

Dacă te-ai confruntat vreodată cu alergii de sezon sau pur și simplu îți dorești o modalitate mai eficientă de a-ți menține casa curată și sănătoasă, atunci Roomba Combo® j7+ ar putea fi soluția perfectă pentru tine. Acest aspirator și mop robot 2 în 1 de la iRobot aduce o serie de inovații pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te ajuta să îți îmbunătățești sănătatea. În acest articol, vom explora funcțiile acestui produs revoluționar și modul în care poate fi de ajutor persoanelor cu alergii de sezon.

O privire asupra Roomba Combo® j7+

Roomba Combo® j7+ este un aspirator și mop robot care vine cu o serie de caracteristici inovatoare pentru a oferi o curățenie excepțională care te scapă de povara curățeniei. Acest robot inteligent a fost proiectat pentru a se adapta cu ușurință la orice tip de podea sau suprafață, inclusiv la parchet, gresie, covoare și mochetă.

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale Roomba Combo® j7+ este tehnologia sa avansată de navigație. Cu ajutorul sistemului iAdapt 3.0 cu vSLAM®, acest robot poate crea o hartă precisă a casei tale, permițându-i să știe întotdeauna unde se află și ce a curățat deja. Această abilitate de navigare precisă face ca Roomba Combo® j7+ să fie extrem de eficient în a acoperi întreaga suprafață a casei tale, fără să rateze zone sau să se blocheze în obstacole.

Aspiratorul care combate alergiile de sezon

Pentru persoanele care se confruntă cu alergii de sezon, calitatea aerului din casă este esențială. Roomba Combo® j7+ vine cu un sistem de filtrare avansat care poate reține particulele mici de praf, polen și alergeni, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului din locuința ta. Filtrul HEPA® de înaltă eficiență împiedică aceste particule să intre în aerul pe care îl respiri, ceea ce poate reduce simptomele alergiilor și te poate ajuta să te simți mai bine în propria ta casă.

Un alt aspect interesant este tehnologia Clean Base® Automatic Dirt Disposal. Acest sistem inovator permite aspiratorului să se descarce singur în bază și să se golească, astfel încât nu mai trebuie să te ocupi de golirea zilnică a recipientului cu murdărie. Acest lucru este deosebit de util pentru persoanele cu alergii, deoarece reduce expunerea la potențiale alergeni atunci când curăță aspiratorul.

O curățenie complete prin ștergerea podelelor

Roomba Combo® j7+ nu este doar un aspirator, ci și un mop robot. Cu ajutorul unui rezervor de apă integrat, acest dispozitiv poate spăla și mătura podelele pentru o curățenie completă. Poți seta nivelul de umiditate pentru a se potrivi cu tipul de podea și gradul de murdărie. Robotul se deplasează cu delicatețe pe suprafața pardoselii și se asigură că aceasta rămâne strălucitoare și fără urme.

Control inteligent și conectivitate

Pentru a face experiența de curățare și mai ușoară, Roomba Combo® j7+ vine cu control inteligent. Poți controla aspiratorul și mopul robot de la distanță folosind aplicația iRobot Home de pe smartphone-ul tău. Aceasta îți permite să setezi programe de curățare, să monitorizezi progresul și să primești notificări în timp real despre starea dispozitivului.

De asemenea, Roomba Combo® j7+ este compatibil cu asistenții vocali precum Amazon Alexa și Google Assistant, astfel încât poți controla dispozitivul cu comenzi vocale simple. Această funcționalitate adaugă un nivel suplimentar de comoditate în utilizarea aspiratorului și mopului robot.

Roomba Combo® j7+ este cu siguranță un aspirator și mop robot revoluționar care aduce o serie de inovații pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, în special dacă te confrunți cu alergii de sezon. Tehnologia avansată de navigație, filtrarea eficientă a aerului și controlul inteligent îl fac să fie cu adevărat diferit față de alți roboți de curățenie. Cu Roomba Combo j7+, poți avea încredere că locuința ta va fi mereu curată și că vei respira un aer mai curat și mai sănătos.

Roomba Combo® j7+ este disponibil atat pe siteul nostru www.irobot.ro cat si la partenerii nostri agreați. Este timpul să aduci un plus de confort și sănătate în viața ta cu acest aspirator și mop robot 2 în 1 de ultimă generație.

Caracteristici premium Roomba Combo® j7+

Pe baza obiceiurile dvs, vă sugerează programe de curățare – în funcție de nevoile dvs.,
iRobot Genius vă recomandă un program de curătare.

Se apropie perioada în care animalul dvs năpârlește? Nicio grijă, iRobot vă recomandă o curățare specială.

Urmărește perioadele în care poate fi necesară o curățare mai frecventă.

Când se deplasează către o cameră anume sau către o zonă predefinită în aplicație, robotul nu aspiră, astfel economisește energie si minimizează zgomotul.

Înainte de a începe curățarea, vă va arăta cât va dura programul de curățare.

Chiar și atunci când nu sunteți acasă, va fi mereu curat, indiferent dacă este parte sau nu a sistemului Smart Home.

Roomba® Combo j7+ este singurul aspirator robot cu adevărat autonom 2 în 1, cu un mop complet extensibil și retractabil. Evaluează automat zonele unde aspiră și care necesită ștergere. Poate evita orice obstacole care apar pe podea și se golește singur.
4 299.00 leiStoc