Braava jet 240 | www.irobot.ro

ProduseBraava jet 240

preţ 1 089,00 RON
în stoc
Cumpără
Braava jet 240 banner
 

Prezentare

     
 
 

Istet, simplu si eficient- acesta este noul Braava Jet. Cel mai compact mop robot potrivit pentru curatarea bailor, a bucatariilor si a altor camere. Daca aveti nevoie sa maturati, stergeti rapid sau sa spalati podeaua, Braava Jet este alegerea corecta.

Principalele avantaje ale robotului Braava jet 240

 • Curățarea tuturor tipurilor de podele dure
 • Navigație prin iAdapt 2.0
 • Tehnologie inteligentă
 • Control prin intermediul aplicației iRobot HOME
 • 3 moduri de curățare
 • Curățare de la 20 până la 25 m²
 • Compatibil cu Perete virtual
 • Rezervor de apă
 • Curățare silențioasă
 • Curățarea de-a lungul pereților și sub mobilier
 • Senzorii de detecție a inaltimii

De ce robot de la iRobot ?

iRobot este axată strict și specializată în robotică, compania investește cel mai mult profit și nu a cedat tentației de a distrage atenția altor zeci de domenii, de asemenea cu argumente favorabile. iRobot are fondatori ( Colin Angle , Helen Greiner și Rodney Brooks ). Erau convinşi că robotica va schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care ne vindecăm și modul în care facem curat. A fost la fel de repede ca parcursul primului an al existenței sale, când iRobot în colaborare cu NASA a introdus robotul explorator în spațiu Genghis. O descoperire a avut loc în 1998 , când compania iRobot a câștigat contractul DARPA pentru dezvoltarea și producția de roboți mobili tactici - iRobot PackBot .

Și a apărut acest robot versatil, care a fost folosit de către guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare, după atacurile teroriste de la World Trade Center din 2001. PackBot a detectat de asemenea, zona contaminată după dezastrul din Japonia Fukushima în 2011 . În 2002 iRobot a intrat în viața fiecăruia dintre noi. Primul aspirator robot Roomba a intrat pe piata acel an. Trei ani mai târziu, robotul Scooba a apărut pe piață și a continuat dezvoltarea roboţilor. Datorită acestui fapt, portofoliul actual iRobot include mai mulţi roboți avansaţi, care sprijină mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume pentru curăţarea casei sau apartamentului.

Principalele caracteristici
iRobot Braava jet 240

Istet

Dimensiunea compacta si sistemul istet de navigare iAdapt 2.0 asigura o acoperire perfecta a unui spatiu restrans inclusiv a locurilor greu accesibile.

Simplu

Braava jet selecteaza automat modul de curatare in fuctie de padul de curatare utilizat. Doar apasa CLEAN.

Eficient

Datorita capului de curatare cu vibratii si a pulverizatorului, Braava Jet elimina foarte eficient murdaria si petele de pe podele.

Sistem de Navigare iAdapt 2.0

Navigare precisa prin sistemul de navigare iAdapt 2.0, nu va ramane niciun centimetru de podea murdara. Braava Jet isi identifica pozitia din camera și în special locurile care trebuiesc curatate. Dupa ce a terminat de curatat revine exact in locul de unde a început curatarea.

3 moduri de curatare

1.

Mop umed

Potrivit pentru spalatul podelelor dure. Braava jet se misca pe distante scurte in formă de V. Datorita pulverizatorului si a capului de curatare cu vibratii, Braava Jet te poate scapa complet de grasimea, praful si petele de pe podea.

2.

Mop usor umed

Acesta este conceput pentru a sterge praful si grasimea de pe podea. Braava jet se misca liniar, iar in acelasi timp pulverizeaza o cantitate mica de apa pe podea.

3.

Matura

Acest mod asigura inlaturarea prafului, a firelor de par si a murdariei fine de pe podea. In aces mod miscarile sunt liniare.

Lavete de curatare de unica folosinta

Braava jet prevede utilizarea a trei tipuri de lavete de curatare de unica folosinta - pentru curatare umeda, usor umeda și uscata. Dupa terminarea curatarii, trebuie doar sa apasati butonul care elibereaza laveta direct in cosul de gunoi.

Lavete de curatare reutilizabile

Ca o alternativa, Braava Jet ofera posibilitatea utilizarii unor lavete de curatare reutilizabile - pentru curatare umeda, usor umeda si uscata. Avantajul acestor lavete este capacitatea de adaptare a acestora si posibilitatea de a reutilizare. Lavetele reutilizabile pot fi folosite de pana la 50 de cicluri de curatare.

Cap de curatare cu vibratii

Braava cu jet are un cap de curatare cu vibratii, prin care scapa in mod eficient de grasimea si petele de pe podea. Braava Jet utilizeaza vibratii in modul de curatare mop umed si mop usor umed.

Compatibilitate perete virtual

În cazul in care este necesar sa se curete numai o anumita parte a camerei, comutati Braava Jet pe modul perete virtual printr-o apasare lunga a butonului CLEAN. Braava Jet creeaza un perete virtual in spatele lui si curata numai zona din fata si partile laterale.

Braava virtual wall

Rezervorul de apa

Braava jet dispune de un rezervor de apa cu o capacitate de 150 ml. Rezervorul dispenseaza apa prin pulverizator in modul de curatare mop umed si mop usor umed.

Curatarea de-a lungul peretilor si sub mobila

Braava jet curata inteligent si mai ales foarte bine. Incape sub pat si sub alte piese de mobilier, curata de-a lungul peretilor, picioarelor mesei si evita covoarele.

Aplicatia pentru mobil iRobot Home

Cu aplicatia iRobot HOME puteti controla si seta parametrii modurilor de curatare ai mopului robot Braava Jet direct de pe telefonul mobil.

Conexiunea functioneaza la nivel Bluetooth si puteti controla urmatoarele functii:

 • START sau STOP
 • Activare perete virtual
 • Actualizarea software-ului robotului cu cea mai recenta versiune
 • Setarea regimului de dozare a apei pentru diferite tipuri de curatare
 • Începerea unei curatari locale

Pentru cine?

Noul Braava Jet este un mic ajutor, la indemana oricui, creeat sa curete spatii mici- potrivit pentru oricine!

240

alte funcţii importante

senzori contra căderii de pe scări
modul matura
modul mop
curatare fara zgomot
 
 

senzori contra căderii de pe scări

Robotii pentru curatenie iRobot sunt dotati cu senzori anti-cadere pentru a asigura o navigare usoara si in siguranta.

 

modul matura

Modul matura servește pentru a îndepărta praful, părul, părul de animale și murdăria fina de pe toate tipurile de podele cu suprafață dura, chiar și în zone spațioase. Murdăria se lipeste de cârpă din microfibră albă pe care aveți posibilitatea să o scuturati cu ușurință atunci când curățenia este terminata. Când matura, Braava se mișcă în jurul camerei în linii lungi, înainte și înapoi, tot timpul, înainte și înapoi, etc.

 

modul mop

Modul mop este conceput pentru a curăța podele cu suprafata dura. Braava se mișcă în linii scurte, întotdeauna la dreapta, încoace și încolo, la stânga, încoace și încolo, în față, in mod repetitiv. Datorită acestei tehnici, este capabil sa elimine în mod eficient grăsimea, praful și chiar diverse pete.

 

curatare fara zgomot

Unul dintre cele mai mari avantaje ale robotului Braava este modul de lucru silențios. Braava este acționat de un motor electric liniștit, care garantează faptul că aproape nu veți auzi Braava lucrand, de aceea, este alegerea ta dacă vei citi o carte sau vei dormi în timpul curățeniei. Un lucru este sigur, acela că Braava nu te va deranja.

conţinutul ambalajului

Braava jet 2401x Braava jet 240

Pad de unica folosinta pentru mopul umed2x Pad de unica folosinta pentru mopul umed

Pad de unica folosinta pentru mopul usor umed2x Pad de unica folosinta pentru mopul usor umed

Pad de unica folosinta pentru maturat uscat2x Pad de unica folosinta pentru maturat uscat

Adaptor pentru incărcare1x Adaptor pentru incărcare

Acumulator Li-Ion1x Acumulator Li-Ion

 

Braava jet 240: Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Marimea suprafetei de curatre: 20 mp
pana la 25 mp
Baterie Li-Ion 1950 mAh
Durata de incărcare 2 ore
Consum de energie in timpul incarcarii: max.30W
Dimensiuni: 170mmx178mmx84 mm
Greutate 1,2 kg
 
 

Roomba i3+ (3554)

Roomba i3+ (3554)WiFi. Se golește singur. Compatibil Braava m6. Covoare si podele. Harti personalizate. Pentru murdarie profunda

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda