🌸Descoperă oferta iRobot pentru Curățenia de primăvară și bucură-te de reduceri speciale de primăvară pentru roboții de aspirare Roomba și mopurile Braava jet! Nu rata ocazia de a transforma curățenia într-o plăcere! 🤖🧹Profită acum!

10. februarie 2022

Valentine’s day -10%

Reduceri iRobot de Valentine's Day -10% prin codul LOVE10 pentru Roomba®️Combo, Roomba®️ s9+ și Roomba®️i7+

Valentine’s Day aduce o extra reducere de 10%, valabilă în perioada 10.02.2022 – 15.02.2022 exclusiv pe iRobot.ro pentru aspiratoarele robot Roomba®️Combo aspirator si mop 2 în 1, Roomba®️ s9+ și Roomba®️i7+, cu ajutorul codului de reducere LOVE10.

Valentine’s Day este o zi în care cu siguranță îți dorești să răsfeți persoana dragă.❤️
Și pentru ca tabloul să fie complet și timpul liber să fie doar al vostru, profită de un extra discount de 10% folosid codul de reducere LOVE10 pe iRobot.ro.
Codul este valabil în perioada 10.02.2022 – 15.02.2022 exclusiv pe iRobot.ro pentru achiziția urmatoarelor produse:

 

• Aspiratorul perfect pentru pardoseli dure și covoare. Roomba®️ i7+ este dotat cu o cameră cu ajutorul căreia recunoaște obstacolele, învață să se adapteze fiecărei camere și creează harta locuintei. Poate stoca pana la 10 harti.
• Cu ajutorul tehnologiei Dirt Detect™ recunoaște zonele cu murdărie profundă și insistă asupra lor.
Statia Clean Base™ reține volumul a 30 de coșuri de gunoi aspirat. Designul practic al acesteia împiedică răspândirea prafului și murdăriei la golirea sacului.
• Prin aplicația iRobot Home sau a asistentului vocal îi poți spune să curețe zone specifice din casă, ca de exemplu să curețe în fața canapelei.

 

• Aspiră praful, murdăria și resturile de pe podelele dure și covoare folosind o perie în formă de V și o aspirație puternică. Periile de tip Edge – Sweeping prind murdăria de-a lungul pereților și colțurilor. Poți ajusta modul de aspirare în funcție de preferințe.
• Sistemul de ștergere folosește un pad din microfibră cu o textură specială. Sunt disponibile trei moduri de ștergere.
• Datorită iRobot Genius, învață modurile tale preferate de curățenie și îți sugerează intervale de timp optime pentru a o efectua. De asemenea, recomandă lucruri la care s-ar putea să te fi gândit precum o curățare suplimentară în timpul sezonului de alergii sau în timpul perioadei de năpârlire a animalelor.

 

• Robotul Aspirator Roomba® s9+ , un produs PREMIUM de ultimă generație este conceput pentru cei care doresc tot ce poate oferi tehnologia avansată și designul futurist.
Roomba® s9+ recunoaște că se află pe un covor și activează funcția Power Boost pentru a mări automat puterea de aspirație de până la 40 de ori *. Funcția Power Boost poate fi activată și folosind aplicația iRobot HOME, prin care poți seta nivelul de aspirație în patru moduri diferite.
Roomba s9+ își golește automat coșul de gunoi atunci când este plin. Sacul închis din stația de eliminare automată a murdăriei poate înmagazina până la 30 de coșuri de gunoi ale robotului.Designul revoluționar a făcut posibilă îmbunătățirea poziționării periei laterale, astfel noua formă

Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de această extra reducere este să alegi unul dintre produsele pentru care codul este aplicabil: Roomba Combo, S9+ sau i7+, îl adaugi in coș și introduci codul LOVE10 în pagina de Finalizare comandă.
În plus, toata luna Februarie pe iRobot.ro ai parte de oferte avantajoase pentru aspiratoarele robot Roomba si mopurile Braava jet.
Bucură-te de mai mult timp pentru cei dragi!

*În comparație cu iRobot Roomba® Seria 600