În luna iunie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iunie!

07. martie 2023

Sărbătorim Ziua Internațională a Femeii cu -15%

În contextul lunii martie, când sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, Roomba® J7 și Roomba® J7+ sunt două produse de ultimă generație ce pot fi deosebit de utile pentru doamnele care doresc să scape de grija curățeniei și pot reprezenta un cadou cu adevărat util.

Profită acum de o reducere de -15% cu ajutorul Codului SPRING15 pentru achizitia robotului aspirator Roomba®  J7 sau Roomba® J7+, valabil exclusiv pe siteul irobot.ro.

Seria J este cea mai avansată serie de aspiratoare robot de la iRobot. Acestea au fost proiectate pentru a oferi un nivel de curățare și performanță mai bun decât orice alt produs anterior.

Unul dintre cele mai importante aspecte este capacitatea lor de a evita obstacolele și de a curăța cu precizie în jurul obiectelor. Această caracteristică este posibilă datorită sistemului de navigare vizuală iAdapt 3.0, care utilizează o cameră de înaltă rezoluție pentru a identifica obstacolele și pentru a crea o hartă precisă a casei. Această tehnologie avansată ajută roboții să evite obstacolele și să se deplaseze mai eficient în încăpere.

Roomba® J7 și Roomba® J7+ sunt, de asemenea, capabile să învețe traseul preferat și să-l adapteze în timp, astfel încât să ofere o curățare mai rapidă și mai eficientă. Această caracteristică este posibilă datorită sistemului de învățare automată, care înregistrează și învață traseul preferat al roboților, precum și orice obstacole sau schimbări din casă.

Roomba ®J7 și Roomba® J7+ sunt echipate cu o serie de senzori care le permit să detecteze și să evite mobilierul și alte obiecte din casă. Acestea sunt, de asemenea, capabile să detecteze și să evite zonele cu mai multă murdărie sau cu pericol de deteriorare a robotului, precum și să ajusteze automat puterea de curățare în funcție de tipul de suprafață.

În plus, Roomba® J7+ vine cu o caracteristică nouă și inovatoare – un sistem de eliminare a murdăriei automat. Acesta utilizează un sac de gunoi integrat în stația de andocare a robotului, care îi permite să se golosească singur de murdărie și să își încarce bateria.

Roomba® J7 și Roomba® j7+ sunt proiectate pentru a fi extrem de eficiente în curățarea casei. Acestea sunt echipate cu un sistem de perii care se ajustează automat în funcție de suprafața pe care o curăță și sunt capabile să aspire murdăria, praful și părul de animale. Roomba® j7 și Roomba® j7+ sunt, de asemenea, echipate cu un filtru HEPA, care captează particulele fine, precum polenul, praful și acarienii, reducând astfel riscul de alergii și astm.

Un alt beneficiu important este că acestea sunt controlabile prin intermediul aplicației iRobot HOME. Acest lucru le permite utilizatorilor să programeze curățarea și să controleze roboții indiferent unde se află. Aplicația iRobot HOME este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

Roomba®j7 și Roomba® j7+ sunt un ajutor pe care te poți baza cu adevărat și pot reprezenta un cadou cu adevărat util pentru luna Martie.