În luna iunie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iunie!

14. februarie 2023

Extra -10% reducere | Cod LOVE10

Sărbătorește iubirea oferind un ajutor de nădejde
Ziua Îndrăgostiților este o ocazie specială pentru a ne exprima dragostea și aprecierea față de cei pe care îi prețuim. Un cadou practic și de nădejde care poate aduce bucurie și confort este un aspirator robot Roomba ® sau un set format din aspirator și mop robot de la iRobot

Pe lângă faptul că acest cadou face curățenia mai ușoară și mai eficientă, vă oferă și mai mult timp de calitate pe care îl puteți petrece împreună cu persoana iubită.

În plus, iRobot oferă o extra reducere de -10% cu ajutorul codului LOVE10, valabil exclusiv pe iRobot.ro. Codul poate fi folosit pentru categoria seturi precum și pentru modelele Roomba ® i7, Roomba ® i7+, Roomba ® j7 și Roomba ® j7+

Gata cu cearta despre cine va face curatenia sau cu o gramada de treburi care asteapta dupa o zi lunga de munca. Vă puteți relaxa și petrece mai mult timp făcând lucruri cu adevărat importante, în timp ce Roomba și Braava jet se ocupă de curățenia podelelor.

Iata câteva alte motive ce fac seturile și aspiratoarele Roomba ® cadoul perfect

  1. Curățare eficientă:

Roomba® comunică cu robotul mop Braava ® Jet m6. Cu această funcție revoluționară, întâi Roomba ® aspiră spațiul, după care trimite automat instrucțiuni către Braava ®, care va curăța cu mopul zona aspirată de Roomba ®. O combinație dintre acești doi roboți asigură curățarea complexă a podelei, fără a fi nevoie să fiți în preajmă, oferind astfel un confort fără precedent în curățenia casei.

Senzorii și periile avansate Roomba ® sunt proiectate pentru a curăța toate tipurile de pardoseli, inclusiv lemn de esență tare, covor și gresie. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un filtru HEPA care captează până la 99% din murdărie, praf și păr de animale de companie, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei cu alergii.

Mopul robot Braava jet ® m6 curăță umed podelele dure, pulverizând soluție de curățare și ștergând cu ajutorul unor paduri de unică folosință sau lavabile. Știe exact unde să insiste, unde este nevoie de mai multă atenție pentru ca podelele dvs să lucească.

  1. Integrare Smart Home:

Roboții pot fi controlați folosind aplicația pentru smartphone iRobot Home, astfel încât puteți opri și programa curățarea de oriunde. Sunt de asemenea, compatibili cu dispozitive controlate prin voce precum Amazon Alexa și Google Home, fiind un cadou convenabil și ușor de utilizat.

  1. Confort:

Datorită tehnologiei avansate și fiabilă de la iRobot, roboții necesită o întreținere redusă și o intervenție redusă a utilizatorului. Vor menține casa mereu curată, reducând stresul și grija curățeniei de zi cu zi.

Deci, fie că sunteți în căutarea unui cadou practic sau romantic, iRobot și roboții de curățenie Roomba ®  &Braava ®  jet reprezintă alegerea perfectă pentru luna îndrăgostiților.