🌸Descoperă oferta iRobot pentru Curățenia de primăvară și bucură-te de reduceri speciale de primăvară pentru roboții de aspirare Roomba și mopurile Braava jet! Nu rata ocazia de a transforma curățenia într-o plăcere! 🤖🧹Profită acum!

11. aprilie 2022

Reduceri iRobot pentru curățenia de primăvară

Luna aprilie vine cu 15% reducere pentru aspiratorul robot Roomba® i7 (model i7158), Roomba®j7 – cel mai inteligent robot aspirator din gama Roomba și mopul robot Braava® jet m6 white (model m6138), cu ajutorul codului SPRING15, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro. Codul nu este aplicabil categoriei de produse seturi.

Despre aspiratoarele robot Roomba se pot spune multe, însă ne vom limita la a-ți oferi câteva informații bine de știut despre aspiratorele robot Roomba ®️j7 , Roomba ®️i7 și mopul inteligent Braava jet ®️ m6.

Pentru a afla și caracteristicele altor produse din gamă, intră pe iRobot.ro și vei găsi toate detaliile de care ai nevoie.

  1. Roomba ®️i7

Roomba ®️i7 este aspiratorul robot ideal pentru pardoseli dure și covoare datorită puterii de aspirare uimitoare și a periilor speciale brevetate de iRobot.

Sistemul brevetat iRobot oferă curățare cu perii din cauciuc care aspiră părul animalelor și o perie specială pentru a aspira murdăria din colțuri.

iRobot combină puterea cu precizia și performanța: curățenia în casele cu diferite tipuri de pardoseli (parchet, gresie, covor) este asigurată cu periile mulți-suprafață ale aspiratorului inteligent Roomba® i7. Acestea sunt proiectate cu benzi de rulare din cauciuc care rămân în contact constant cu diferitele suprafețe de podea, iar design-ul lor special împiedică răsucirea părului de animale în jurul acestora.  Comparativ cu modelele din seria 600,  Roomba®i7, are o putere de aspirare de 10 ori mai mare.

În plus, Roomba® i7 e potrivit pentru persoanele cu alergii, fiind dotat cu filtre care absorb până la 99% din particulele alergene.

Roomba ®️i7 este un aspirator robot inteligent care învață locuința și se adaptează spatiului.

Datorită sistemului avansat de navigație iAdapt 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint™ Smart Mapping, Roomba® i7 învață spațiul pentru a se orienta perfect și aborda în mod optim curățarea. Acest model este prevăzut cu o cameră pe care o folosește pentru a recunoaște obstacolele și pentru a crea o hartă a podelei. Datorită cartografierii inteligente Imprint, Roomba învață să recunoască fiecare încăpere. După ce a memorat spațiul, cu ajutorul aplicației poți numi fiecare cameră în parte, zone cu mobilier specific și poți seta limite de acces. Acest lucru oferă posibilitatea de a curăța o camera sau zona dorită. Îi poți spune să curețe un loc precis care stii ca are nevoie de aspirare, ca de exemplu îi poți spune să curețe în sufragerie, în fața canapelei.

Roomba ® i7 are capacitatea de a memora până la 10 hărți ce pot fi etaje diferite sau chiar locuințe diferite. Robotul își creează repere vizuale pentru a ține evidența locurilor în care a fost și a locurilor în care nu a curățat.

Roomba® i7 are o aplicație ușor de folosit datorită căreia ai acces la funcții cu adevart SMART.

O altă tehnologie datorită căreia nu vei mai dori sa încerci altceva decât Roomba este iRobot Home App. Planificarea curățeniei, recomandări personalizate pentru curătenie ce țin cont de programul tău, perioade ce necesită o atenție sporită precum perioadele de napârlire a animalelor sau sezonul alergiilor, curățarea zonelor specifice, programe de curățare profună, sincronizări cu alte deviceuri SMART din casa ta sunt doar câteva optiuni pe care le poți accesa cu ajutorul aplicației. Aceasta primește constant actualizări, ceea ce o face să devină din ce în ce mai SMART.

Roomba® i7 poate lucra împreună cu Braava jet® m6 pentru o curățare completă a pardoselilor.

Roomba® i7 poate comunica cu robotul mop robot Braava jet® m6. Datorită funcției revoluționare Imprint ™ Link, robotul inteligent de curățenie Roomba efectuează mai întâi aspirarea și apoi, după terminare, trimite automat o instrucțiune către mopul Braava jet m6, care începe să spele podeaua. Combinația acestor doi roboți de curățenie te asigură că podelele tale vor fi curățate în profunzime, fără ca tu să fii nevoie să fii acolo, oferind un confort fără precedent în curățenia casei.

Bucură-te de 15% reducere la achizitia robotului Roomba ®i7 cu ajutorul codului de reducere SPRING15, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro.

  1. Roomba ®️j7 – cel mai inteliget robot aspirator din gama Roomba

Noua serie j de aspiratoare robot de la iRobot folosește algoritmi de învățare automată – machine learning – cu care învață continuu despre poziționarea obiectelor în cameră pentru a naviga eficient și știe ce să ocolească, adaptându-se în permanență locuinței.  Obstacole precum murdăria animalelor de companie, cablurile electrice, șosete sau pantofi nu vor sta în calea aspiratorului inteligent Roomba® j7, întrucât robotul le va evita cu succes.

Sunt ideale pentru posesorii de animale de companie. Sunt atât de inteligente, încât știu când esti sau nu acasă, pentru a optimiza timpii de aspirare, sau dacă e un anotimp în care curățenia ar fi indicat să fie făcută cu o frecvență mai mare, ca de exemplu în perioada de năpârlire a animalelor de companie.

Este un aspirator robot performant îți oferă mai mult timp pentru tine și pentru activitățile care contează.

Roomba® j7 se adapteaza mereu la schimbările din locuință.

Prin sistemul de navigare inteligentă PrecisionVision Navigation, roboții de curățenie identifică în timp real și evită obstacolele apărute accidental în încăpere. Acest sistem ajută aspiratorul să recunoască obiectele din încăpere și să facă diferența între cabluri, pantofi, șosete, pe care le evită, diferențiindu-le de mizeria care trebuie aspirată. Nici măcar pantofii sau șosetele aruncate pe jos nu vor sta în calea aspiratorului, acesta reacționând în timp real la obiectele din jur. Mai mult decât atât, robotul va trimite o poză posesorului cu obiectele depistate pe podea, astfel încât acesta să fie ținut la curent cu starea lucrurilor în ceea ce privește nivelul de curățenie din casă.

Un astfel de aspirator este de un real ajutor pentru posesorii de animale de companie.

Robotul evită surprizele neplăcute ale animalelor de companie și nu le întinde pe podea. Chiar are recomandări personalizate de curățenie în perioada de năpârlire a animalelor.

Știe să insiste în acele puncte mai murdare din casă

Odată ce folosești iRobot, nu vei vrea să mai încerci și altceva. Roomba j7 folosește tehnologii patentate iRobot: PrecisionVision Navigation, sistemul de navigare inteligent al încăperii, și Dirt Detect™ Technology, tehnologia patentată care recunoaște zonele cele mai murdare din casă, insistând cu curățenia în acele punct

Bucură-te de 15% reducere la achizitia robotului Roomba ®j7 cu ajutorul codului de reducere SPRING15, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro.

  1. Braava jet® m6

Braava jet® m6  este mopul robot de la iRobot ideal pentru pardoseli dure precum: parchet, gresie, piatra, etc care curăță umed sau uscat.

Braava jet® m6  este dotat cu paduri pentru curătare umedă, speciale pentru mizeria lipicioasă precum cea din bucătărie, cu paduri uscate ce folosesc forța electrostatică pentru a capta murdăria, praful și părul de animale precum si cu paduri reutilizabile pentru curățare umedă și uscată. De asemenea sunt disponiblie paduri pentru curățare chimică.

Pad-urile de unică folosință sunt detașate apăsând un buton deasupra coșului de gunoi, pentru a nu atinge deloc pad-ul murdar. Pad-urile lavabile pot fi folosite de mai multe ori, sunt ecologice și ușor de spălat. Robotul va efectua curățarea în funcție de tipul de Pad pe care l-ați montat.

În timpul curățeniei, Braava se mișcă înapoi și înainte în mod eficient. Designul unic Edge permite curățarea perfectă în jurul mobilierului și sub acesta, precum și în locuri greu accesibile. Robotul este echipat cu senzori avansați pe care Braava îi folosește pentru a evita covoarele și pentru a preveni căderea pe scări sau alte zone ridicate.

Braava jet® m6  folosește un jet spray de precizie pentru curățarea umedă.

Braava are un rezervor de apă de 445 ml și este echipat cu un mecanism cu jet precis care aplică apă pe podea în timpul curățării umede. Senzorii speciali se asigură că jetul nu pulverizează mobilierul, pereții sau covoarele. Pentru o îndepărtare și mai eficientă a murdăriei și o aromă proaspătă, este recomandat a fi utilizat un produs de curățat Braava jet ® de la iRobot.

Braava jet® m6  este ideal pentru camere multiple și spații mari

Datorită sistemului avansat de navigație iAdapt 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint™ Smart Mapping, Braava jet® m6  învață spațiul pentru a se orienta perfect și aborda în mod optim curățarea podelelor. După ce a memorat spațiul, cu ajutorul aplicației poți numi fiecare cameră în parte, zone cu mobilier specific și pot fi setate limite de acces. Acest lucru oferă posibilitatea de a curăța specific o camera sau zona dorită. Îi poți spune să curețe un loc precis care stii ca are nevoie de curățare, ca de exemplu îi poți spune să curețe în bucățărie, în fața dulapurilor.

Robotul încape cu ușurință sub paturi și alte tipuri de mobilier, curăță cu grijă de-a lungul pereților și în jurul picioarelor mesei, mulțumită navigării sale avansate, a camerei, evită covoarele și toate celelalte obstacole.

Cu ajutorul aplicației iRobot Home ai control deplin direct de pe telefonul mobil.

iRobot HOME oferă acces la funcții SMART precum programarea curățeniei,  recomandări specifice, curățarea spațiilor specifice, setarea limitelor de acces, și multe altele.

Braava jet® m6 poate lucra împreună cu roboții aspirator Roomba seria i, s, j pentru o curățare completă a pardoselilor.

Este perechea pefectă deoarece robotii comunică între ei pentru o curățare completă

Roboții Roomba și Braava muncesc în echipă pentru a putea avea în permanență podele frumos aspirate și spălate în toată casa. Și în timp ce podelele sunt curățate, te poți bucura de puțin timp liber, împreună cu familia.

Bucură-te de 15% reducere la achizitia robotului mop Braava jet® m6 cu ajutorul codului de reducere SPRING15, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro

Cu iRobot poți să tai curățenia de pe lista ta de taskuri.

Nu rata codul SPRING15 și bucură-te de 15% reducere la aspiratorul robot Roomba® i7, Roomba®  j7 sau mopul robot Braava® jet m6, valabil în perioada 11.04.2022 – 02.05.2022, exclusiv pe siteul irobot.ro.

Codul nu este aplicabil categoriei de produse seturi.