🌸Descoperă oferta iRobot pentru Curățenia de primăvară și bucură-te de reduceri speciale de primăvară pentru roboții de aspirare Roomba și mopurile Braava jet! Nu rata ocazia de a transforma curățenia într-o plăcere! 🤖🧹Profită acum!

21. februarie 2022

Descoperă Roomba®️ seria j – Acum și sub forma unui set avantajos

Bucură-te de oferta specială pentru Roomba® j7 și Roomba® j7+ sau alege seria j7 alături de mopul robot Braava® jet m6 sub forma unui set avantajos care redefinește inovația.

Noua serie j de aspiratoare robot de la iRobot folosește algoritmi de învățare automată – machine learning – cu care învață continuu despre poziționarea obiectelor în cameră pentru a naviga eficient și știe ce să ocolească, adaptându-se în permanență locuinței.  Obstacole precum murdăria animalelor de companie, cablurile electrice, șosete sau pantofi nu vor sta în calea aspiratorului inteligent Roomba® j7, întrucât robotul le va evita cu succes.

Sunt ideale pentru posesorii de animale de companie. Sunt atât de inteligente, încât știu când esti sau nu acasă, pentru a optimiza timpii de aspirare, sau dacă e un anotimp în care curățenia ar fi indicat să fie făcută cu o frecvență mai mare, ca de exemplu în perioada de năpârlire a animalelor de companie.

De ce să alegi Roomba® j7?

Este un aspirator robot performant îți oferă mai mult timp pentru tine și pentru activitățile care contează.

  • Roomba® seria j se adapteaza mereu la schimbările din locuință.

Prin sistemul de navigare inteligentă PrecisionVision Navigation, roboții de curățenie identifică în timp real și evită obstacolele apărute accidental în încăpere. Acest sistem ajută aspiratorul să recunoască obiectele din încăpere și să facă diferența între cabluri, pantofi, șosete, pe care le evită, diferențiindu-le de mizeria care trebuie aspirată. Nici măcar pantofii sau șosetele aruncate pe jos nu vor sta în calea aspiratorului, acesta reacționând în timp real la obiectele din jur. Mai mult decât atât, robotul va trimite o poză posesorului cu obiectele depistate pe podea, astfel încât acesta să fie ținut la curent cu starea lucrurilor în ceea ce privește nivelul de curățenie din casă.

  • Un astfel de aspirator este de un real ajutor pentru posesorii de animale de companie.

Robotul evită surprizele neplăcute ale animalelor de companie și nu le întinde pe podea. Chiar are recomandări personalizate de curățenie în perioada de năpârlire a animalelor.

  • Știe să insiste în acele puncte mai murdare din casă 

Odată ce folosești iRobot, nu vei vrea să mai încerci și altceva. Aspiratoarele din seria j folosesc tehnologii patentate iRobot: PrecisionVision Navigation, sistemul de navigare inteligent al încăperii, și Dirt Detect™ Technology, tehnologia patentată care recunoaște zonele cele mai murdare din casă, insistând cu curățenia în acele punct

 

Care este diferența dintre Roomba® j7 și Roomba®  j7+?

Roomba® j7+ are inclusă stația de curățare Clean Base™ .

Datorită stației Clean Base™ , grija aspiratului dispare săptămâni la rând pentru că acest model este dotat cu funcția de golire automată a murdăriei. După ce a terminat de aspirat, aspiratorul se duce singur la stație, iar murdăria din el este ’’trasă” în acea bază. Un alt aspect deosebit de important este și faptul că a fost gândit cu experiența și sănătatea utilizatorului în minte, astfel că nu există mizerie sau nor de praf la golire. Doar arunci sacul uzat în coșul de gunoi și îl înlocuiești cu unul nou.

Aspiratorul inteligent e potrivit pentru persoanele cu alergii, fiind dotat cu filtre care absorb particulele alergene. În plus, recipientul se golește singur într-un sac închis care poate reține înăuntru particule de praf de dimensiuni foarte mici, de până la 7 microni.

Care sunt avantajele unui set format din Roomba® seria j și mopul robot Braava® jet m6?

Este perechea pefectă deoarece robotii comunică între ei pentru o curățare completă.

Cu ajutorul funcției Imprint™ Link, întâi Roomba aspiră spațiul, după care trimite automat instrucțiuni către mopul robot Braava. După ce Roomba a terminat operațiunea de aspirare, mopul inteligent Braava începe să spele podeaua, acoperind până la 92 mp de podea tare, în funcție de intensitatea de pulverizare selectată și implicit cantitatea de apa consumată.

Roboții Roomba și Braava muncesc în echipă pentru a putea avea în permanență podele frumos aspirate și spălate în toată casa. Și în timp ce podelele sunt curățate, te poți bucura de puțin timp liber, împreună cu familia.

Vă recomandăm seturile disponibile exclusiv pe siteul irobot.ro în secțiunea Seturi (Aspirator+Mop).

Fie că optezi pentru un aspirator inteligent sau un set format din aspirator robot și mop inteligent care lasă casa curată, reducând cantitatea de praf, bacterii și alți alergeni, cu iRobot te bucuri de mai mult timp  făcând lucruri care îți plac.