În luna iunie, pe iRobot.ro vă așteaptă promoții exclusive și noul robot Roomba Combo Essential, care combină funcțiile de aspirare și spălare pentru o curățenie completă și fără efort. Descoperă aici oferta lunii iunie!

19. noiembrie 2021

Black Friday continuă pe iRobot.ro

Black Friday aduce reduceri atractive până pe data de 30.11.2021 pe iRobot.ro la gama de aspiratoare robot Roomba®️ si mopuri inteligente Braava jet®️.

Reduceri exclusive de Black Friday

Profita de reducerile oferite în exclusivitate pe iRobot.ro si fă-ți cadou un aspirator robot sau un mop iRobot. Vei găsi aici, în perioada 12.11.2021 – 30.11.2021, reduceri atractive la gama de aspiratoare robot Roomba și la mopurile inteligente Braava. Promoția este valabilă în limita stocurilor disponibile. Iată câteva dintre ofertele noastre:

Pe iRobot.ro vă așteptăm cu oferte pentru gama de aspiratoare Roomba si mopurile inteligente Braava jet.

 

De ce merită investiția într-un aspirator inteligent Roomba

Nu vei ști cât de simplu e să ai casa curată până când nu folosești un aspirator robot de la iRobot.ro. Tot ce trebuie să faci este să-i încredințezi robotului toată treaba, în timp ce tu te poți relaxa sau te poți ocupa de alte activități.

Aspiratoarele robot Roomba vin cu o serie de beneficii:

  • Te scapă de părul animalelor de companie
  • Sunt ideale pentru cei care suferă de alergii sau de astm, având în dotare filtre de înaltă tehnologie care absorb particulele alergene
  • Vin cu aplicația mobilă iRobot Home, prin care le poți controla de la distanță: pornești aspiratorul robot când nu ești acasă, iar când te întorci, găsești totul deja curat
  • Sunt compatibile cu Alexa și Google Assistant, oferindu-ți posibilitatea de a le da comenzi vocale de pornire sau oprire a aspiratorului, comenzi cu privire la zonele pe care trebuie să le curețe sau la programarea următoarei sesiuni de aspirare
  • Modelele Roomba+ vin dotate cu stația Clean Base™, care permite aspiratorului robot să se golească singur în stație, iar tot ce trebuie să faci tu este sa golești sacul din stație odată la câteva săptămâni.

Află mai multe informații despre produsele aflate în oferta de Black Friday

Grație funcției Imprint™ Link, aspiratorul robot Roomba®️ i3 comunică cu mopul Braava Jet®️ M6. Roomba®️ i3 curăță toată casa și aspiră eficient de-a lungul pereților, în jurul pieselor de mobilier și sub acestea, astfel ca niciun colț nu scapă necurățat. Sistemul său de curăţare în 3 etape folosește perii de cauciuc duble pentru suprafețe multiple și are o putere de aspirare de 10 ori mai mare.
*față de  sistemul de curățare pentru seria Roomba® 600.

 

Roomba ®️i7 este aspiratorul perfect pentru pardoseli dure și covoare. Robotul recunoaște fiecare încăpere în parte, oferindu-ți posibilitatea să planifici cu ușurință zonelor de aspirat. Spre exemplu, în eventualitatea în care dorești să cureți o anumită zonă, poți alege porțiuni mici din încăpere pe care aspiratorul inteligent fie să le curețe, fie să le omită. Poți planifica, de asemenea, ce camere vrei să fie aspirate.

 

Statia Clean Base™* vine cu o serie de avantaje. Poate reține volumul a 30 de coșuri de gunoi aspirat. Designul practic al acesteia împiedică răspândirea prafului și murdăriei la golirea sacului. Aspiratorul inteligent Roomba® i7+ este dotat cu o cameră cu ajutorul căreia recunoaște obstacolele și creează o hartă a pardoselii.

 

Mopul robot Braava Jet®️ M6 este perfect pentru curățarea pardoselilor dure. Robotul mapează podelele cu ajutorul funcției Imprint® Smart Mapping și învață să distingă fiecare încăpere în parte, ajutându-te să alegi cu usurință unde și când vrei să curețe mopul, iar cu ajutorul funcției Keep Out Zones îi poți indica exact ce zone să evite.

Profită de oferta de Black Friday și fă-ți cadou ajutorul de care ai nevoie pentru o curățenie perfectă, fără efort.