Agent de vânzări iRobot autorizat | www.irobot.ro

Agent de vânzări iRobot autorizat

 
    produse
 

Distribuția oficială a produselor iRobot are loc doar prin intermediul agenților noștri de vânzări pentru care garantăm distribuția serioasă a produselor. Cumpărați acolo unde vor fi gata să vă ofere ajutor atunci când apare o problemă.

 
  • Pe agenții noștri de vânzări îi alegem cu mare grijă. Trebuie să îndeplinească criteriile noastre exigente, printre care se numără fiabilitatea, atitudinea serioasă, raporturile patrimoniale clare și istoricul activității de afaceri de succes. Cei care reușesc să îndeplinească aceste criterii, ar putea deveni agenții noștri de vânzări iRobot autorizați.
  • Întreaga noastră rețea de agenți de vânzări autorizați este instruită și auditată permanent. Pentru iRobot, lucrul cel mai important este faptul ca agenții noștri de vânzări să reușească să ofere un service pentru clienți de 100 %. În cazul în care nu este așa, vă rugăm să ne contactați. Pentru verificare la agentul de vânzări, căutați logo-ul nostru al agentului de vânzări iRobot autorizat.
  • Garanția 24 de luni: Marfa cumpărată în rețeaua agenților de vânzări iRobot autorizați beneficiază de un termen de garanție de 24 de luni.
  • Garanția de 100 % a calității: La marfa cumpărată la agenții de vânzări iRobot autorizați garantăm că marfa este un produs original iRobot și că a trecut prin controlul de calitate la ieșire.
  • Garanția unui service pentru clienți peste standardul obișnuit: Marfa iRobot cumpărată în rețeaua agenților de vânzări iRobot autorizați beneficiază de service pentru clienți peste standardul obișnuit.
  • În rețeaua magazinelor cu vânzare cu amănuntul, clientul poate încerca marfa.
  • Posibilitatea de a beneficia de transport gratuit de la client la service și de la service la client.
  • Garanția unei afaceri fără probleme: La cumpărarea mărfii nu vă angajați în nici un fel de riscuri. Vă garantăm o desfășurare fără probleme a cumpărăturilor la agenții noștri de vânzări autorizați. Vom rezolva pentru dumneavoastră orice eventuală problemă, este suficient să ne contactați. Dorim să cooperăm doar cu parteneri de calitate și serioși.

Garanțiile menționate mai sus sunt valabile doar în rețeaua agenților de vânzări iRobot autorizați. Pentru verificare, întotdeauna cerem bonul de cumpărare. În cazul în care se va constata că marfa iRobot nu a fost cumpărată prin intermediul agentului nostru de vânzări autorizat, din păcate, nu vă putem recunoaște garanția. De aceea, la efectuarea cumpărării, acordați o atenție deosebită alegerii unui agent de vânzări solid și verificat. Subestimarea celor menționate s-ar putea să nu fie rentabilă în viitor.

 
 
 
 


Roomba Combo

Roomba ComboRobot Aspirator & Mop. Aspiră și spală printr-o singură trecere

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda