Noutăţi iRobottotul

Novinky header

iulie
2017
Prezentarea tuturor functiilor iRobot HOME Roomba...

 

decembrie
2016
Pachet promotional Roomba 605 + telecomanda.

 

noiembrie
2015
10% discount pentru produsele iRobot clientilor World Class Romania

 

octombrie
2015
„Cumpără un nou Braava şi primeşti înapoi 220 LEI”

 

mai
2015
Fă-te pe tine sau pe cei apropiati fericiti cumparand noul mop robot iRobot Braava si vă vom oferi înapoi 220 LEI. Participa la oferta noastra speciala “Cash Back”.

 

august
2014
Mulți oameni cunosc compania iRobot drept un producător de aspiratoare robot. Mai puțin cunoscut este faptul că roboții cu acest logo sunt implicaţi în conflicte de război și dezastre naturale și că numele fondatorului companiei este gravat pe racheta, care ajunge pe Marte. Am avut posibilitatea de a avea o scurtă conversație cu Colin Angel.

 

martie
2014

La sfârșitul anului 2013, a avut loc în Republica Cehă un test foarte complet și lung pentru aspiratoarele robot.

 

iunie
2013
Magazinul independent al produselor de consum, Hardware.info, a efectuat un test în legătură cu eficienţa a 4 aspiratoare robot diferite. Câştigătorul nu a surprins aşa de mult, învinsul însă da.

 

mai
2013
iRobot PackBot FIFAGuvernul Braziliei a semnat un contract pentru livrarea roboţilor profi PackBot într-o valoare de 7,2 milioane de dolari. Aceştia vor asigura securitatea în cursul Campionatului Mondial de Fotbal în anul 2014.

 

martie
2013
Distribuția oficială a produselor iRobot are loc doar prin intermediul agenților noștri de vânzări pentru care garantăm distribuția serioasă a produselor. Cumpărați acolo unde vor fi gata să vă ofere ajutor atunci când apare o problemă.

 

ianuarie
2013
Ascultaţi un mesaj scurt al Directorului Executiv şi al Fondatorului societăţii iRobot cu ocazia sărbătoririi acestui succes.

 

 


Detalii despre iRobot HOME – seria 900

Prezentarea tuturor functiilor iRobot HOME Roomba...

19.07.2017
toate noutăţile

Roomba 681

Roomba 681Detectare acustică a murdăriei și funcție de programare a curățeniei care permite robotului să curețe în anumite zile și la anumite ore.

toate produsele

Set de lavete pentru curatare umeda

Set de lavete pentru curatare umedaSetul contine 10 buc. lavete de unica folosinta pentru curatare umeda.

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda