Roomba s9+ (9558) | www.irobot.ro

ProduseRoomba s9+ (9558)

preţ 7 499,00 RON
în stoc
Cumpără
Roomba s9+ (9558) banner
 

Prezentare

     
 
 

Preț întreg 7,499 RON
Datorită inovațiilor tehnologice cu care este dotat, Robotul aspirator Roomba s9 + stabilește un record în ceea ce privește curățarea automată a casei.

Designul inovativ Edge maximizează capacitatea robotului de a curăța colțurile și zonele de-a lungul mobilierului. Datorită sistemului său de navigație iAdapt 3.0 unic, cu cartografiere inteligentă Imprint și tehnologie vSLAM®, aspiratorul poate naviga fără greș și curăța orice spații, oricât de mari ar fi acestea. Fiindcă recunoaște unde se află covoarele, crește puterea de aspirare când le curăță, folosind funcția Power Boost. De asemenea, își descarcarcă automat murdăria în stația de încărcare a bateriei și descărcare a gunoiului Clean Base. Ceea ce il diferențiază de toate celelalte produse este capacitatea Roomby s9 + de a comunica și coopera cu mopul robot iRobot Braava m6.


Funcții premium Roomby s9+

 • Navigare iAdapt® 3.0 cu mapare inteligentă a Imprint™ și tehnologie vSLAM®
 • Comunicare cu mopul robot Braava m6
 • Dimensiune nelimitată a zonei de curățare
 • Curățare specială în colțuri Special Edge
 • Perii de cauciuc Aeroforce® cu 30% mai late
 • Funcție Power Boost
 • Aruncare automată a gunoiului în Clean Base ™ - Containerul de Eliminare Automată a Murdăriei
 • Sistem de curățare AeroForce® Premium în 3 Etape
 • Perie laterală unică cu 5 brațe
 • Control extins folosind aplicația iRobot HOME
 • Planificare inteligentă a curățeniei

 • Funcții de bază:

 • Sistem care previne încurcarea cablurilor
 • Dirt Detect ™, detectare a murdăriei acustic și optic
 • Indicator coș plin
 • Sistem care împiedică robotul să cadă de pe scări
 • Coș de colectare murdărie lavabil
 • Încărcare în timpul curățării
 • Baterie Li-Ion

Despre iRobot

iRobot®, liderul mondial al companiilor de roboți casnici, proiecteaza si construieste roboti care permit oamenilor sa faca mai mult atat in interiorul cat si in afara casei. iRobot a creat categoria roboților aspirator odată cu lansarea robotului aspirator Roomba® în 2002. Până astăzi, iRobot a vândut peste 25 de milioane de roboți în întreaga lume. Linia de produse a companiei iRobot, incluzând familia Roomba și familia Braava® de roboți mop, oferă tehnologii proprii și concepte avansate în domeniul curățării, cartografierii și navigării. Inginerii iRobot construiesc un ecosistem de roboți și tehnologii pentru case inteligente.

Navigarea iAdapt 3.0 cu mapare inteligentă Imprint

Cel mai avansat sistem de navigare cu camere iAdapt 3.0 este capabil să curețe perfect zonele de mărimi nelimitate. Folosind tehnologia avansată de navigație vSLAM®, robotul primește peste 2304000 de seturi de date pe secundă și, datorită tehnologiei sale inteligente de mapare Imprint, poate recunoaște fiecare încăpere în parte. De îndată ce Roomba salvează harta în aplicație, puteți seta granițele camerelor individuale, le puteți denumi și puteți seta un program de curățare pentru fiecare cameră. Astfel, aveți un control absolut asupra programului și a camerelor în care să curețe robotul. Robotul are capacitatea de a salva până la 10 hărți de etaje diferite.

Sistem Premium de Curățare în 3 Etape AeroForce

iRobot Roomba s9 este echipat cu un sistem de curățare patentat AeroForce, în 3 Etape, care concentrează fluxul de aer în zona îngustă dintre periile rotative. Aceastea accelerează rapid aerul care trece și, în combinație cu un motor extrem de eficient cu funcție Power Boost, crește puterea de aspirare cu până la patruzeci de ori.*

1.

Perie laterală premium

Această perie laterală special curbată are 5 brațe și poate curăța perfect locurile din jurul mobilierului dvs., de-a lungul pereților, în colțuri, precum și în alte locuri, altfel greu de accesat.

2.

Două perii contra-rotative AeroForce late

Sistemu brevetat din două perii de cauciuc care se rotesc una contra celeilalte cu caneluri speciale care colectează murdăria de pe toate tipurile de pardoseli dure și covoare. Pe podelele dure, periile conduc mizeria direct la coșul de colectare. La curățarea covoarelor, murdăria este mai întâi eliberată din fibrele de covor și apoi colectată. Periile Roomba s9 sunt lățite cu 30%, și astfel Roomba poate curăța cu până la 30% mai repede decât modelele inferioare.

3.

Motor puternic de aspirare

Aspirarea prafului fin este asigurată de un puternic motor de aspirare. Filtrarea aerului este executată de un filtru AeroForce extrem de eficient, care captează 90% din alergeni și polen.

Golirea automată a coșului de gunoi în Clean Base™ - Containerul de Eliminare Automată a Murdăriei

Golirea automată a coșului de gunoi oferă confort fără precedent. Cu Roomba i7 și stația de încărcare Clean Base, uiți de curățenie timp de câteva săptămâni la rând. Sacul de murdărie de unică folosință din cadrul Containerului de Eliminare Automată a Murdăriei poate reține conținutul a până la 30 de coșuri de gunoi ale robotului. Golirea sa practică împiedică dispersarea prafului și a murdăriei în mediul înconjurător. Indicatorul de pe stație avertizează când este timpul să fie înlocuit.


Funcția Boost Power

Roomba s9 + recunoaște când intră pe covor și, datorită funcției Power Boost, maximizează automat capacitatea de aspirare de până la patruzeci de ori *. Funcția Power Boost poate fi controlată și folosind aplicația iRobot Home, care permite configurarea puterii de aspirare în 4 moduri diferite.

Comunicare cu mopul robot iRobot Braava Jet m6

Roomba s9 + poate comunica cu mopul robot Braava jet m6. Cu această funcție revoluționară, întâi Roomba aspiră spațiul, după care trimite automat instrucțiuni către Braava, care va curăța cu mopul zona aspirată de Roomba. O combinație dintre acești doi roboți asigură curățarea complexă a podelei, fără a fi nevoie să fiți în preajmă, oferind astfel un confort fără precedent în curățenia casei.

Funcția Keep Out Zones

Funcția Keep Out Zones vă permite să selectați un număr nelimitat de zone din casa dvs. pe care Roomba le va ocoli atunci când curăță. Acestea pot fi selectate în harta casei, în aplicația iRobot HOME. O dimensiune minimă a unei astfel de zone este de 60x60 cm. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru protejarea zonei cu apă și mâncare pentru câine. Aceasta funcția înlocuiește Pereții virtuali, care au fost utilizați la roboții din generațiile anterioare.

Încărcarea în timpul curățeniei

Roomba monitorizează inteligent starea bateriei și, dacă este necesar, se îndreaptă spre stația de încărcare pentru a se încărca. După încărcare, continuă curățenia de acolo de unde a lasat-o.

Baterie Li-Ion

Avantajul acestei baterii este capacitatea ridicată de 3300mAh și durata de viață îndelungată.

Senzori care împiedică căderea

Senzorii plasați pe partea inferioară a robotului recunosc zonele cu diferențe de înălțime și împiedică accidentele precum căderea robotului pe scări.

Cu aplicația mobilă iRobot HOME, poți să faci curat de oriunde

Chiar daca ești la serviciu sau în vacanță, poți să începi curățenia utilizând un smartphone sau o tabletă. Doar apasă butonul CLEAN și robotul va porni. În plus, aplicația iRobot HOME vine cu multe funcții utile și informații importante.

Funcţii:

Cartografiere Inteligentă Imprint

În primul rând, Roomba cartografiază cu atenție spațiul în care este pus să curețe. După ce harta spațiului a fost salvată în aplicație, poți seta limitele fiecărei încăperi și poți stabili ce nume are fiecare încăpere. Robotul poate salva până la 10 hărți diferite. Astfel, ai control total asupra curățării spațiului.

Planificarea curățeniei

Datorită tehnologiei Imprint, poți seta un program de curățare pentru fiecare cameră în funcție de nevoile tale.

Curățare dublă

Roomba curăță toate suprafețele de două ori. Curățenia aprofundată este apreciată mai ales în casele cu copii mici sau animale de companie.

Informație:

Întreținerea robotului

Aplicația vă va anunța când trebuie să fie aruncat coșul de colectare și când trebuie să fie curățate perii sau alte părți ale robotului. Aplicația include, de asemenea, instrucțiuni despre modul în care trebuie efectuată o astfel de întreținere.

Ajutor

Secțiunea Ajutor oferă răspunsuri la întrebările cele mai frecvente. Mai mult, oferă videoclipuri cu instrucțiuni sau contacte de asistență tehnică. De asemenea, include un manual pentru familiarizarea rapidă cu produsul.

Istoric

Aplicația inteligentă iRobot HOME app salvează statistici din istoricul ciclurilor de curățare individuale.


Sistem anti-încurcare

Când proiectează, iRobot are în minte o gospodărie obișnuită, motiv pentru care și-a echipat aspiratoarele robot cu o funcție care împiedică încurcarea în cabluri sau franjuri de covoare.

Coș de colectare gunoi AeroForce ce poate fi spălat

Roomba are un recipient de colectare a gunoiului care este lavabil. Acest lucru face ca mentenanța robotului să fie mult mai ușoară.

Programul SPOT - soluția ideală pentru curățarea unei zone mici

Programul SPOT îți va face mătura și fărașul exponate de muzeu. De acum înainte, dacă verși zahăr în bucătărie sau dacă vrei să cureți doar zona de intrare în casă, activează programul SPOT și robotul va curăța cu atenție un spațiu de doar 1 m² în diametru.

Bara de protecție cu atingere gentilă

Bara de protecție cu atingere gentilă este delicată cu mobilierul tău. Cu ajutorul ei, robotul știe să facă diferența între obstacolele reale și obstacolele aparente (cum ar fi draperiile și cuverturile). Astfel, robotul curăță eficient chiar și sub pat sau în jurul perdelelor și draperiilor.


conţinutul ambalajului

Clean Base™1x Clean Base™

Roomba s9 (9158)1x Roomba s9 (9158)

Baterie Roomba s1x Baterie Roomba s

Sac Clean Base™2x Sac Clean Base™

Perie laterală1x Perie laterală

Filtru AeroForce®1x Filtru AeroForce®

 

componente de schimb / consumabile

Roomba s9+ (9558) Roomba s9+ (9558) Cumpara
 

Roomba s9+ (9558): Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Roomba s9+:
Dimensiunea suprafeței curățate: nelimitat
Baterie Li-Ion de 3300 mAh
Consum în timpul încărcării de până la 33 W max.
Consumul în staționare 2 W max.
Dimensiuni 311 x 311 x 86 mm
Greutate 3,7 kg
Stație de încărcare și curățare Clean Base:
Consum la curățarea robotului: 1200 W
Capacitate - până la 30 de coșuri colectoare de gunoi
Dimensiuni: 34,8 x 39,6 x 49,9 cm
Greutate: 7,3 kg
 
 

Roomba Combo

Roomba ComboRobot Aspirator & Mop. Aspiră și spală printr-o singură trecere

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda