Roomba 976 | www.irobot.ro

ProduseRoomba 976

preţ 2 499,00 RON
în stoc
Cumpără
Roomba 976 banner
 

Prezentare

     
 
 

Preț întreg 2,499 RON

Perfect echipat, modelul Roomba 976 vă ajută să curățați praful de zi cu zi și murdăria. Navigarea precisă prin iAdapt 2.0 cu localizare vizuala și sistemul de curățare în trei trepte AeroForce asigură o curățare perfectă de până la 185 m². Puteți controla robotul Roomba 976 oricând și oriunde, datorită aplicației pentru mobil iRobot HOME. E timpul să uiți de grija curățeniei! Când robotul Roomba® 976 termină de aspirat, acesta îi spune automat robotului Braava jet® m6 să înceapă să dea cu mopul, pentru o curățenie desăvârșită.


Principalele avantaje ale robotului Roomba 976

  • Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
  • Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
  • Curățare depână la 185 m2 / încărcare
  • Cap de curățare Adaptive AeroForce
  • Sistemul ANTI încurcarea în cabluri
  • Detecția acustică și optică a mizeriei
  • Funcția de curățare întarziata
  • Indicator pentru coș colector plin
  • Re-încărcare automată în baza de încărcare
  • Capacitate mare a baterie Li-Ion

Apariția iRobot în lume?

iRobot a fost inventat de trei fondatori (Colin Angle, Helen Greiner și Rodney Brooks). Ei au fost convinși că robotica ar schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care ne vindecăm și modul în care curățăm. În primul an de existență, în colaborare cu NASA, iRobot a introdus robotul Genghis în explorarea spațială. Cea mai mare realizare a venit în 1998, când compania iRobot a câștigat contractul cu agenția DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare în Apărare Avansată) prin care trebuiau să dezvolte și să producă roboți mobili tactici- iRobot PackBot. Aceștia au creat un robot versatil, care a fost implementat de guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare după atacurile teroriste asupra World Trade Center din 11 Septembrie 2001. PackBot a cartografiat, de asemenea, zonele contaminate, după accidentul din Japonia al centralei Fukushima în 2011.

In anul 2002 iRobot a intrat în viața noastră, și a fost momentul în care a fost lansat primul aspirator Roomba. Trei ani mai târziu, iRobot a anunțat lansarea Scooba și a continuat dezvoltarea roboților pentru uz casnic. Din această cauză, portofoliul iRobot include mai mulți roboți avansați, care ajută la curățenie mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume. iRobot este liderul de piață.

Pentru că îl poți controla oricând, de oriunde printr-o simplă apăsare de buton

Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 976 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. Stai la birou și tocmai ți-ai amintit că trebuie să faci curățenie acasă? E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 976 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta. Aplicația iRobot Home cuprinde mai multe informații: despre întreținerea robotului , suport tehnic, clipuri video pentru instruire, etc.

Funcţii:

Amânarea curățării

Curățarea poate fi amânată pentru orice zi și oră a săptămânii.

Curățare dublă

Roomba curăță toate locurile de două ori. Acest lucru poate fi util în gospodăriile cu animale pentru o curățare completă.

Curățare de-a lungul pereților

Pentru cea mai bună curățare, aspiratoarele Roomba insistă la finalul curățării de-a lungul peretilor si a mobilierului.

Întreruperea curățării când coșul colector este plin

În cazul în care coșul colector este plin, robotul se întoarce în locul de unde a început curățenia. După golirea coșului, apăsați CLEAN,iar Roomba va continua.

Informații:

Întreținerea robotului

Aplicația vă informeazăatunci când aveți nevoie să goliți coșul colector, când trebuiesc curățate periile sau alte părți ale robotului. Această secțiune include, de asemenea, instrucțiuni și modul de a efectua întreținerea.

Ajutor

Secțiunea pentru ajutor conține răspunsuri la întrebări frecvente, clipuri video de instruire, contacte pentru suport tehnic sau un ghid pentru utilizare rapidă, inclusiv manualul ilustrat.

Istorie

Aplicația păstrează, de asemenea, un istoric statistic a ciclurilor de curățare individuale.

iRobot HOME

Sistem AeroForce de curățare pe trei niveluri

iRobot Roomba 976 dispune de una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curățare în trei trepte AeroForce, ceea ce mărește eficiența aspirării cu până la 50%, ori de câte ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurată printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.

1.

Perie laterală rotativă

Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile.

2.

Două extractoare din cauciuc, care se rotesc în sens opus

Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.

3.

Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare.

Navigare iAdapt 2.0 cu localizare vizuala

Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigură o curățare perfectă a apartamentul dvs., indiferent de cât de spațios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 976 învață drumul, "vede" și recunoaște mobilierul sau obstacolele și intrarea în camera alăturată.

Comunicare cu mopul robot iRobot Braava Jet m6

Roomba 976 poate comunica cu mopul robot Braava jet m6. Cu această funcție revoluționară, întâi Roomba aspiră spațiul, după care trimite automat instrucțiuni către Braava, care va curăța cu mopul zona aspirată de Roomba. O combinație dintre acești doi roboți asigură curățarea complexă a podelei, fără a fi nevoie să fiți în preajmă, oferind astfel un confort fără precedent în curățenia casei.

Nu va termina până când totul nu este curat

Bateria performantă cu litiu permite robotului iRobot Roomba 976 să curețe până la 185 mp cu o singură încărcare. Dacă este necesar, Roomba se va întoarce pentru câteva minute la stația de încărcare, se reîncarcă, și continuă curățarea exact de unde s-a oprit, până când își termină treaba.

Se oprește în condiții de siguranță în fața scărilor

Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea. Roomba 976 se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe podea.

O casă plină de cabluri? Pentru Roomba 976 nu este nicio problema!

iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea pentru a preveni încurcarea în cabluri. Atunci când periile (extractoarele) simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia.

Programul SPOT

După activarea modului SPOT, care este folosit pentru curățarea locală, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m în diametru. Acesta va servi drept o "perie și făraș", în cazul în care se va varsa zahăr/cereale/orez/etc. în bucătărie sau poate curăța, de exemplu, un preș.

AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 976 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce®. Senzorul de coş plin anunţă că este timpul să-l goliţi.

conţinutul ambalajului

Incarcator1x Incarcator

Acumulator Li-Ion1x Acumulator Li-Ion

Roomba 9761x Roomba 976

 

Roomba 976: Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
Curățare depână la 185 m2 / încărcare
Capacitate mare a baterie Li-Ion
Timp de încărcare: 2 ore
Consum de energie în timpul încărcării de max. 33 W
Consum de energie în Stand-By: max. 2 W
Dimensiuni (mm) 351 x 92 (80 - corp de robot)
Greutate: 4 kg
 
 

Roomba Combo

Roomba ComboRobot Aspirator & Mop. Aspiră și spală printr-o singură trecere

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda