ProduseMirra 530

preţ 5 789,00 RON
Stoc epuizat
Cumpără
Mirra 530 banner
 

Prezentare

     
 
 

Ultima generaţie de robot pentru curățarea piscinei, un produs al expertului în robotică, iRobot, prezintă tehnologia avansată de curățare pentru piscină. Curățarea piscinei este controlată de iAdapt Nautiq, care garantează o curățare cu adevărat inteligentă. Mirra lucrează cu pompa de sine stătătoare și sistem de filtrare; prin urmare, aceasta nu afectează tehnologia piscinei și nu necesită instalare complicată. Întreținerea este asigurată de două cartușe filtrante fine, ușor accesibile.

Principalele avantaje ale robotului Mirra 530

  • Funcționare și întreținere simplă a robotului
  • Cartușe duble de filtru vă permit înlăturarea rapidă și ușoară a resturilor
  • Design modern si practic
  • Curățare inteligentă a piscinei cu tehnologia iAdapt Nautiq
  • Curăță interiorul întregii piscine, inclusiv pereții
  • Senzorul giroscopului ajută robotul să nu se încurce în diverse cabluri
  • Filtrează până la 265 de litri de apă pe minut (15-16 de metri cubi pe oră)
  • Peria din PVC ridică murdăria, algele și bacteriile atât de pe pardoseală, cât și de pe pereți
  • Proiectat pentru piscine de până la 80 m²
  • Greutate numai 7.7 kg

De ce robot de la iRobot?

iRobot este axată strict și specializată în robotică, compania investește cel mai mult profit și nu a cedat tentației de a distrage atenția altor zeci de domenii, de asemenea cu argumente favorabile. iRobot are fondatori ( Colin Angle , Helen Greiner și Rodney Brooks ). Erau convinşi că robotica va schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care ne vindecăm și modul în care facem curat. A fost la fel de repede ca parcursul primului an al existenței sale, când iRobot în colaborare cu NASA a introdus robotul explorator în spațiu Genghis. O descoperire a avut loc în 1998 , când compania iRobot a câștigat contractul DARPA pentru dezvoltarea și producția de roboți mobili tactici - iRobot PackBot.

Și a apărut acest robot versatil, care a fost folosit de către guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare, după atacurile teroriste de la World Trade Center din 2001. PackBot a detectat de asemenea, zona contaminată după dezastrul din Japonia Fukushima în 2011 . În 2002 iRobot a intrat în viața fiecăruia dintre noi. Primul aspirator robot Roomba a intrat pe piata acel an. Trei ani mai târziu, robotul Scooba a apărut pe piață și a continuat dezvoltarea roboţilor. Datorită acestui fapt, portofoliul actual iRobot include mai mulţi roboți avansaţi, care sprijină mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume pentru curăţarea casei sau apartamentului.

Principalele caracteristici ale robotului
Mirra 530

Tehnologia de curățare iAdapt Nautiq

Looj čistící hlavaPentru crearea sistemului iAdapt Nautiq inginerii s-au inspirat din rezultatele tehnologiei iAdapt de la aspiratoarele robot Roomba și de la mopurile Scooba. Ei au adaptat această tehnologie pentru utilizarea eficientă în lumea tridimensională. Robotul de curățare a piscinei Mirra 530 măsoară în primul rând dimensiunile piscinei și în funcție de ele alege modul de curățare cel mai adecvat. Se întoarce de mai multe ori în fiecare punct în timpul curățării; răspunde constant la condițiile actuale, și, astfel, se obțin întotdeauna rezultate de înaltă calitate.

Curăță pardoseala și pereții piscinei

Looj nízkoprofilový design Robotul Mirra 530 se mișcă pe patru roți acoperite de cauciuc. Acest material garantează aderența perfectă și stabilitatea pe toate tipurile de suprafețe ale piscinei. Mare capacitate de prindere a roților de cauciuc permite robotului Mirra să se deplaseze în siguranță pe pardoseala piscinei și pe pereți.

Peria din PVC pentru curățare

Peria activă din PVC pentru curățare îndepărtează murdăria și bacteriile, care se strâng ulterior în cartușele filtrelor.

Looj 330

Pompă şi sistem de filtrare

Looj dálkový ovladačRobotul Mirra 530 curăță prin utilizarea propriei pompe și a sistemului de filtrare eficient. Mirra filtrează 265 de litri de apă într-un minut, respectiv 16.000 litri de apă într-o oră. Pompa puternică determină circularea apei în toată piscina și robotul este capabil să filtreze apa mai bine. Acest proces de asemenea, îmbunătățește circulația apei, care ajută sistemul bazinului de filtrare.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere

Robotul 530 Mirra se utilizează foarte ușor. După introducerea robotului în piscină și apăsarea butonului CLEAN, ciclul de curățare va începe și robotul se va ocupa de tot. Două supape permit îndepărtarea ușoară a robotului Mirra de piscină, eliberând apa redundant. Pentru a curăța robotul, pur și simplu scoateți cele două cartușe filtrante, pe care le goliţi și le clătiți cu apă.

Cui îi este destinat?

Robotul Mirra pentru curăţarea bazinului este perfect pentru cei dintre dvs. care doresc să aibă timp liber vara în loc să cureţe piscina, respectiv să lenevească pe un şezlong sau să facă ceva mult mai interesant. Robotul Mirra va curăța piscina pentru tine.

iRobot Looj 330
mirra

Mirra 530: Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Sistem de curățare și de navigație iAdapt Nautiq
Volum de apă filtrată - 15,9 m³ / h
Recomandat pentru piscine de dimensiunide până la 80 m²
Ciclu de curăţare - 2,5 - 3 oră
Lungimea cablului de alimentare : 18,3 m
Tensiune primară - 100-240 V , 50/60 Hz
Tensiune secundară - 29 V
Putere de intrare - 180 W
Greutate : 7.7 kg
Dimensiuni : 406 x 308 x 349 mm
 
 

iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Cel mai performant aspirator robot Roomba din lume, acum și în România!

toate produsele

Baterie Li-Ion

Baterie Li-IonCompatibilă cu modelele: Roomba 681, Roomba 696, Roomba 896, Roomba 966, Roomba 980.

toate produsele
 
 
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda