Roomba-Man

Roomba-Man

decembrie
2017
 
 
    lucruri interesante
 

Curățenia perfectă nu este singurul lucru pe care poți să îl faci cu Roomba!Brandul iRobot este cunoscut în primul rând pentru Roomba, robotul aspirator și pentru Braava, robotul mop. Totuși, iRobot nu este doar un designer și un vânzător de roboți, ci și un vizionar, un inovator și un pionier în domeniul roboticii. Iar cei pasionați de tehnologie și inginerie au găsit multe modalități de a profită de aceste inovații.

Cine nu și-a dorit, la un moment dat, să fie prezent în două locuri în același timp? Astăzi puteți face acest lucru, dar, în practică, este mult mai puțîn wow decât clonarea din filme sau călătoria înainte și înapoi în timp sau posibilitatea de a există simultan în perioade de timp diferite. În schimb, putem numi deduplicare folosirea unui dispozitiv tip tabletă montat pe un pol mobil. Astfel, roboții de teleprezența existenți pe piață sunt în esență Skype pe roți. În plus, sunt scumpi, deloc imersivi și puțîn ciudați.


 

Inspirat de o pisica
Un iubitor de tehnologie a transformat un Roomba într-un robot impresionant de teleprezență


În contextul acesta, Rubin Huang a văzut oportunitatea de se deduplica cu ajutorul unei platforme accesibile peste care ar putea să construiască robotul. “Am văzut pisica colegului meu de apartament plimbandi-se cu Roomba și în momentul acela am știut ce am de făcut!”.Huang a asamblat o camera de 360 de grade, un ecran touchscreen, un webcam și o boxa bluetooth. Apoi, el a proiectat mount-uri personalizate pentru a încărca dispozitivele pe Roomba și le-a conectat la mini-calculatoare și controlere. Pentru a stabili o comunicare bidirecțională, a adăugat un adaptor Wi-Fi la sistem. De asemenea, Huang a trebuit să-și construiască propriul software pentru a conecta toate componentele împreună.
Mișcările așa-zisului Teleroomba pot fi controlate printr-un joystick, iar una dintre camerele montate pe acesta poate fi controlată cu un VR. Huang a conectat camera de giroscopul setului VR pentru a-și sincroniza mișcarea cu mișcările capului utilizatorului. Cireașa de pe tort, Huang a adăugat un indicator de lumină LED care permite oamenilor să știe unde se îndreaptă robotul (tu?).
Și partea cea mai interesantă este că Huanga a reușit să facă totul cu un buget de numai 700 de dolari și numai cu devide-uri ce sunt disponibile pe piață.
Designul ingenios al lui Huang adaugă un alt capitol unei istorii a hack-urilor create de Roomba, care se întinde pe mai mult de un deceniu.

Roomba-Man!
Jack Elston, Cory Dixon și Maciej Stachura au ridicat capacele pe vidurile autonome pentru a le transformă în componente Pac-Man live.În 2006, hackerii au transformat Roomba în boți de luptă. Astăzi, există sute de resurse disponibile pentru reprogramarea roboților, inclusiv Hacking Roomba, care este probabil un loc bun pentru a începe. Tu în ce ai vrea să îl transformi?


 


 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda