Roomba are acum funcționalitatea IFTTT

 
    produse
 

Încă din 2015, când iRobot a introdus Roomba 980, primul său model cu conexiune la Wi-Fi, compania lucreaza continuu să îmbunătățească Roomba astfel încât acesta să devină o parte indispensabilă a locuințelor inteligente.IFTTT - este prescurtarea pentru "dacă se întâmplă X, atunci execută Y" și a fost creat pentru a automatiza taskuri comune.

De exemplu, există o astfel de funcție care vă permite să activați automat luminile Philips Hue o data cu apusul soarelui. IFTTT este o modalitate de a crea comenzi rapide, accesibile la un buton distanță.

De curând a fost introdusă funcționalitatea IFTTT, care suplimentează cu 11 funcții de automatizare activitatea Roomba. Funcțiile variază de la funcții practice până la funcții extra. Printre cele mai populare se află funcții practice precum "Când răspund la un apel, întrerupe Roomba" și "Când plec de acasă, începe curățenia". Nu este surprinzător că nimeni nu a ales încă să folosească funcții ca "Postează un status când Roomba termină o activitate de curățenie."
În încercarea de a face roboții de curățenie cât mai conectați, atât Alexa, cât și Google Home au fost adăugați la Roomba la începutul acestui an. 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Cel mai performant aspirator robot Roomba din lume, acum și în România!

toate produsele

Baterie Li-Ion

Baterie Li-IonCompatibilă cu modelele: Roomba 681, Roomba 696, Roomba 896, Roomba 966, Roomba 980.

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda