La mulți ani Roomba!

La mulți ani Roomba!

septembrie
2017
 
 
    produse
 

Știați că prietenul nostru, Roomba, a împlinit 15 ani astăzi?


Pe 17 septembrie, cu 15 ani în urmă a venit printre noi primul Roomba. Astăzi, peste 20 de milioane de roboți ai companiei iRobot au fost vânduți în întreaga lume!
Să aruncăm o privire înapoi în 2002 - American Idol a avut premiera, Apple a lansat cea de-a doua generație a iPod-ului, primul telefon mobil cu camera încorporată a fost lansat în Statele Unite și Spider-Man a intrat în cinematografe. iRobot a schimbat pentru totdeauna modul în care oamenii își curăță casa cu lansarea primului aspirator Roomba, perturbând o industrie care a rămas practic neschimbată de mai bine de 100 de ani. Cincisprezece ani mai tarziu, iRobot continua sa inoveze pe intreaga linie de produse, oferind capabilitati de conectivitate si cartografiere care vor contribui la realizarea casei inteligente a viitorului.
"Lansarea robotului aspirator Roomba a ajutat la stabilirea unei piețe viabile pentru robotica de consum și a ajutat iRobot să devină un nume de produse de uz casnic", a declarat Colin Angle, CEO și fondator al iRobot. "Cincisprezece ani mai târziu, suntem încântați să sărbătorim această piatră de hotar și recunoaștem că mai sunt multe de parcurs. Privind înainte în următorii 15 ani, roboții vor fi elementul central al casei inteligente, ajutând oamenii să realizeze și mai mult în viața de zi cu zi."
Produse 
 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda