iRobot își “aspiră” distribuitorul

 
    marca
 

Producătorii iRobot tocmai au bătut palma pentru a-și achiziționa distribuitorul european, Robopolis.

Robopolis acționează ca distribuitor principal al iRobot pe șapte piețe europene, distribuitorul precizând că achiziția "va permite companiei iRobot să devină o organizație puternică în Europa, ajutându-o să se apropie de partenerii de retail și de consumatori și să își mențină poziția de lider și să accelereze creșterea afacerii în Europa".
iRobot și-a mai cumpărat distribuitorii şi înainte. Anul trecut, iRobot și-a achiziționat distribuitorul japonez - SODC. Astfel iRobot a căpătat un control mai mare asupra rețelei sale de distribuție și va continua să crească "printr-o abordare consecventă a tuturor activităților de pe piață, inclusiv vânzări, marketing, branding și servicii pentru clienți".


Colin Angle, președinte și CEO al iRobot, a declarat: "În această etapă a evoluției pieței din Europa de Vest și a oportunității de creștere pe care o prezintă, simțim că este necesară o strategie mai directă de piață pentru a stimula adoptarea roboților casnici. Echipa Robopolis a contribuit la stabilirea iRobot ca lider în robotică pentru consumatori în Europa de Vest. Așteptăm cu nerăbdare să aderăe în mod oficial la iRobot și să lucrăm împreună pentru a asigura o creștere continuă ".Robopolis a fost distribuitorul exclusiv al iRobot în Europa din 2006, distribuitorul aducând aproape jumătate din veniturile EMEA pentru iRobot în 2016. Regiunea este "cheie" pentru vânzător, reprezentând aproximativ un sfert din totalul veniturilor companiei în anul 2016.
iRobot a confirmat că distribuitorul va fi absorbit în operațiunile EMEA ale vânzătorului, deși biroul Robopolis din Lyon va rămâne deschis, a declarat un purtător de cuvânt. "Nu sunt planificate relocări. Toate locațiile de birouri vor rămâne deschise. "
Echipa de management a echipei Robopolis se va alătura echipei iRobot, operațiunile combinate fiind conduse de iRobot VP și managerul general de peste hotare, Jean-Jacques Blanc, care se raportează la COO al iRobot, Christian Cerda.

 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda