Internationale Funkausstellung Berlin - una dintre cele mai vechi expoziții industriale

 
    lucruri interesante
 

Astăzi, IFA este una dintre cele mai importante expoziții din lume pentru electronice de consum și electrocasnice.Anul acesta a avut loc în septembrie (1-6) și iRobot nu a lipsit!
De mai bine de 60 de ani, premiile IFA sunt indicatori de calitate pentru produsele electronice și electrocasnice din întreaga lume.Cu 1.805 de expozanți și 159.000 de metri pătrați de expoziții vândute, IFA confirmă rolul său de vitrină pentru industria tehnologică globală.
În decursul istoriei sale, un număr mare de inovații mondiale au fost întâlnite pentru prima oară la această expoziție.Este mai mult decât evident, că iRobot nu a putut să rateze acest eveniment și a reprezentat la IFA lumea ajutoarelor robotice, de la robotul Roomba de curățare cu vacuum la robotul mop Braava.

Dacă ați ratat expoziția din acest an, asigurați-vă că veți fi prezenți la cea de anul viitor, care va avea loc între 31 august și 5 septembrie 2018.

 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba i7+ (7558)

Roomba i7+ (7558)Cel mai performant aspirator robot Roomba din lume, acum și în România!

toate produsele

Baterie Li-Ion

Baterie Li-IonCompatibilă cu modelele: Roomba 681, Roomba 696, Roomba 896, Roomba 966, Roomba 980.

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda