Înregistrare Video: testul aspiratoarelor robot din Olanda

 
    produse
 

Magazinul independent al produselor de consum, Hardware.info, a efectuat un test în legătură cu eficienţa a 4 aspiratoare robot diferite. Câştigătorul nu a surprins aşa de mult, învinsul însă da.

Înregistrarea video ilustrează testul suprafeţei acoperite şi deci şi eficienţa efectuării curăţeniei cu ajutorul a 4 aspiratoare robot diferite, îndeosebi aparţinând categoriilor de preţ superioare. Philips Homerun nu s-a prea prins pe meleagurile noastre, în timp ce Ecovacs şi Samsung Navibot tot mai duc bătălie sub soare. Testul de acoperire, în esenţă, la fel ca şi multe teste mai vechi, ilustrează şi unele fapte interesante.

Pentru descoperirea acestora recomandăm ferm vizionarea întregii înregistrări video, de la început până la sfârşit. Rezultatul general confirmă poziţia de frunte a mărcii iRobot în domeniul roboticii. Roomba 780 a punctat nu numai prin cea mai bună acoperire a suprafeţei aspirate, ci şi prin cea mai mare eficienţă şi, de fapt, şi viteză. Mutaţi înregistrarea dumneavoastră video, de exemplu, în partea 1:15. Ce vedeţi?

În timp ce aspiratorul robot Ecovacs are în încă mult de lucru, Philips a reuşit să cureţe doar o jumătate din încăpere iar  Samsung Navibot rătăceşte printre mese şi scaune, Roomba a reuşit să aspire întreaga suprafaţă şi începe runda a doua. În timp ce celelalte aspiratoare robot din partea a doua a înregistrării video încearcă să recupereze pierderea, Roomba aspiră a doua oară şi chiar a treia oară.

Tocmai aceste caracteristici constituie excepţionalitatea aspiratoarelor robot iRobot. Graţie sistemului de aspirare şi navigație prin încăpere, iAdapt, robotul este în stare să reacţioneze inteligent la forma şi condiţiile din încăpere şi să aspire, într-un timp relativ scurt, fiecare loc de 4 ori. Graţie acestui lucru, aspiratoarele robot iRobot Roomba ating cele mai bune rezultate din lume iar proprietarilor lor le fac într-adevăr viaţa mai uşoară.


 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda