Brandul de roboți aspirator cel mai de încredere!

 
    marca
 

Institutul de cercetare Euromonitor International a efectuat o analiză a pieței de roboți aspirator. Rezultatele arată că marca cea mai populară din acest segment este iRobot®.


Euromonitor International


Euromonitor International este o instituție de cercetare cu acoperire globală. Oferă cercetare strategică în anumite sectoarele ale economiei, piețelor de afaceri și consumatorilor din întreaga lume. Cu o experiență de 40 de ani pe piețele dezvoltate și emergente, metoda de cercetare a Euromonitor International se bazează pe o combinație unică de cunoștințe de specialitate și experiență de cercetare din diferite țări.

Acoperirea internațională și înțelegerea excelentă a industriei de consum, B2B și servicii fac din Euromonitor International o resursă foarte utilă atât pentru corporațiile internaționale, cât și pentru întreprinderile mici și mijlocii. Datele complexe de la Euromonitor International sunt utilizate de companii din 106 țări din întreaga lume.

iRobot - marca numărul unu de roboți aspirator din lume!


iRobot Corporation este un pionier și lider global în robotică pentru casă. În 2002, această companie americană a lansat primul robot de aspirare - Roomba. În următorii 15 ani, produsele marca iRobot au cunoscut o creștere a popularității și vânzărilor considerabilă. iRobot a devenit un reper în ceea ce privește calitatea și un lider în tendințe. Conform celor mai recente cercetări ale Euromonitor International, iRobot este lider mondial în vânzarea de roboți aspirator. Marca a primit titlul de "Numărul 1 în vânzarea roboților aspirator", bazat pe volumul vânzărilor. Acest premiu este o confirmare a faptului că marca iRobot beneficiază de cea mai mare încredere în rândul clienților din întreaga lume. De la introducerea roboților aspirator, compania a vândut peste 20 de milioane de astfel de aparate.
 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda