9 ajutoare roboți care ne fac viața mai ușoară

 
    produse
 

Ai o peluză care are nevoie să fie tunsă? Aveți nevoie de o nouă formă de transport? Există roboți pentru lucrurile astea ....


Transport tehnologizat
De ce să mai deranjezi să mai mergi când poți lăsa roboții să te plimbe? Tehnologia Ninebot din acest miniPRO Segway este rapidă, fiabilă și ușor de învățat. Puteți chiar conecta smarphone-ul pentru a comanda de la distanță miniPRO pentru a vă deplasa. Dacă o veți face, să ne spuneți și nouă în ce caz se poate folosi această funcție.
Întoarce-te la o casă curată
Cu aplicația iRobot Home, puteți să vă programați Roomba să curețe orice tip de podea în orice moment al zilei, ceea ce înseamnă un lucru mai puțin pentru care vă faceți griji. Deci, puteți începe curățenia de oriunde și oricând. Bucurați-vă de o casă curată, când veniți acasă de la serviciu.
Mai mult decât o jucărie
WowWee are o personalitate imersivă și poate interacționa prin tehnologia GestureSense. Conectați-vă cu dispozitivul inteligent pentru a îmbunătăți modul de joc.

Animale de companie la care ai visat întotdeauna
Bentley este la fel ca un adevărat cățeluș care iubește să se joace și să învețe lucruri noi, dar care nu își va face nevoile niciodată în interiorul casei. În plus, Bentley știe să facă tot felul de trucuri, de la datul labei și până la recunoașterea vocii.
Ferestre fără cusur la simpla atingere a unui buton
Acest robot de curățare a ferestrelor vă ajută să le faceți impecabile fără să fie prea zgomotos. Ventilatorul de aspirație de înaltă tehnologie și sistemul de curățare cu 4 etape oferă o acoperire maximă.
Cu el vara și viața sunt ușoare
Aspirați și filtrați piscina cu acest filtru iRobot Mirra, în timp ce vă relaxați pe patio, cu o băutură tropicală în mână.

Curățarea fără pilot
Scapă de grija tunsului gazonului cu acest robot Landroid. Ușor de configurat și complet programat din fabrică, mașina de tuns iarbă autonomă poate face față la înclinări de până la 20 de grade.
Cu acest robot, animăluțul tău de companie va da mereu din coadă!
Nu lăsați animalele de companie singure și înfometate. Hrăniți animalul de companie de pe telefonul dvs. smartphone, indiferent cât de departe sunteți. Puteți gestiona orele de hrănire, dimensiunile porțiilor și primiți notificări atunci când nivelul hranei scade.

Monitorizați-vă casa
Monitorizați totul în casa dvs. cu Riley, un robot controlat prin Wi-Fi. Urmăriți activitatea casei - în special animalele de companie - cu o cameră de 5 megapixeli.

Tu vrei să-ți ușurezi viața?

Sursă 


 
 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda