5 gadget-uri smart pentru seniori

 
    produse
 

Iată cinci dispozitive care le pot face viața mai ușoară persoanelor în vârstă.


Faptul că un robot de curățare ne face viața mai ușoară și ne menține casele mai curate e de necontestat. Tot el ne menajează articulațiile și spatele, lucru minunat pentru mamele noastre. Să aruncăm o privire și la celelalte gadget-uri care ar putea fi foarte utile generației în vârstă.

Detectorul de chei
Detectorul de chei este capabil să găsească rapid chei, telecomenzi, poșete, ochelari, bastoane și alte lucruri. Cu o singură apăsare pe butonul colorat, acesta emite un semnal sonor și indică calea spre obiectele pierdute de până la 30 de metri distanță. Există o mulțime de variante pe piață, astfel încât să puteți alege dispozitivul pentru nevoile dvs. specifice.
Ceasul vorbitor
Reminder Rosie este proiectat pentru a ajuta la persoanele cu probleme de memorie. Acest sistem personalizat, controlat cu ajutorul vocii, hands-free, vă poate ajuta să vă amintiți să vă luați medicamentele și să faceți sarcinile de zi cu zi.
Monitorizare la distanță
Sistemul de monitorizare Evermind oferă liniștea celor care trăiesc singuri sau care au nevoie de sprijin suplimentar și celor dragi lor. Acesta detectează când aparatele electrice sunt pornite și oprite, pentru a observa orice neregula în rutina obișnuită a persoanei monitorizate.
TV Ears
Acest sistem de ascultare TV permite utilizatorilor să audă în mod clar și tare sunetele televizorului în timp ce volumul acestuia rămâne în parametrii normali. Puneți dispozitivul și porniți-l pe cât de tare doriți, în timp ce ceilalți ascultă televizorul la un volum confortabil.
Securitate îmbunătățită
Ring Video Doorbell 2 vine cu senzori de mișcare ajustabili. Când cineva declanșează senzorii de mișcare sau apasă soneria, este trimisă o alertă instantanee telefonului, tabletei și PC-ului proprietarului. Puteți vedea, auzi și vorbi cu persoana de la ușă de oriunde.
Ce părere ai? Ar putea fi unele dintre aceste lucruri practice pentru cei dragi?

Sursă 
 
 
 
 


iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda