ProduseBraava 390 Turbo

preţ 1 599,00 RON
în stoc
Cumpără
Braava 390 Turbo banner
 

Prezentare

     
 
 

Este foarte silențios și de aceea nu deranjează pe nimeni în timp ce face o treabă excelentă. Este un robot controlat prin tehnologie NASA, echipat cu patru lavete din microfibră, dotat cu sistemul iAdapt 2.0, cub de navigatie NorthStar și tehnologia de încărcare rapidă.

Principalele avantaje ale lui Braava 390 Turbo

 • Curatare foarte linistita
 • Pînze din microfibra
 • Sistem simplu de fixare lavetelor/panzelor
 • Pentru toate tipurile de podele cu suprafata dura
 • Încărcător turbo
 • Disponibilitatea de a folosi mai multe moduri de navigare
 • Sistem iAdapt 2.0 si cub pentru navigatie
 • Sistemul PRO-CLEAN: rezervor cu detergent
 • Două moduri de curatare: maturat și curatat (mop)
 • Curățarea de-a lungul pereților și sub mobilier
 • Funcția pauză/reluare
 • Încărcare rapidă
 • Încărcător turbo inclus în pachet

De ce un robot de la iRobot?

iRobot este axat strict și specializat în robotică si investește majoritatea profitului în dezvoltarea roboticii. iRobot nu a cedat tentației de a activa de zeci de alte domenii de activitate, pentru declarațiile trimestriale frumoase. iRobot a fost inventat de trei fondatori ( Colin Angle , Helen Greiner și Rodney Brooks ) . Ei erau convinși că robotica va schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care tratam bolile sau modul în care curatenie. Aceasta convingere a fost deja din primul an al existenței sale, atunci când iRobot în colaborare cu NASA, a prezentat robotul explorator in spațiu Genghis. O alta descoperire a avut loc în 1998, când compania iRobot a câștigat contractul DARPA pentru dezvoltarea și producția de roboți mobili tactice - iRobot PackBot .

Acest robot versatil a fost utilizat de către guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare după atacurile teroriste de la World Trade Center din 2001 . PackBot cartografiat, a fost folosit in zona contaminată după dezastrul din Japonia, de la Fukushima în 2011. În 2002 , iRobot a intrat în viața fiecăruia dintre noi. Primul aspirator robotic Roomba a venit pe lume în acel an. Trei ani mai târziu, iRobot Scooba a fost adus pe piață și a continuat dezvoltarea de ajutoare robotizate . Datorită acestui fapt, portofoliul curent iRobot include mai multe roboți, care ajuta peste 14 milioane de oameni din intreaga lume , la curatarea casei sau a apartamentului.

Principalele caracteristici ale
iRobot Braava 390 Turbo

Sistem iAdapt 2.0 si cub pentru navigatie

Tehnologia dezvoltată în colaborare cu administrația spațială americană NASA lucrează acum ca un GPS intern. Navigare prin sistemul iAdapt 2.0 si cubul NorthStar pe care Braava il foloseste pentru a determina în siguranță poziția sa în cameră, și, mai important, pentru a determina petele care mai rămân de curățat. Când a terminat cu curatenia, Braava se întoarce întotdeauna la locul de unde a început. Aceasta este, de asemenea, puterea tehnologiei NorthStar.

Pînze eficiente din microfibră

iRobot Braava foloseste panze speciale din microfibră, cu proprietati de curatare excelente pentru măturat și curatat. Pânză albă care este folosita pentru praf, murdărie mica si păr de animale, este folosita pentru curățare uscată. Pânză albastră a fost conceputa special pentru curățare umedă. Puteți atașa panzele respective de robot cu ușurință folosind un tampon cu un sistem de blocare magnetic și benzi de prindere din cauciuc. Când curățarea sa terminat, puteti da jos cu ușurință cârpa pentru o spălare rapidă sau spălați-o într-o mașină de spălat.

Curatare fara zgomot

În timpul curățării Braava este la fel de liniștit ca un soricel. Puteți curata dimineata devreme sau seara târziu, deoarece Braava nu va deranja pe nimeni. Amintiți-vă că Braava nu este un aspirator, dar acesta este un mop robotic cu funcția de curatare care reușește să colecteze praf, păr, păr de animale, și murdăria fină folosind cârpe din microfibră. Roboți Braava sunt propulsati de un motor electric liniștit, prin urmare, nu putem auzi Braava atunci cand face curățenie.

Roomba 790

Două moduri de curățare

Braava 390 Turbo poate oferi două moduri de curățare. Matura si mop. Nu vă imaginați moodul matura ca o mătură, care ar mătura bucăți de noroi uscat de pe hol. Acest mod serveste pentru a îndepărta praful, părul, păr de animale și murdăria fina de la toate tipurile de podele cu suprafata dure, chiar și în zone spațioase. Murdăria se lipeste de cârpă din microfibră albă pe care aveți posibilitatea să o scuturati cu ușurință atunci când curățarea este terminata. Când Braava se mișcă în jurul camerei în linii lungi, înainte și înapoi, tot timpul, înainte și înapoi, modul mop are rolul de a curăța podele cu suprafata dura în mod eficient. Braava se mișcă în linii scurte, întotdeauna la dreapta, încoace și încolo, la stânga, încoace și încolo, în față, in mod repetitiv. Datorită acestei tehnici, este capabil sa elimine în mod eficient grăsimea, praful și chiar diverse pete.

Curățarea de-a lungul pereților și sub mobila

Curățarea cu Braava este inteligenta, și mai presus de toate, ea este completa. Acesta trece pe sub pat, mobilier sau toaleta, curăță bine de-a lungul pereților, precum și în jurul coșul de gunoi sau în jurul picioarelor mesei. Acesta reacționează sensibil la obstacole în cameră. Acesta nu loveste mobila. Și în cazul în care detectează, de exemplu, un covor in fata, se va opri, și va curăța spațiul din jurul covor. Practic, se înțelege că a spala covorul cu o cârpă din microfibră, nu este o idee foarte bună.

Posibilitatea de a utiliza mai multe cuburi de navigare

Braava 390 Turbo este capabil să comunice cu mai multe cuburi cu diferite semnale de navigație. Atunci când se utilizează acestea, se poate curăța spațiu mai mare. Vă recomandăm plasarea cuburile de navigare de aproximativ 7 m unul de celălalt pentru a asigura o buna acoperire a cuburi prin suprapune. Curățare cu Braava 390 se va face în mod automat în întreaga zonă, care este acoperita de semnal.

Sistemul PRO-CLEAN

Braava 390 Turbo crește eficiența curatarii cu mopul prin implementarea sistemului PRO-CLEAN. Prin utilizarea rezervorului cu detergent din planșa de fixare, acest sistem păstrează cârpă din microfibră umeda tot timpul. Vă mulțumim pentru acest lucru, Braava 390 elimină chiar și petele rezistente de pe podele dumneavoastră. Umpleți rezervorul cu apă călduță și adaugati detergent. Puteți folosi detergentul Scooba sau orice alt detergent pentru curățarea pardoselilor. Urmați instrucțiunile de pe eticheta detergentului pe care l-ați ales. In general, vă recomandăm să turnati 3 picături de detergent în rezervorul PRO-CLEAN. Avertisment: Nu utilizați produse prea puternice, pe baza de solventi, inalbitori, caustice, etc.

Funcția Pauză /Reluare

Ai nevoie sa opresti Braava pentru un timp, pentru a face ceva ce este necesar, și apoi sa reluati procesul de curatare? Nici o problemă. Funcția Pause/Reluare va asigură că Braava va continua cu curatenia de unde a fost oprit.

Funcție de încărcare rapidă

Braava 390 Turbo este echipat cu un încărcător turbo, care scurtează timpul de încărcare al robotului de la 4 la 2 ore.

Pentru cine?

iRobot Braava 390 Turbo va face fericit proprietarii de apartamente, case, sau de spații de birouri cu suprafață mai mare. Datorită tehnologiei de încărcare rapidă și a încărcătorul turbo, Braava 390 Turbo poate fi gata pentru a curăța în 2 ore și poate face curățenie generală într-o singură după-amiază. Braava 390 Turbo foloseste sistemul iAdapt 2.0 si cubul de navigare pentru a curăta o suprafata de până la 200 m2 (*maturare).

iRobot Braava 380
390T

alte funcţii importante

senzori contra căderii de pe scări
pînze din microfibră
sitemul de navigare NorthStar
cubul pentru navigare NorthStar
sistemul PRO-CLEAN
modul matura
modul mop
curatare fara zgomot
funcția Pauză/Reluare
 
 

senzori contra căderii de pe scări

Robotii pentru curatenie iRobot sunt dotati cu senzori anti-cadere pentru a asigura o navigare usoara si in siguranta.

 

pînze din microfibră

iRobot Braava foloseste panze speciale din microfibră, cu proprietati de curatare excelente pentru măturat și curatat. Pânza albă este folosita pentru curățarea uscată. Pânză albastră a fost conceput special pentru curățare umedă. Puteți atașa panzele de robot cu ușurință folosind un tampon cu un sistem de blocare magnetic și șine de fixare din cauciuc. Când curățarea sa terminat, puteti da jos cu ușurință panza pentru o spălare rapidă sau spălați-o într-o mașină de spălat.

 

sitemul de navigare NorthStar

Navigare NorthStar functioneaza ca un sistem de navigație pentru mopul robotic iRobot Braava. Tehnologia dezvoltată în colaborare cu administrația spațială americană NASA lucrează acum ca un GPS intern. Navigare prin Cubul NorthStar se face prin transmiterea unui semnal pe care Braava il foloseste pentru a determina în siguranță poziția sa actuală în cameră, și, mai important, pentru a determina petele care mai rămân de curatat. Când ați terminat cu curatarea podelei, Braava se întoarce întotdeauna la locul de unde a început curatenia.

 

cubul pentru navigare NorthStar

Este o parte din sistemul de navigare a mopului robotic iRobot Braava. Cubul de navigare funcționează ca o unitate de control care ghidează Braava prin fiecare colțișor. Acest cub ajută Brava pentru a determina poziția curentă în cameră, și, mai important, pentru a determina petele care rămân de curățat.

 

sistemul PRO-CLEAN

Sistemul PRO-CLEAN este parte din mop robotic Braava 380. Folosind sistemul PRO-CLEAN veti multiplica eficiența de curățare în timpul curatarii. PRO-CLEAN este un rezervor pentru detergent construit în planșa de prindere care păstrează cârpă umedă tot timpul în timpul curățării. Vă mulțumim pentru acest lucru, Braava 380 elimină chiar și petele rezistente de pe podele dumneavoastră.

 

modul matura

Modul matura servește pentru a îndepărta praful, părul, părul de animale și murdăria fina de pe toate tipurile de podele cu suprafață dura, chiar și în zone spațioase. Murdăria se lipeste de cârpă din microfibră albă pe care aveți posibilitatea să o scuturati cu ușurință atunci când curățenia este terminata. Când matura, Braava se mișcă în jurul camerei în linii lungi, înainte și înapoi, tot timpul, înainte și înapoi, etc.

 

modul mop

Modul mop este conceput pentru a curăța podele cu suprafata dura. Braava se mișcă în linii scurte, întotdeauna la dreapta, încoace și încolo, la stânga, încoace și încolo, în față, in mod repetitiv. Datorită acestei tehnici, este capabil sa elimine în mod eficient grăsimea, praful și chiar diverse pete.

 

curatare fara zgomot

Unul dintre cele mai mari avantaje ale robotului Braava este modul de lucru silențios. Braava este acționat de un motor electric liniștit, care garantează faptul că aproape nu veți auzi Braava lucrand, de aceea, este alegerea ta dacă vei citi o carte sau vei dormi în timpul curățeniei. Un lucru este sigur, acela că Braava nu te va deranja.

 

funcția Pauză/Reluare

Aceasta este una din funcțiile de mop robotic iRobot Braava. Ai nevoie pentru a opri Braava pentru un timp, pentru a face ceva ce este necesar, și apoi relua procesul de curatare? Nici o problemă. Funcția Pause/Reluare ne asigură că Braava va continua curatenia de unde a fost oprit.

conţinutul ambalajului

Pad-ul de curatat Pro-Clean1x Pad-ul de curatat Pro-Clean

Pad pentru curatare1x Pad pentru curatare

Cub de navigare1x Cub de navigare

Pânză pentru maturat2x Pânză pentru maturat

Pânză pentru curatat/mop2x Pânză pentru curatat/mop

Baterie1x Baterie

Adaptor1x Adaptor

Turbo încărcător1x Turbo încărcător

Braava 390 Turbo1x Braava 390 Turbo

 

componente de schimb / consumabile

Set de panze Set de panze Cumpara
Cub de navigare - canal 1 Cub de navigare - canal 1 Cumpara
Set de panze pentru curatare Set de panze pentru curatare Cumpara
Set de fitile Set de fitile Cumpara
 

Braava 390 Turbo: Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Curatare foarte linistita
Panza din microfibra
Sistem simplu de fixare a lavetelor/panzelor
Pentru toate tipurile de podele cu suprafață dura
Sistem iAdapt 2.0 si cub pentru navigatie
Încărcător turbo
Două moduri de curatare: măturat și curatat.
Suport cu rezervor PRO-CLEAN
Curățarea de-a lungul pereților și sub mobilier
Senzorii de prevenire pentru a nu cadea pe scări
Funcția pauză/reluare
Funcție de încărcare rapidă
Mânerul de basculare pentru manevrare ușoară
Acumulator NiMH de 2000 mAh
Capacitate baterie când matura: până la 4 ore/200 m²
Capacitate baterie atunci când curata: până la 2,5 ore/60 m²
Durată de încărcare: 4 oră
Greutate: 1.8 kg
Dimensiuni: 244 x 216 x 79 mm
 
 

Roomba i7+
(7556)


Roomba i7+ (7556)Wi-Fi. Detectie Murdarie. Putere Mare. Perii Cauciuc Multi-Suprafata. Curata camere individual. Arunca singur gunoiul. Cos lavabil

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda