Braava jet m6 (black) | www.irobot.ro

ProduseBraava jet m6 (black)

preţ 3 299,00 RON
în stoc
Cumpără
Braava jet m6 (black) banner
 

Prezentare

     
 
 Noul robot mop robot Braava jet m6 are navigație patentată iAdapt 3.0, tehnologie Precision Jet Spray și este capabil să revină la stația de încărcare pentru a se reîncărca în timpul curățeniei. În combinație cu funcția revoluționară Imprint ™ Link, prin intermediul căreia comunică cu roboții aspirator seria i & s, acest dispozitiv schimbă complet lumea roboților mop.

Principalele caracteristici m6

 • Curățarea tuturor tipurilor de podele dure
 • Navigație iAdapt 3.0 cu mapare inteligen-
  tă Imprint ™ și tehnologie vSLAM®
 • Curăță până la 92 m2
 • 2 moduri de curățare: umed și uscat
 • Rezervor de apă de 445 ml
 • Jet cu precizie
 • Funcția de pulverizare
 • Încărcăre în timpul curățeniei
 • Senzori de cădere
 • Conexiune WIFI
 • Control prin aplicația iRobot HOME
 • Perete virtual
 • Curățare silențioasă
 • Funcția Imprint ™ Link - comunicare cu roboții aspirator Roomba i & s

Despre iRobot

iRobot®, liderul mondial al companiilor de roboți casnici, proiecteaza si construieste roboti care permit oamenilor sa faca mai mult atat in interiorul cat si in afara casei. iRobot a creat categoria roboților aspirator odată cu lansarea robotului aspirator Roomba® în 2002. Până astăzi, iRobot a vândut peste 25 de milioane de roboți în întreaga lume. Linia de produse a companiei iRobot, incluzând familia Roomba și familia Braava® de roboți mop, oferă tehnologii proprii și concepte avansate în domeniul curățării, cartografierii și navigării. Inginerii iRobot construiesc un ecosistem de roboți și tehnologii pentru case inteligente.

Navigație iAdapt® 3.0 cu mapare inteligentă Imprint™

Navigația de ultimă generație iAdapt 3.0 cu tehnologie vSLAM® oferă orientare perfectă Braava în încăperi de orice dimensiuni. Datorită mapării inteligente, robotul învață să distingă fiecare cameră în parte și astfel puteți alege în ce camere să curețe și când.

iAdapt 3.0 Imprint

Curățare inteligentă și eficientă

În timpul curățeniei, Braava se mișcă înapoi și înainte în mod eficient. Utilizează pad-uri de curățare lavabile și are două moduri de curățare: umedă și uscată. Designul unic Edge permite curățarea perfectă în jurul mobilierului și sub acesta, precum și în locuri greu accesibile. Robotul este echipat cu senzori avansați pe care Braava îi folosește pentru a evita covoarele și pentru a preveni căderea pe scări sau alte zone ridicate.

Spray cu jet de precizie

Braava are un rezervor de apă de 445 ml și este echipat cu un mecanism cu jet precis care aplică apă pe podea în timpul curățării umede. Senzorii speciali se asigură că jetul nu pulverizează mobilierul, pereții sau covoarele. Pentru o îndepărtare și mai eficientă a murdăriei și a unei arome proaspete, puteți utiliza un produs de curățat Braava jet®.

Braava jet Spray

Stație de încărcare

Braava jet m6 este primul robot mop Braava cu încărcare automată în stația de încărcare și este, de asemenea, capabil să se întoarcă la stație pentru a se reîncărca în timpul curățării. Stația de încărcare este proiectată pentru a evita contactul între zona umedă a mopului și podea în timpul încărcării.

Aplicația iRobot HOME

Controlați Braava folosind un telefon mobil oriunde vă aflați, oricând doriți. Aplicația iRobot HOME vă permite, de exemplu, să planificați, personalizați și selectați camerele pe care doriți să le curățați sau să setați intensitatea apei pulverizate pe podea.

iRobot Home app

Paduri de curățare reutilizabile

Braava jet m6 folosește paduri speciale pentru curățarea uscată și umedă a podelei. Acestea sunt fabricate din fibre absorbante care ajută la dizolvarea grăsimii din bucătărie, a murdăriei și a noroiului. Padurile uscate pentru modul de curățare uscat folosesc energia electrostatică pentru a capta murdăria, praful și firele de păr. Padurile sunt lavabile și reutilizabile.

Vyměnitelné podložky iRobot

Funcția Link Imprint™ care permite comunicarea reciprocă

Braava jet m6 este capabil să coopereze cu aspiratoarele Roomba seriile s și i. Datorită funcției revoluționare Imprint ™ Link, Roomba întâi aspiră și după terminare, trimite automat instrucțiuni către Braava, care începe să dea cu mopul. Combinația acestor doi roboți asigură curățarea perfectă a podelei fără să fiți prezenți, oferind astfel o comoditate fără precedent pentru curățarea casei dvs.

iRobot Imprint link

Funcția Keep Out Zones

Funcția Keep Out Zones vă permite să selectați un număr nelimitat de zone din casa dvs. pe care Roomba le va ocoli atunci când curăță. Acestea pot fi selectate în harta casei, în aplicația iRobot HOME. O dimensiune minimă a unei astfel de zone este de 60x60 cm. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru protejarea zonei cu apă și mâncare pentru câine. Aceasta funcția înlocuiește Pereții virtuali, care au fost utilizați la roboții din generațiile anterioare.

Funcția perete virtual

Spațiul poate fi definit pentru Braava cu ajutorul pereților virtuali. Un perete virtual creează un obstacol invizibil pe care robotul nu îl poate trece. Aceasta se folosește dacă trebuie să curățați doar o zonă desemnată sau dacă doriți să împiedicați apropierea Braava de cablurile electrice sau de calculator sau de elementele fragile. Peretele virtual oferă, de asemenea, funcția Halo, care creează o zonă circulară intangibilă. Robotul nu intră niciodată în această zonă și funcția poate fi folosită pentru zonele din jurul vaselor de apă pentru animale de companie.

Curățarea de-a lungul pereților și sub mobilier

Braava jet m6 curăță într-o manieră inteligentă. Datorită noului design Edge, mopul încape cu ușurință sub paturi și alte tipuri de mobilier, curăță cu grijă de-a lungul pereților și în jurul picioarelor mesei, mulțumită navigării sale avansate a camerei, evită covoarele și toate celelalte obstacole.

conţinutul ambalajului

Incarcator1x Incarcator

Pad de unica folosinta pentru mopul umed1x Pad de unica folosinta pentru mopul umed

Pad de unica folosinta pentru maturat uscat1x Pad de unica folosinta pentru maturat uscat

Soluție curățare 2 utilizări1x Soluție curățare 2 utilizări

Țesătură lavabilă pentru curățarea umedă1x Țesătură lavabilă pentru curățarea umedă

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată1x Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Braava jet m6 (black)1x Braava jet m6 (black)

 

Specificaţie tehnică

Marimea suprafetei de curatre: nelimitată
pana la 92 mp
Baterie Li-Ion 1775 mAh
Dimensiuni: 270 mm x 252 mm x 90 mm
Greutate 2,2 kg
 
 

Roomba i3+ (3554)

Roomba i3+ (3554)WiFi. Se golește singur. Compatibil Braava m6. Covoare si podele. Harti personalizate. Pentru murdarie profunda

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda