Despre marcăMisiunea mărcii iRobot

Mise značky header

Pentru societatea iRobot, roboții casnici nu sunt un simplu business. iRobot nu percepe această categorie drept ocazie de a câștiga rapid bani și a merge mai departe la casa următoare. iRobot a creat categoria roboților casnici și va continua dezvoltarea acestora, orice s-ar întâmpla.  Noi în societatea iRobot, credem că roboții noștri, chiar în acest moment, participă la schimbarea lumii.

Practic, la începutul activității fiecărei companii mari care la ora actuală este lider în domeniul său, a existat entuziasmul uriaș de a schimba lumea.  Cine a fondat o companie doar pentru a conduce într-un timp cât mai scurt un Ferrari roșu, de regulă, nu a ajuns departe.  Compania iRobot a fost fondată în baza convingerii trioului de fondatori (Colin Angle, Helen Greiner și Rodney Brooks) că va veni vremea când robotica va schimba modalitatea în care lucrăm, învățăm, tratăm bolile sau facem curățenie Era anul 1990 și în lumea în care telefonul mobil umplea întreaga valiză și pe undele de internet se mișcau doar oamenii de știință și academicii, acest lucru părea să fie o utopie.

Deja în primul an de existență a societății iRobot, a luat naștere Genghis, robotul spațial de prospectare și simultan platforma de dezvoltare. În anul 1996, familia, deocamdată mică, a societății iRobot, a fost extinsă cu modelul Ariel, care servește pentru prospectarea țărmurilor și căutarea minelor. Schimbarea radicală a avut loc în anul 1998, când societatea iRobot a câştigat contractul agenţiei DARPA pentru proiectarea şi fabricarea roboţilor mobili tactici,  iRobot PackBot. Tocmai acest robot multilateral a fost folosit de către guvernul american în cursul lucrărilor de salvare în urma atacurilor teroriste asupra World Trade Center din anul 2001.

În anul 2002 iRobot a intrat în viaţa fiecăruia dintre noi. Chiar în anul amintit a venit pe lume primul aspirator robot Roomba, în plus, PackBot a fost încadrat în echipamentul standard al armatei americane. Cu trei ani mai târziu, iRobot a înmulțit familia roboților săi domestici cu un unicat mondial – robotul de spălat podele Scooba, societatea lucrând în continuare cu asiduitate la perfecționarea și dezvoltarea noilor roboți profesionali. Deocamdată, ultimul progres a fost obținut în anul 2011 prin prezentarea unei generații complet noi de aspiratoare robot, Roomba seria 700, care reprezintă atestabil cele mai bune aspiratoare robot din lume.

Istoricul de peste douăzeci de ani al societății iRobot cuprinde o serie întreagă de momente cheie și evenimente dramatice.  Roboții noștri profesionali servesc cu fidelitate în misiunile de pace și caută viața și acolo unde nădejdea pentru ea se stinge încet. Roboții noștri casnici lucrează neobosiți în mai mult de 13 de milioane de gospodării din lumea întreagă, pentru ca proprietarii lor să poată face ceea ce într-adevăr are un sens! De aceea societatea iRobot îi este credincioasă roboticii și în continuare face investiții în dezvoltarea acesteia.

 

Filozofia iRobot în puncte

  • Specializarea în robotică
  • Salvarea vieţilor
  • Fabricarea roboţilor profesionali
  • Fabricarea roboţilor casnici
  • Cooperare cu NASA
  • Acţiune globală
  • Îmbunătăţirea calităţii vieţii
  • Operare în domeniul sănătăţii
  • Uşurarea muncii oamenilor
  • SCHIMBAREA LUMII
 

iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda