ProduseiAdapt

iAdapt
Cel mai inteligent sistem de aspirare de la iRobot

Baza sistemului iAdapt o formează senzorii care comunică cu programele. Senzorii monitorizează spaţiul curăţat de 67 de ori pe secundă şi, în cooperare cu 40 de mişcări predefinite, le permit roboţilor iRobot să reacţioneze flexibil la condiţiile curente din încăpere. Combinaţia unui mare număr de senzori, a mişcărilor predefinite şi a software-ului ingenios sunt garanţia unei curăţenii perfecte corespunzătoare unei adevărate inteligenţe artificiale.

Şi graţie acestui fapt, aspiratoarele iRobot trec în cursul efectuării curățeniei de 4 ori peste fiecare loc, asigurând astfel o curăţenie de calitate. La celelalte aspiratoare robot, nu gasiti un comportament adaptabil asemanator. Graţie iAdapt, roboţii iRobot reuşesc să se adapteze la mediu, suprafaţă şi cantitatea de impurităţi. În baza datelor de intrare evaluează cele mai adecvate mişcări şi se apucă de lucru. Taxa plătită pentru rezistenţa mare a aspiratoarelor robot este puterea de aspiraţie relativ mică. De aceea, iRobot se concentrează asupra unei curăţenii multiple a unui loc concret.

Pentru aceasta folosește aspiraţia de subpresiune cu două perii special construite care se mişcă una contra celeilalte cu o viteză diferită. Periile sunt în stare să ridice de pe pardosea impurităţile şi să le transfere în coşul colector. După aceea, restul de praf este aspirat uşor de Roomba cu ajutorul aspirării de subpresiune. Chiar dacă aspiraţia robotică necesită mai mult timp, calitatea rezultata este excepțională. Roomba atinge o eficiență absolut superioară. Testele independente au confirmat o eficienţă de până la 98 %.

Detalii despre iRobot HOME – seria 900

Prezentarea tuturor functiilor iRobot HOME Roomba...

19.07.2017
toate noutăţile

Roomba 681

Roomba 681Detectare acustică a murdăriei și funcție de programare a curățeniei care permite robotului să curețe în anumite zile și la anumite ore.

toate produsele

Set de lavete pentru curatare umeda

Set de lavete pentru curatare umedaSetul contine 10 buc. lavete de unica folosinta pentru curatare umeda.

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda