ProduseDicţionar de termeni iRobot

 
totul
 
Roomba 600
Roomba
600
 
Roomba 700
Roomba
700
 
Roomba 800
Roomba
800
 
Braava
Braava
 

Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele

funcţia zidului virtual

Roombei i se poate delimita spaţiu cu ajutorul zidului virtual. Zidul virtual formează un obstacol invizibil peste care robotul nu trece. Se utilizează în cazul în care trebuie să curăţaţi doar spaţiul delimitat, eventual să împiedicați Roomba să se apropie de cablurile electrice sau de computer ori de obiectele fragile.

iAdapt

iRobotul Roomba vine pe piaţă cu sisteme încercate care fac din iRobot un adevărat iRobot. Enumerarea începe cu lucrul absolut esenţial - cu sistemul iAdapt. Acest cel mai inteligent sistem de efectuare a curăţeniei şi de navigație prin încăpere, de la societatea iRobot, cu ajutorul a zeci de senzori monitorizează spaţiul încăperii de 67 de ori pe secundă în combinaţie cu 40 mişcări predefinite şi îi permite Roombei să reacţioneze inteligent la condiţiile actuale din încăpere.

Třístupňový čistící systém

coş colector de mare capacitate, AeroVac

Coşul colector de mare capacitate este ideal pentru gospodăriile în care există animale de companie. Captează şi cele mai mici particule de praf.

cap de curăţare adaptabil

Capul de curăţare adaptabil de generaţia a 2-a se adaptează dinamic la suprafaţa curăţată, fie că este vorba de pardosea flotantă, covor, linoleum sau gresie.

detecţie acustică de impurităţi

Cu ajutorul senzorilor acustici Roomba detectează locurile cu o poluare excesivă şi le acordă o atenţie excepțională.

detecţie optică de impurităţi

Cu ajutorul senzorilor optici Roomba detectează locurile cu o poluare excesivă şi le acordă o atenţie deosebită.

funcţia curăţeniei programate

Graţie funcţiei de programare a curăţeniei, puteţi selecta ziua şi ora când doriţi ca robotul să înceapă curăţenia. Roombei nu-i pasă de întuneric, aşa că întotdeauna face o curăţenie temeinică şi în absenţa dumneavoastră. iRobot oferă programarea curăţeniei pentru fiecare zi la o oră diferită. Puteţi seta robotul, de exemplu, în aşa fel, încât să facă curăţenie de trei ori pe săptămână iar acesta, săptămână după săptămână, la ora programată, efectuează curățenia şi astfel întreţine permanent pardoseala curată.

Room to Room

Cu functia Room to Room veti putea imbunatati orientarea robotului Roomba intr-o zona complexa si in schimb, va curata toata casa o data, camera cu camera.
Doar lasati usile deschise si plasati peretii virtuali in dreptul usilor conform instructiunilor.
Roomba va curata prima camera, iar in momentul in care o va considera curata, peretii virtuali il vor ghida in celelalte camere.
Robotul va proceda la fel cu fiecare camera pana va termina de curata toata casa.

pînze din microfibră

iRobot Braava foloseste panze speciale din microfibră, cu proprietati de curatare excelente pentru măturat și curatat. Pânza albă este folosita pentru curățarea uscată. Pânză albastră a fost conceput special pentru curățare umedă. Puteți atașa panzele de robot cu ușurință folosind un tampon cu un sistem de blocare magnetic și șine de fixare din cauciuc. Când curățarea sa terminat, puteti da jos cu ușurință panza pentru o spălare rapidă sau spălați-o într-o mașină de spălat.

sitemul de navigare NorthStar

Navigare NorthStar functioneaza ca un sistem de navigație pentru mopul robotic iRobot Braava. Tehnologia dezvoltată în colaborare cu administrația spațială americană NASA lucrează acum ca un GPS intern. Navigare prin Cubul NorthStar se face prin transmiterea unui semnal pe care Braava il foloseste pentru a determina în siguranță poziția sa actuală în cameră, și, mai important, pentru a determina petele care mai rămân de curatat. Când ați terminat cu curatarea podelei, Braava se întoarce întotdeauna la locul de unde a început curatenia.

42 senzori diverşi

Sistemele iAdapt de navigare şi control funcționează numai în combinaţie cu o cantitate suficientă de senzori optici și acustic. Roomba 800 are în total 42 de senzori care strâng date importante despre cameră și bariere.

Stație de încărcare

Romba are stație de andocare cu încărcător integrat. După ce a terminat curățenia, sau oricând are nevoie de reîncarcare, Roomba se întoare la stația sa.

Sistem de curățare AeroForce

Aspiratorul robot Roomba seria 800 este echipat cu un cap nou de curăţare. Series are equipped by new model cleaning head.  Sistem de curăţare AeroForce  Adaptive Cleaning este dinamic, se adaptează la orie tip de suprafaţă de podea, independent dacă este  linoleum, covor sau gresie.

Baterie XLife

Roomba seria 800 oferă o baterie tip XLife, care reprezintă tehnologie nouă în domeniu și oferă o durată de viaţă de două ori mai lungă faţă de modelul anterior. Este un tip de baterie Ni-MH (NiMH). Avantajul său este dat de capacitatea de a întreţine încărcarea robotului și de a păstra o durată lungă de viață și tensiune stabil. Cu o baterie complet încărcată, robotul poate curăța perioadă îndelungată. Reîncărcarea robotului este controlată de un microprocesor care monitorizează diverși parametri, inclusiv temperatura bateriei. Acest procedeu maximizează durata de viață a bateriei.

Coş colector de mare capacitate AeroForce

Coşul colector de mare capacitate AeroForce a fost special conceput pentru noul aspirator Roomba seria 800. Avantajele lui sunt date de filtrul de înaltă calitate Hepa, care prinde chiar şi cele mai fine particule de praf şi este extrem de potrivit persoanelor alergice.

Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Aspiratorul robot Roomba seria 800 utilizează filtru Filtru de inalta eficienta AeroForce® pentru filtrare. Acest filtru este unul dintre cele mai eficiente, deoarece prinde chiar și cele mai fine particule de praf și polen. Este potrivit pentru cei predispuşi la alergii și protejează mai bine filtrele convenționale, care sunt utilizate în aspiratoare.

cubul pentru navigare NorthStar

Este o parte din sistemul de navigare a mopului robotic iRobot Braava. Cubul de navigare funcționează ca o unitate de control care ghidează Braava prin fiecare colțișor. Acest cub ajută Brava pentru a determina poziția curentă în cameră, și, mai important, pentru a determina petele care rămân de curățat.

sistemul PRO-CLEAN

Sistemul PRO-CLEAN este parte din mop robotic Braava 380. Folosind sistemul PRO-CLEAN veti multiplica eficiența de curățare în timpul curatarii. PRO-CLEAN este un rezervor pentru detergent construit în planșa de prindere care păstrează cârpă umedă tot timpul în timpul curățării. Vă mulțumim pentru acest lucru, Braava 380 elimină chiar și petele rezistente de pe podele dumneavoastră.

modul matura

Modul matura servește pentru a îndepărta praful, părul, părul de animale și murdăria fina de pe toate tipurile de podele cu suprafață dura, chiar și în zone spațioase. Murdăria se lipeste de cârpă din microfibră albă pe care aveți posibilitatea să o scuturati cu ușurință atunci când curățenia este terminata. Când matura, Braava se mișcă în jurul camerei în linii lungi, înainte și înapoi, tot timpul, înainte și înapoi, etc.

modul mop

Modul mop este conceput pentru a curăța podele cu suprafata dura. Braava se mișcă în linii scurte, întotdeauna la dreapta, încoace și încolo, la stânga, încoace și încolo, în față, in mod repetitiv. Datorită acestei tehnici, este capabil sa elimine în mod eficient grăsimea, praful și chiar diverse pete.

curatare fara zgomot

Unul dintre cele mai mari avantaje ale robotului Braava este modul de lucru silențios. Braava este acționat de un motor electric liniștit, care garantează faptul că aproape nu veți auzi Braava lucrand, de aceea, este alegerea ta dacă vei citi o carte sau vei dormi în timpul curățeniei. Un lucru este sigur, acela că Braava nu te va deranja.

funcția Pauză/Reluare

Aceasta este una din funcțiile de mop robotic iRobot Braava. Ai nevoie pentru a opri Braava pentru un timp, pentru a face ceva ce este necesar, și apoi relua procesul de curatare? Nici o problemă. Funcția Pause/Reluare ne asigură că Braava va continua curatenia de unde a fost oprit.

Nejchytřejší systém úklidu a navigace iAdapt

sistem de efectuare a curăţeniei în trei faze

Sistemul de efectuare a curăţeniei în trei faze asigură curăţenie perfectă a pardoselilor din gospodăria dumneavoastră. Este vorba de trei procese desfăşurate simultan:
 
1. Periuţa laterală rotativă asigură curăţenia de-a lungul pereţilor şi în colţurile încăperii.
2. Două perii principale cu rotaţie contrasens colectează de pe pardosea praful, murdăria, fărâmiturile de pâine şi firele de păr.
3. Aspiraţia de subpresiune transferă impurităţile în coşul colector.

optická detekce nečistot

Robotické vysavače iRobot Roomba jsou vybaveny senzory, které detekují nadměrně znečištěná místa. Jakmile na takové místo robot narazí, věnuje mu tolik pozornosti, dokud není podlaha čistá. 

funcţia curăţeniei programate

Graţie funcţiei de programare a curăţeniei, puteţi selecta ziua şi ora când doriţi ca robotul să înceapă curăţenia. Roombei nu-i pasă de întuneric, aşa că întotdeauna face o curăţenie temeinică şi în absenţa dumneavoastră. iRobot oferă programarea curăţeniei pentru fiecare zi la o oră diferită. Puteţi seta robotul, de exemplu, în aşa fel, încât să facă curăţenie de trei ori pe săptămână iar acesta, săptămână după săptămână, la ora programată, efectuează curățenia şi astfel întreţine permanent pardoseala curată.

staţie de încărcare

Odată ce Roomba evaluează curăţenia ca fiind terminată, începe să caute automat baza sa de încărcare, unde se încarcă pentru a fi pregătită pentru procesul următor de efectuare a curăţeniei. Robotul se întoarce la bază în cazul în care îi daţi ordin prin apăsarea butonului DOCK.

Filtru AeroVac®

Filtrul din micro fibre captează şi cele mai mici particule de praf. Caracteristicile lui perfecte sunt utilizate şi de Roomba seria 600.

dimensiuni compacte

Graţie înălţimii sale de 9,2 cm, Roomba ajunge sub majoritatea tipurilor de mobilă şi este în stare să facă curăţenie şi acolo unde în mod normal nu aveţi acces, de exemplu, sub pat sau dulapurile de bucătărie. Dimensiunile au fost proiectate în aşa fel, încât robotul să fie adecvat pentru mobila europeană tipizată prevăzută cu picioare.

comandă simplă

Roombei nu trebuie să-i stabiliţi cum sau cât timp să efectueze curăţenia. Roomba decide întotdeauna singură în funcţie de forma şi mărimea încăperii în care face curăţenie. Apăsaţi butonul CLEAN şi Roomba are grijă de toate celelalte.

Filtre AeroVac®

Filtre AeroVac® "Dual" captează şi cele mai mici particule de praf şi polen, protejându-i mai bine pe alergici şi pe ceilalţi membri ai casei. Se utilizează la aspiratoarele robot Roomba seria 700.

sistemul Wall Follow

Graţie prezenţei periuţei laterale şi sistemului Wall Follow, Roomba este în stare să cureţe eficient şi locurile din jurul mobilei, colţurile încăperii şi alte locuri greu accesibile.

bateria Ni-MH

iRobot este alimentat de bateria Ni-MH (nichel-metal-hidrură). Avantajul bateriei este de a rezista la sarcina înaltă de curent a motorului electric al robotului şi simultan a-şi păstra durata lungă de viaţă şi tensiunea stabilă. Astfel, cu bateria încărcată la maximum, robotul este în stare să facă curăţenie un timp foarte lung. Încărcarea robotului este comandată de un microprocesor care urmăreşte parametrii concreţi ai bateriei inclusiv temperatura acesteia. Astfel se maximalizează durata  ei de viaţă.

ANTITANGLE

iRobot se gândeşte şi la o gospodărie obişnuită, de aceea a fost conceput cu tehnologia ANTITANGLE care împiedică încurcarea şi blocarea robotului în cabluri sau franjuri de covor. În momentul în care periile semnalizează o rezistenţă, schimbă sensul de rotaţie. În acest mod robotul se eliberează şi poate continua efectuarea curăţeniei.

centrul de telecomandă

Centrul de telecomandă fără fir permite ca Roomba să fie pornită de la distanţă, să fie programată din punct de vedere temporal şi să fie chiar şi comandată. Astfel vă uşuraţi nu numai efectuarea curăţeniei, ci și multă distracţie.

indicatorul de plin al coşului

Odată ce Roomba se umple, coşul colector de impurităţi vă atenţionează printr-un semnal luminos pe afişaj în legătură cu starea de plin şi necesitatea golirii.

toate tipurile de pardoseli

Roomba este un robot destinat pentru curăţarea tuturor tipurilor de pardoseli de tipul gresiei, linoleumului, sau al duşumelei de lemn.

aspiratorul robot

Încă nu deţineţi un aspirator robot? Prin urmare, aceasta înseamnă că aspirarea cu aspiratorul obișnuit vă face plăcere şi numai foarte greu aţi fi în stare să delegați activitatea dumneavoastră preferată către altcineva. Însă dacă cumva v-ar mai face plăcere, avem pentru dumneavoastră o soluţie interesantă. Aspiratorul robot este un mic asistent pentru casă capabil să facă curăţenie pe orice suprafaţă inclusiv parchetul, pardoselile din plută, linoleum sau covoarele. Graţie software-ului este în stare să lucreze într-adevăr fără ajutorul dumneavoastră. Pur şi simplu îl porniţi şi apoi puteţi să vă puneţi picioarele pe masă şi să vă uitaţi la televizor. Aspiratorul robot este echipat cu senzori ingenioşi, aşa că se orientează perfect în orice tip de spaţiu Traversează fără probleme pragul şi nu are dificultăţi nici cu scările. În cazul în care se apropie de scări, programul lui îi comunică imediat că este ameninţat de un pericol. Deci nu trebuie să vă temeţi că s-ar putea întâmpla vreo nenorocire. Aşteptaţi cu bucurie momentul în care veţi urmări cum lucrează acest mic sprintenel ? Aspiratorul robot vă va arăta cu adevărat modul concert de  „efectuare a curăţeniei“. Daţi-i şansa şi veţi fi plăcut surprinşi de calitatea rezultatului!

diagnosticarea problemelor

Robotul este în stare să diagnosticheze singur şi să semnalizeze printr-un semnal sonor sau să anunţe o eventuală problemă, de exemplu, îmbâcsirea periei.

transbordează pragurile

Roomba este în stare să depăşească uşor consolele de trecere, pragurile şi alte denivelări având o înălțime de până la 2 cm.

bara profilată

Roomba detectează obstacolele cu ajutorul unei bare profilate acoperite cu gumă, cu atingere lentă. Cu ajutorul razelor infraroşii emise de bara robotului, robotul prima dată înregistrează obstacolul, încetineşte în faţa lui şi apoi îl atinge uşor. Bara de protectie cu amortizor protejeaza mobilierul. Contactul direct cu obstacolul măreşte eficienţa periuţei care mătură impurităţile. În plus, graţie barei cu atingere, Roomba trece peste obstacolele virtuale de tipul cuverturii de pat sau al draperiilor lungi. Aspiratoarele robot seria 700 sunt echipate cu bară profilată acoperită cu gumă, robotul fiind astfel și mai menajant faţă de mobilă.

funcţia zidului virtual

Roombei i se poate delimita spaţiu cu ajutorul zidului virtual. Zidul virtual formează un obstacol invizibil peste care robotul nu trece. Se utilizează în cazul în care trebuie să curăţaţi doar spaţiul delimitat, eventual să împiedicați Roomba să se apropie de cablurile electrice sau de computer ori de obiectele fragile.

Întreţinere simplă

Prin întreţinere regulată prelungiţi durata de viaţă a Roombei dumneavoastră. Este suficient să-i goliţi regulat coşul colector, să curăţaţi periile şi rotila din faţă.

programul SPOT

Programul SPOT serveşte pentru curăţenia locală. Robotul curăţă un spaţiu având diametru de 1 m². Robotul poate servi drept „mătură şi făraş“, când în bucătărie vărsaţi pe podea zahăr, sau  poate să vă facă curăţenie, de exemplu, pe rogojina pentru pantofi.

senzori contra căderii de pe scări

Robotii pentru curatenie iRobot sunt dotati cu senzori anti-cadere pentru a asigura o navigare usoara si in siguranta.

bară protectoare cu atingere lentă

Roomba detectează obstacolele cu ajutorul barei protectoare cu atingere lentă. Cu ajutorul razelor infraroşii emise de bara robotului, robotul prima dată înregistrează obstacolul, încetineşte în faţa lui şi apoi îl atinge uşor. Bara de protectie cu amortizor protejeaza mobilierul. Contactul direct cu obstacolul măreşte eficienţa periuţei care mătură impurităţile. În plus, graţie barei cu atingere lentă, Roomba trece peste obstacolele virtuale de tipul cuverturii de pat sau al draperiilor lungi.

telecomanda

Robotul se poate comanda şi cu ajutorul telecomenzii. Pornirea robotului cu ajutorul butonului CLEAN, comanda pentru curăţenia locală prin apăsarea butonului SPOT sau parcarea robotului în baza de încărcare cu ajutorul butonului DOCK îi asigură utilizatorului un confort înalt. Cu butoanele de direcţie robotul se poate dirija ca o maşinuţă jucărie, ceea ce vor aprecia mai ales bărbaţii sau copiii. Veţi vedea că efectuarea curăţeniei va fi pentru dumneavoastră o plăcere.

comanda prin contact

Roomba vă va atrage în lumea tehnologiilor secolului 21, şi anume prin intermediul unui afişaj de contact absolut exact care înlocuieşte comanda clasică cu ajutorul butoanelor.

Cap de curatare cu vibratii

Braava Jet utilizeaza vibratii in modul de curatare mop umed si mop usor umed.
 

iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda