Roomba i7+ (7550) | www.irobot.ro

ProduseRoomba i7+ (7550)

preţ 4 399,00 RON
Stoc epuizat
Roomba i7+ (7550) banner
 

Prezentare

     
 
 

Vârful roboticii de ultimă oră vine în casa ta prin robotul aspirator iRobot Roomba® i7+.
Datorită sistemului unic de navigație iAdapt 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint, Roomba® i7 se orientează perfect, abordând spațiul încăperii în mod optim. Astfel, Roomba i7 poate curăța încăperea, indiferent cat de mare este aceasta. Inovația care schimbă lumea aspiratoarelor robot este funcția ingenioasă de golire automată a coșului de gunoi.


Caracteristici premium

 • Navigație iAdapt® 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint™
 • Dimensiune nelimitată a zonei curățate
 • Golire automată a coșului de gunoi al robotului în Containerul de Eliminare Automată a Murdăriei Clean Base™
 • Sistem premium de Curățare în 3 Etape AeroForce®
 • Control avansat prin aplicația pentru smartphone iRobot HOME
 • Planificare inteligentă a curățeniei

 • Caracteristici standard:

 • Curăță toate tipurile de podele și covoare
 • Sistem anti-încurcare în cabluri
 • Detectare acustică și optică a murdăriei Dirt Detect™
 • Indicator al coșului de gunoi plin
 • Coș de gunoi lavabil
 • Funcție de încărcare în timpul curățeniei
 • Baterie Li-Ion

Despre iRobot

iRobot®, liderul mondial al companiilor de roboți casnici, proiecteaza si construieste roboti care permit oamenilor sa faca mai mult atat in interiorul cat si in afara casei. iRobot a creat categoria roboților aspirator odată cu lansarea robotului aspirator Roomba® în 2002. Până astăzi, iRobot a vândut peste 25 de milioane de roboți în întreaga lume. Linia de produse a companiei iRobot, incluzând familia Roomba și familia Braava® de roboți mop, oferă tehnologii proprii și concepte avansate în domeniul curățării, cartografierii și navigării. Inginerii iRobot construiesc un ecosistem de roboți și tehnologii pentru case inteligente.

Navigare iAdapt 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint

Datorită celei mai avansate tehnologii de navigație iAdapt 3.0, robotul gestionează cu ușurință curățarea perfectă a spațiilor de dimensiuni nelimitate. Roomba i7 dispune de o cameră cu ajutorul căreia recunoaște obstacolele, tipurile de mobilier și alege cea mai bună metodă de abordare a curățeniei. Datorită cartografierii inteligente Imprint, Roomba învăță să recunoască fiecare încăpere în parte, astfel încât să ai control total în alegerea căror camere să fie curățate și când.

Cu aplicația mobilă iRobot HOME, poți să faci curat de oriunde

Chiar daca ești la serviciu sau în vacanță, poți să începi curățenia utilizând un smartphone sau o tabletă. Doar apasă butonul CLEAN și robotul va porni. În plus, aplicația iRobot HOME vine cu multe funcții utile și informații importante.

Funcții:

Cartografiere Inteligentă Imprint

În primul rând, Roomba i7 cartografiază cu atenție spațiul în care este pus să curețe. După ce harta spațiului a fost salvată în aplicație, poți seta limitele fiecărei încăperi și poți stabili ce nume are fiecare încăpere. Robotul poate salva până la 10 hărți diferite. Astfel, ai control total asupra curățării spațiului.

Planificarea curățeniei

Datorită tehnologiei Imprint, poți seta un program de curățare pentru fiecare cameră în funcție de nevoile tale.

Curățare dublă

Roomba curăță toate suprafețele de două ori. Curățenia aprofundată este apreciată mai ales în casele cu copii mici sau animale de companie.

Informații:

Mentenanța robotului

Aplicația te alertează când recipientul de gunoi al robotului trebuie golit sau periile sau alte părți ale robotului curățate. Vei găsi, de asemenea, instrucțiuni privind modul de efectuare a unei astfel de acțiuni de mentenanță.

Ajutor

Secțiunea Ajutor oferă, de exemplu, răspunsuri la întrebări frecvente, videoclipuri instructive și contacte pentru asistență. Pentru instrucțiuni de folosire a robotului există și un ghid de utilizare rapidă cu imagini.

Istoric

Aplicația inteligentă pentru smartphone sau tabletă ține evidența istoricului fiecărui ciclu de curățenie.


Sistem Premium de Curățare în 3 Etape AeroForce

iRobot Roomba i7 este echipat cu Sistemul de curățare În 3 Etape patentat AeroForce, care concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre periile rotative. Aceasta conferă o accelerație mare a aerului și, în combinație cu un motor extrem de eficient, puterea de aspirație este mărită de până la zece ori*.

1.

Perie laterală

Peria laterală a robotului curăță perfect spațiile din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, în colțurile camerei și din alte locuri greu accesibile.

2.

Două perii contra-rotative AeroForce

Un sistem patentat cu două perii din cauciuc contra-rotative, cu lamele speciale, colectează murdăria de pe toate tipurile de pardoseli dure și covoare. Pe podelele dure, periile trag murdăria direct în coșul colector de gunoi. La curățarea covoarelor, murdăria este întâi desprinsă de firele covorului și apoi colectată.

3.

Motor cu putere de aspirare mare

Extracția de praf este asigurată de un motor puternic de aspirație, iar un filtru AeroForce foarte eficient are grijă de filtrarea aerului.

* în comparație cu seria iRobot Roomba 600

Golirea automată a coșului de gunoi în Clean Base™ - Containerul de Eliminare Automată a Murdăriei

Golirea automată a coșului de gunoi oferă confort fără precedent. Cu Roomba i7 și stația de încărcare Clean Base, uiți de curățenie timp de câteva săptămâni la rând. Sacul de murdărie de unică folosință din cadrul Containerului de Eliminare Automată a Murdăriei poate reține conținutul a până la 30 de coșuri de gunoi ale robotului. Golirea sa practică împiedică dispersarea prafului și a murdăriei în mediul înconjurător. Indicatorul de pe stație avertizează când este timpul să fie înlocuit.

Funcția Keep Out Zones

Funcția Keep Out Zones vă permite să selectați un număr nelimitat de zone din casa dvs. pe care Roomba le va ocoli atunci când curăță. Acestea pot fi selectate în harta casei, în aplicația iRobot HOME. O dimensiune minimă a unei astfel de zone este de 60x60 cm. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru protejarea zonei cu apă și mâncare pentru câine. Aceasta funcția înlocuiește Pereții virtuali, care au fost utilizați la roboții din generațiile anterioare.

Încărcarea în timpul curățeniei

Roomba i7 monitorizează inteligent starea bateriei și, dacă este necesar, se îndreaptă spre stația de încărcare pentru a se încărca. După încărcare, continuă curățenia de acolo de unde a lasat-o.

Baterie Li-Ion

Avantajul acestei baterii este capacitatea ridicată și durata de viață îndelungată.

Senzori care împiedică căderea

Senzorii plasați pe partea inferioară a robotului recunosc zonele cu diferențe de înălțime și împiedică accidentele precum căderea robotului pe scări.

Sistem anti-încurcare

Când proiectează, iRobot are în minte o gospodărie obișnuită, motiv pentru care și-a echipat aspiratoarele robot cu o funcție care împiedică încurcarea în cabluri sau franjuri de covoare.

Coș de colectare gunoi AeroForce ce poate fi spălat

Roomba are un recipient de colectare a gunoiului care este lavabil. Acest lucru face ca mentenanța robotului să fie mult mai ușoară.

Programul SPOT - soluția ideală pentru curățarea unei zone mici

Programul SPOT îți va face mătura și fărașul exponate de muzeu. De acum înainte, dacă verși zahăr în bucătărie sau dacă vrei să cureți doar zona de intrare în casă, activează programul SPOT și robotul va curăța cu atenție un spațiu de doar 1 m² în diametru.

Bara de protecție cu atingere gentilă

Bara de protecție cu atingere gentilă este delicată cu mobilierul tău. Cu ajutorul ei, robotul știe să facă diferența între obstacolele reale și obstacolele aparente (cum ar fi draperiile și cuverturile). Astfel, robotul curăță eficient chiar și sub pat sau în jurul perdelelor și draperiilor.


conţinutul ambalajului

Periuţa laterală1x Periuţa laterală

Filtru de inalta eficienta AeroForce®1x Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Virtual functia Perete Dual Mode1x Virtual functia Perete Dual Mode

Clean Base™1x Clean Base™

Baterie Roomba e & i1x Baterie Roomba e & i

Roomba i7 (7156)1x Roomba i7 (7156)

Sac Clean Base™2x Sac Clean Base™

 

Roomba i7+ (7550): Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Roomba i7:
Dimensiunea suprafeței curățate: nelimitat
Baterie Li-Ion de 1800 mAh
Timp de încărcare 1,5 ore
Consum în timpul încărcării de până la 33 W max.
Consumul în staționare 2 W max.
Dimensiuni 339 x 92 mm
Greutate 3,4 kg
Stație de încărcare și curățare Clean Base:
Consum la curățarea robotului: 1200 W
Capacitate - până la 30 de coșuri colectoare de gunoi
Dimensiuni: 34,8 x 39,6 x 49,9 cm
Greutate: 7,3 kg
 
 

Roomba Combo

Roomba ComboRobot Aspirator & Mop. Aspiră și spală printr-o singură trecere

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda