Roomba e5 (grey 5152) | www.irobot.ro

ProduseRoomba e5 (grey 5152)

preţ 1 999,00 RON
Stoc epuizat
Roomba e5 <small>(grey 5152)</small> banner
 

Prezentare

     
 
 


Sistemul premium de Curățare în 3 Etape AeroForce, cu Două perii Multi-Suprafață din cauciuc, adună murdărie de dimensiuni mai mari ca până acum. Datorită navigației inteligente iAdapt și a a controlului robotului prin iRobot HOME, vă puteți bucura de podele curate zilnic.

Principalele avantaje ale robotului e5

 • Curăță toate tipurile de podele și covoare
 • Navigație iAdapt
 • Sistemul premium de Curățare în 3 Etape AeroForce
 • Funcția de programare a curățeniei
 • Detecția acustică a murdăriei
 • Coșul colector poate fi spălat
 • Sistemul ANTI încurcare în cabluri
 • Aplicație iRobot Home pentru smartphone
 • Filtru de inalta eficienta AeroForce®
 • Sistem de detectare a înălțimii
 • Baterie Li-Ion
 • Re-încărcare automată în baza de încărcare
 • Mâner, pentru un transport mai ușor

Despre iRobot

iRobot Corporation a fost fondata în anul 1990 de către Colin Angle, Helen Greiner și Dr. Rodney Brooks. Viziunea lor a fost aceea de a crea roboți care să facă parte din viața de zi cu zi a oamenilor. Astăzi, roboții iRobot sunt folositi în mai mult de 25 milioane de gospodării din Europa, SUA și Asia. iRobot este lider mondial în dezvoltarea roboților domestici, militari și industriali. A câștigat majoritatea competițiilor robotice și cooperează cu cei mai buni dezvoltatori din cadrul NASA.

Principalele avantaje ale robotului
iRobot Roomba e5

Navigația iAdapt

Sistemul de navigație iAdapt asigura o curățare perfectă a locuinței. Roomba monitorizează și analizează spațiul prin zeci de senzori și combină inteligent 40 de mișcări predefinite pentru a se adapta formei și mărimii camerei. Astfel, robotul alege cel mai bun circuit pentru o curățare optimă.

Aplicaţia pentru smartphone iRobot HOME

Prin aplicația pentru smartphone sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba e5 de la distanță indiferent de moment sau de locul unde te afli. E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. În plus, poți programa data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba e5 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta.

Secțiuni:

Programarea curățeniei

Curățarea poate fi programată pentru orice zi și oră a săptămânii.

Curăţaţi

Apăsaţi butonul "CLEAN" pentru a porni robotul oricând, oriunde.

Găsiţi robotul

Găsiţi robotul rătăcit.

Mentenanța robotului

Aplicația vă informează atunci când este nevoie să goliți coșul colector, când trebuie curățate periile sau alte părți ale robotului. Această secțiune include, de asemenea, instrucțiuni și modul de a efectua mentenanța.

Ajutor

Secțiunea pentru ajutor conține răspunsuri la întrebări frecvente, clipuri video de instruire, contacte pentru suport tehnic sau un ghid pentru utilizare rapidă, inclusiv manual ilustrat.

Istoric

Aplicația păstrează, de asemenea, un istoric statistic al ciclurilor de curățenie individuale.

Nivelul încărcării bateriei

Puteţi verifica nivelul încărcării bateriei.

Sistem AeroForce de curățare în trei etape

iRobot Roomba e5 dispune de una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robot - Sistemul de Curățare în trei Etape AeroForce, care îi mărește eficiența aspirării cu până la 50%, ori de câte ori este nevoie. Sistemul AeroForce desprinde murdăria și o redirecționează în zona dintre periile rotative, care o captează și o conduc în coșul colector. Sistemul AeroForce acționează prin:

1. Peria laterală

Datorită periei sale laterale, Roomba poate ajunge în colțuri, de-a lungul marginilor pereților sau ale mobilierului. Peria conduce apoi murdăria către zona dintre periile rotative.

2. Două perii extractoare din cauciuc, contra-rotative

Cele două perii extractoare contra-rotative din cauciuc rezistent apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.

3. Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, pentru captarea murdăriei. Filtrarea aerului este asigurată printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.

Sistem de detectare a înălțimii

Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului. Datorită acestor senzori, Roomba detectează înălțimile periculoase și preîntâmpină căderile. Roomba se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe teren sigur.

Programul SPOT

La activarea modului SPOT, robotul va curăța zona din jurul lui, până la 1 m diametru. Puteți folosi această funcție pentru a curăța doar o zonă în care ați vărsat ceva, de exemplu.

Bară amortizoare cu atingere ușoară

Roomba este dotat cu o bară amortizoare cu care atinge ușor obstacolele, pentru a diferenția între obstacole reale (cum ar fi mobila) și obstacole aparente (cum ar fi draperiile și cuverturile). Pe cele din urmă Roomba le depășește și continuă curățenia.

Perete virtual și funcția Halo

Poți îngrădi zona de curățare a robotului de aspirare Roomba folosind pereții virtuali. Aceștia creează o bariera invizibilă pe care robotul nu o va depăși. Se folosesc atunci când vrei să cureți o zonă predefinită sau atunci când vrei să previi interacțiunea robotului Roomba cu diferite cabluri sau obiecte fragile.
Funcția HALO a pereților virtuali creează o zonă de protecție în formă de arc de cerc cu un diametru mic pe care robotul nu o poate trece. Această funcție poate fi folosită, de exemplu, pentru a proteja bolul cu mâncare al animalelor de companie sau zona cu jucării ale copilului.

Re-încărcare automată în baza de încărcare

Roomba stă în permanență în baza de încărcare astfel încât să fie complet încărcat oricând dorești să pornești curățenia. După terminarea curățeniei Roomba se întoarce automat la baza de încărcare pentru a se încărca.

Sistem contra încâlcirii în cabluri şi franjuri de covor

iRobot a echipat aspiratoarele robot cu funcția ANTI Încurcare pentru a preveni încurcarea în cabluri și franjuri. Atunci când periile extractoare simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia.

Coșul colector poate fi spălat

Roomba e5 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce®. Noul recipient poate fi spălat cu apă pentru a face mentenanța mai ușoară.

Detecție acustică a impurităților

Sistemul Dirt Detect, realizează detecția zonelor cu multă murdărie cu ajutorul senzorilor optici dar și acustici, astfel încât Roomba să persiste asupra lor.

Funcția de programare a efectuării curățeniei

Grație funcției de programare a efectuării curățeniei, puteți selecta ziua (zilele) și ora la care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roomba știe să interacționeze cu obstacolele și să optimizeze curățenia, așa că nu are nevoie de prezența cuiva în acest proces.


conţinutul ambalajului

Incarcator1x Incarcator

Virtual functia Perete Dual Mode1x Virtual functia Perete Dual Mode

Filtru de rezervă AeroForce®1x Filtru de rezervă AeroForce®

Roomba e5 <small>(grey 5152)</small>1x Roomba e5 (grey 5152)

Baterie Roomba e & i1x Baterie Roomba e & i

 

componente de schimb / consumabile

Virtual functia Perete Dual Mode Virtual functia Perete Dual Mode Cumpara
 

Roomba e5 (grey 5152): Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Curățare de până la 100 m2 / încărcare
Capacitate mare a baterie Li-Ion 1800 mAh
Timp de încărcare: 2 ore
Consum de energie în timpul încărcării de max. 33 W
Consum de energie în Stand-By: max. 2 W
Dimensiuni (mm) 340 x 90
Greutate: 3,6 kg
Nivel de zgomot < 58 dB
 
 

Roomba Combo

Roomba ComboRobot Aspirator & Mop. Aspiră și spală printr-o singură trecere

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda