ProduseRoomba 981

preţ 2 899,00 RON
în stoc
Cumpără
Roomba 981 banner
 

Prezentare

     
 
 

Timpul este prea prețios pentru a fi irosit dând cu aspiratorul. De accea, vă prezentam un nou partener care se va dovedi un real ajutor pentru ca tu să scapi de grija prafului și a mizeriei în fiecare zi: iRobot Roomba 981- cel mai performant aspirator robot din lume! Faceți cunoștință cu noul Roomba…


Cum este?

Isteț (funcționează printr-o simplă apasare de buton) Elegant, Simplu, Imbatabil (de 10X mai puternic și cu o durată de viață a bateriei de 2x mai mare decât a predecesorilor lui) Incomparabil (curăță mai bine decât modelele precedente) Ușor de folosit, Extrem de Adaptabil, Independent (se încarcă singur atunci când are nevoie în timpul curățeniei) Versatil (curăță covoare și orice tip de suprafață dură) Abil (nu cade niciodată de pe scări) Curajos (trece de orice obstacol care nu este mai înalt de 1.6 cm) Neobosit (curăță fără oprire pâna la 185 mp cu o singură încarcare). Perfect!

Caracteristici principale Roomba 981

 • Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
 • Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
 • Funcția Carpet Boost
 • Curățare depână la 185 m2 / încărcare
 • Reîncărcarea în timpul curățării
 • Curăță parchet, covoare și pardoseli dure
 • Potrivit pentru gospodăriile cu animale
 • Cap de curățare Adaptive AeroForce
 • Sistem de curățare în colțuri și de-a lungul pereților
 • Sistemul ANTI încurcarea în cabluri
 • Detecția acustică și optică a mizeriei prin Dirt Detect a 2-a generație
 • Re-încărcare automată în baza de încărcare
 • Funcția de curățare întarziata
 • Perete virtual cu funcția HALO
 • Sistem de filtrare - Filtru de tip dublu de inalta eficienta AeroForce®
 • Bară de protecție moale- cu tehnologie de lovire mai lentă
 • Indicator pentru coș colector plin
 • Capacitate mare a coșului colector AeroForce
 • Capacitate mare a baterie Li-Ion
 • Senzori de detectare a înălțimii
 • Bază cu stație de încărcare

Apariția iRobot în lume?

iRobot a fost inventat de trei fondatori (Colin Angle, Helen Greiner și Rodney Brooks). Ei au fost convinși că robotica ar schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care ne vindecăm și modul în care curățăm. În primul an de existență, în colaborare cu NASA, iRobot a introdus robotul Genghis în explorarea spațială. Cea mai mare realizare a venit în 1998, când compania iRobot a câștigat contractul cu agenția DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare în Apărare Avansată) prin care trebuiau să dezvolte și să producă roboți mobili tactici- iRobot PackBot. Aceștia au creat un robot versatil, care a fost implementat de guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare după atacurile teroriste asupra World Trade Center din 11 Septembrie 2001. PackBot a cartografiat, de asemenea, zonele contaminate, după accidentul din Japonia al centralei Fukushima în 2011.

In anul 2002 iRobot a intrat în viața noastră, și a fost momentul în care a fost lansat primul aspirator Roomba. Trei ani mai târziu, iRobot a anunțat lansarea Scooba și a continuat dezvoltarea roboților pentru uz casnic. Din această cauză, portofoliul iRobot include mai mulți roboți avansați, care ajută la curățenie mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume. iRobot este liderul de piață.

De ce este cel mai bun?

Pentru că îl poți controla oricând, de oriunde printr-o simplă apăsare de buton.

Carpet boost

Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 981 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. Stai la birou și tocmai ți-ai amintit că trebuie să faci curățenie acasă? E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 981 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta. Aplicația iRobot Home cuprinde mai multe informații: despre întreținerea robotului , suport tehnic, clipuri video pentru instruire, etc.

Eficiență crescută cu 50% pentru curățarea microimpurităților și a părului de animale .

Dobíjení

iRobot Roomba 981 dispune de una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curățare în trei trepte AeroForce, ceea ce mărește eficiența aspirării cu până la 50%, ori de câte ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurată printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.

Curăță indiferent de dimensiunile casei sau biroului.

Dobíjení

Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigură o curățare perfectă a apartamentul dvs., indiferent de cât de spațios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 981 învață drumul, "vede" și recunoaște mobilierul sau obstacolele și intrarea în camera alăturată.

Nu va termina până când totul nu este curat. Noul acumulator Li-Ion durează de până la 4 ori mai mult!

Dobíjení

Bateria performantă cu litiu permite robotului iRobot Roomba 981 să curețe până la 185 mp cu o singură încărcare; comparativ cu bateria roboților iRobot precedenți, are capacitate cu 50% mai mare și durată de viață de 4x mai lungă. Dacă este necesar, Roomba se va întoarce pentru câteva minute la stația de încărcare, se reîncarcă, și continuă curățarea exact de unde s-a oprit, până când își termină treaba.

Învinge praful și murdăria cu o forță de 10x mai mare.

Carpet boost

Roomba 981 știe foarte bine că ajunge pe un covor și prin intermediul funcției Boost Carpet va crește în mod automat puterea de aspirare a noului motor. Praful și murdăria nu au nicio șansă!

Murdăria nu se poate ascunde de robotul Roomba 981.

Dobíjení

Sistemul Wall Follow pentru urmărirea liniei pereților asigură o curățare perfectă de-a lungul pereților, mobilei, colțurilor sau altor locuri greu accesibile.

Curăță toate tipurile de pardoseli și covoare; curăță chiar si zona de sub mobila, dacă aceasta îi permite.

Roomba 981 poate face față tuturor tipurilor de pardoseli – cele două perii (extractoare) rotative cu două caneluri de ghidare speciale din cauciuc colectează în mod fiabil murdăria din gresie, linoleum, parchet din lemn masiv, covor etc. Design-ul robotului Roomba 981 este creat pentru a fi în măsură să pătrundă sub mobilier, canapele și fotolii (atunci cân design-ul acestora îi permite).

O casă plină de cabluri? Pentru Roomba 981 nu este nicio problema!

iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea pentru a preveni încurcarea în cabluri. Atunci când periile (extractoarele) simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia.

Nici măcar pragurile nu-l pot opri pe Roomba 981.

Dobíjení

Roomba 981 poate depăși cu ușurință benzi de tranziție, praguri sau alte denivelări care stau în calea sa, până la o înălțime de 2 cm.

Își face întotdeauna treaba, indiferent de situație.

După activarea modului SPOT, care este folosit pentru curățarea locală, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m în diametru. Acesta va servi drept o "perie și făraș", în cazul în care se va varsa zahăr/cereale/orez/etc. în bucătărie sau poate curăța, de exemplu, un preș.

Crește puterea de curățare, atunci când este necesar.

Dobíjení

Sistemul inovator Dirt Detect de generația a 2-a folosește senzori optici și acustici ce detectează zonele excesiv de murdare pe care Roomba 981 va trebui să le curețe și mai intens.

Curăță doar acolo unde vrei tu să curețe.

Dobíjení

Funcția Virtual Wall (Perete virtual) și Halo (aură) limitează accesul robotului în camerele în care nu doriți să aspire și îl ține departe de lucrurile pe care doriți să le protejați. Peretele virtual transmite un fascicul de infraroșu pe o lungime de aprox. 3 m, de care robotul nu va trece. Funcția Halo creează o zonă de protecție ca un arc de cerc în jurul peretelui virtual, cu un diametru de 50 cm, astfel încât să puteți defini cu precizie zona de curățat.

Se oprește în condiții de siguranță în fața scărilor.

Dobíjení

Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea. Roomba 981 se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe podea.

Pentru cine?

Roomba 981 reprezintă produsul de top atunci când vine vorba despre aspiratoare robotizate și se potrivește persoanelor ce doresc să se bucure de eficiență maximă de curățare prin sistemul de purificare AeroForce, funcționare silențioasă, funcția Carpet Boost, de încărcare în timpul curățării și de comfortul oferit de aplicația iRobot Home , care vă permite să controlați robotul de la distanță.

981

conţinutul ambalajului

Periuţa laterală1x Periuţa laterală

Incarcator1x Incarcator

Filtru de inalta eficienta AeroForce®1x Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Virtual functia Perete Dual Mode2x Virtual functia Perete Dual Mode

Baterie Li-Ion1x Baterie Li-Ion

Roomba 9811x Roomba 981

 

Roomba 981: Dicţionar de termeni

 

Specificaţie tehnică

Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
Funcția Carpet Boost
Curățare depână la 185 m2 / încărcare
Reîncărcarea în timpul curățării
Curăță parchet, covoare și pardoseli dure
Potrivit pentru gospodăriile cu animale
Cap de curățare Adaptive AeroForce
Sistem de curățare în colțuri și de-a lungul pereților
Sistemul ANTI încurcarea în cabluri
Detecția acustică și optică a mizeriei prin Dirt Detect a 2-a generație
Re-încărcare automată în baza de încărcare
Funcția de curățare întarziata
Perete virtual cu funcția HALO
Sistem de filtrare - Filtru de tip dublu de inalta eficienta AeroForce®
Bară de protecție moale- cu tehnologie de lovire mai lentă
Indicator pentru coș colector plin
Capacitate mare a coșului colector AeroForce
Mâner pliabil pentru o manevrare ușoară
Capacitate mare a baterie Li-Ion
Timp de încărcare: 3 ore
Consum de energie în timpul încărcării de max. 33 W
Consum de energie în Stand-By: max. 2 W
Dimensiuni (mm) 351 x 92 (80 - corp de robot)
Greutate: 4 kg
Nivel de zgomot:
 
 

Roomba i7+
(7556)


Roomba i7+ (7556)Wi-Fi. Detectie Murdarie. Putere Mare. Perii Cauciuc Multi-Suprafata. Curata camere individual. Arunca singur gunoiul. Cos lavabil

toate produsele

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

Țesătură lavabilă pentru curățare uscată

toate produsele
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda