ProduseRoomba 980

preţ 3 599,00 RON
în stoc
Cumpără
Roomba 980 banner
 

Prezentare

     
 
 
Discount extraordinar de 20%, preț vechi 4499 RON!

Timpul este prea prețios pentru a fi irosit dând cu aspiratorul. De accea, vă prezentam un nou partener care se va dovedi un real ajutor pentru ca tu să scapi de grija prafului și a mizeriei în fiecare zi: iRobot Roomba 980- cel mai performant aspirator robot din lume! Faceți cunoștință cu noul Roomba…


Cum este?

Isteț (funcționează printr-o simplă apasare de buton) Elegant, Simplu, Imbatabil (de 10X mai puternic și cu o durată de viață a bateriei de 2x mai mare decât a predecesorilor lui) Incomparabil (curăță mai bine decât modelele precedente) Ușor de folosit, Extrem de Adaptabil, Independent (se încarcă singur atunci când are nevoie în timpul curățeniei) Versatil (curăță covoare și orice tip de suprafață dură) Abil (nu cade niciodată de pe scări) Curajos (trece de orice obstacol care nu este mai înalt de 1.6 cm) Neobosit (curăță fără oprire pâna la 185 mp cu o singură încarcare). Perfect!

Caracteristici principale Roomba 980

 • Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
 • Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
 • Funcția Carpet Boost
 • Curățare depână la 185 m2 / încărcare
 • Reîncărcarea în timpul curățării
 • Curăță parchet, covoare și pardoseli dure
 • Potrivit pentru gospodăriile cu animale
 • Cap de curățare Adaptive AeroForce
 • Sistem de curățare în colțuri și de-a lungul pereților
 • Sistemul ANTI încurcarea în cabluri
 • Detecția acustică și optică a mizeriei prin Dirt Detect a 2-a generație
 • Re-încărcare automată în baza de încărcare
 • Funcția de curățare întarziata
 • Perete virtual cu funcția HALO
 • Sistem de filtrare - Filtru de tip dublu de inalta eficienta AeroForce®
 • Bară de protecție moale- cu tehnologie de lovire mai lentă
 • Indicator pentru coș colector plin
 • Capacitate mare a coșului colector AeroForce
 • Capacitate mare a baterie Li-Ion
 • Senzori de detectare a înălțimii
 • Bază cu stație de încărcare

Apariția iRobot în lume?

iRobot a fost inventat de trei fondatori (Colin Angle, Helen Greiner și Rodney Brooks). Ei au fost convinși că robotica ar schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care ne vindecăm și modul în care curățăm. În primul an de existență, în colaborare cu NASA, iRobot a introdus robotul Genghis în explorarea spațială. Cea mai mare realizare a venit în 1998, când compania iRobot a câștigat contractul cu agenția DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare în Apărare Avansată) prin care trebuiau să dezvolte și să producă roboți mobili tactici- iRobot PackBot. Aceștia au creat un robot versatil, care a fost implementat de guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare după atacurile teroriste asupra World Trade Center din 11 Septembrie 2001. PackBot a cartografiat, de asemenea, zonele contaminate, după accidentul din Japonia al centralei Fukushima în 2011.

In anul 2002 iRobot a intrat în viața noastră, și a fost momentul în care a fost lansat primul aspirator Roomba. Trei ani mai târziu, iRobot a anunțat lansarea Scooba și a continuat dezvoltarea roboților pentru uz casnic. Din această cauză, portofoliul iRobot include mai mulți roboți avansați, care ajută la curățenie mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume. iRobot este liderul de piață.

De ce este cel mai bun?

Pentru că îl poți controla oricând, de oriunde printr-o simplă apăsare de buton.

Carpet boost

Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 980 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. Stai la birou și tocmai ți-ai amintit că trebuie să faci curățenie acasă? E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 980 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta. Aplicația iRobot Home cuprinde mai multe informații: despre întreținerea robotului , suport tehnic, clipuri video pentru instruire, etc.

Eficiență crescută cu 50% pentru curățarea microimpurităților și a părului de animale .

Dobíjení

iRobot Roomba 980 dispune de una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curățare în trei trepte AeroForce, ceea ce mărește eficiența aspirării cu până la 50%, ori de câte ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurată printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.

Curăță indiferent de dimensiunile casei sau biroului.

Dobíjení

Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigură o curățare perfectă a apartamentul dvs., indiferent de cât de spațios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 980 învață drumul, "vede" și recunoaște mobilierul sau obstacolele și intrarea în camera alăturată.

Nu va termina până când totul nu este curat. Noul acumulator Li-Ion durează de până la 4 ori mai mult!

Dobíjení

Bateria performantă cu litiu permite robotului iRobot Roomba 980 să curețe până la 185 mp cu o singură încărcare; comparativ cu bateria roboților iRobot precedenți, are capacitate cu 50% mai mare și durată de viață de 4x mai lungă. Dacă este necesar, Roomba se va întoarce pentru câteva minute la stația de încărcare, se reîncarcă, și continuă curățarea exact de unde s-a oprit, până când își termină treaba.

Învinge praful și murdăria cu o forță de 10x mai mare.

Carpet boost

Roomba 980 știe foarte bine că ajunge pe un covor și prin intermediul funcției Boost Carpet va crește în mod automat puterea de aspirare a noului motor. Praful și murdăria nu au nicio șansă!

Murdăria nu se poate ascunde de robotul Roomba 980.

Dobíjení

Sistemul Wall Follow pentru urmărirea liniei pereților asigură o curățare perfectă de-a lungul pereților, mobilei, colțurilor sau altor locuri greu accesibile.

Curăță toate tipurile de pardoseli și covoare; curăță chiar si zona de sub mobila, dacă aceasta îi permite.

Dobíjení

Roomba 980 poate face față tuturor tipurilor de pardoseli – cele două perii (extractoare) rotative cu două caneluri de ghidare speciale din cauciuc colectează în mod fiabil murdăria din gresie, linoleum, parchet din lemn masiv, covor etc. Design-ul robotului Roomba 980 este creat pentru a fi în măsură să pătrundă sub mobilier, canapele și fotolii (atunci cân design-ul acestora îi permite).

O casă plină de cabluri? Pentru Roomba 980 nu este nicio problema!

Dobíjení

iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea pentru a preveni încurcarea în cabluri. Atunci când periile (extractoarele) simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia.

Nici măcar pragurile nu-l pot opri pe Roomba 980.

Dobíjení

Roomba 980 poate depăși cu ușurință benzi de tranziție, praguri sau alte denivelări care stau în calea sa, până la o înălțime de 2 cm.

Își face întotdeauna treaba, indiferent de situație.

Dobíjení

După activarea modului SPOT, care este folosit pentru curățarea locală, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m în diametru. Acesta va servi drept o "perie și făraș", în cazul în care se va varsa zahăr/cereale/orez/etc. în bucătărie sau poate curăța, de exemplu, un preș.

Crește puterea de curățare, atunci când este necesar.

Dobíjení

Sistemul inovator Dirt Detect de generația a 2-a folosește senzori optici și acustici ce detectează zonele excesiv de murdare pe care Roomba 980 va trebui să le curețe și mai intens.

Curăță doar acolo unde vrei tu să curețe.

Dobíjení

Funcția Virtual Wall (Perete virtual) și Halo (aură) limitează accesul robotului în camerele în care nu doriți să aspire și îl ține departe de lucrurile pe care doriți să le protejați. Peretele virtual transmite un fascicul de infraroșu pe o lungime de aprox. 3 m, de care robotul nu va trece. Funcția Halo creează o zonă de protecție ca un arc de cerc în jurul peretelui virtual, cu un diametru de 50 cm, astfel încât să puteți defini cu precizie zona de curățat.

Se oprește în condiții de siguranță în fața scărilor.

Dobíjení

Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea. Roomba 980 se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe podea.

Pentru cine?

Roomba 980 reprezintă produsul de top atunci când vine vorba despre aspiratoare robotizate și se potrivește persoanelor ce doresc să se bucure de eficiență maximă de curățare prin sistemul de purificare AeroForce, funcționare silențioasă, funcția Carpet Boost, de încărcare în timpul curățării și de comfortul oferit de aplicația iRobot Home , care vă permite să controlați robotul de la distanță.

980

alte funcţii importante

ANTITANGLE
comandă simplă
dimensiuni compacte
staţie de încărcare
indicatorul de plin al coşului
toate tipurile de pardoseli
senzori contra căderii de pe scări
programul SPOT
Întreţinere simplă
bara profilată
diagnosticarea problemelor
transbordează pragurile
42 senzori diverşi
Sistem de curățare AeroForce
Coş colector de mare capacitate AeroForce
Filtru de inalta eficienta AeroForce®
Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele
 
 

ANTITANGLE

iRobot se gândeşte şi la o gospodărie obişnuită, de aceea a fost conceput cu tehnologia ANTITANGLE care împiedică încurcarea şi blocarea robotului în cabluri sau franjuri de covor. În momentul în care periile semnalizează o rezistenţă, schimbă sensul de rotaţie. În acest mod robotul se eliberează şi poate continua efectuarea curăţeniei.

 

comandă simplă

Roombei nu trebuie să-i stabiliţi cum sau cât timp să efectueze curăţenia. Roomba decide întotdeauna singură în funcţie de forma şi mărimea încăperii în care face curăţenie. Apăsaţi butonul CLEAN şi Roomba are grijă de toate celelalte.

 

dimensiuni compacte

Graţie înălţimii sale de 9,2 cm, Roomba ajunge sub majoritatea tipurilor de mobilă şi este în stare să facă curăţenie şi acolo unde în mod normal nu aveţi acces, de exemplu, sub pat sau dulapurile de bucătărie. Dimensiunile au fost proiectate în aşa fel, încât robotul să fie adecvat pentru mobila europeană tipizată prevăzută cu picioare.

 

staţie de încărcare

Odată ce Roomba evaluează curăţenia ca fiind terminată, începe să caute automat baza sa de încărcare, unde se încarcă pentru a fi pregătită pentru procesul următor de efectuare a curăţeniei. Robotul se întoarce la bază în cazul în care îi daţi ordin prin apăsarea butonului DOCK.

 

indicatorul de plin al coşului

Odată ce Roomba se umple, coşul colector de impurităţi vă atenţionează printr-un semnal luminos pe afişaj în legătură cu starea de plin şi necesitatea golirii.

 

toate tipurile de pardoseli

Roomba este un robot destinat pentru curăţarea tuturor tipurilor de pardoseli de tipul gresiei, linoleumului, sau al duşumelei de lemn.

 

senzori contra căderii de pe scări

Robotii pentru curatenie iRobot sunt dotati cu senzori anti-cadere pentru a asigura o navigare usoara si in siguranta.

 

programul SPOT

Programul SPOT serveşte pentru curăţenia locală. Robotul curăţă un spaţiu având diametru de 1 m². Robotul poate servi drept „mătură şi făraş“, când în bucătărie vărsaţi pe podea zahăr, sau  poate să vă facă curăţenie, de exemplu, pe rogojina pentru pantofi.

 

Întreţinere simplă

Prin întreţinere regulată prelungiţi durata de viaţă a Roombei dumneavoastră. Este suficient să-i goliţi regulat coşul colector, să curăţaţi periile şi rotila din faţă.

 

bara profilată

Roomba detectează obstacolele cu ajutorul unei bare profilate acoperite cu gumă, cu atingere lentă. Cu ajutorul razelor infraroşii emise de bara robotului, robotul prima dată înregistrează obstacolul, încetineşte în faţa lui şi apoi îl atinge uşor. Bara de protectie cu amortizor protejeaza mobilierul. Contactul direct cu obstacolul măreşte eficienţa periuţei care mătură impurităţile. În plus, graţie barei cu atingere, Roomba trece peste obstacolele virtuale de tipul cuverturii de pat sau al draperiilor lungi. Aspiratoarele robot seria 700 sunt echipate cu bară profilată acoperită cu gumă, robotul fiind astfel și mai menajant faţă de mobilă.

 

diagnosticarea problemelor

Robotul este în stare să diagnosticheze singur şi să semnalizeze printr-un semnal sonor sau să anunţe o eventuală problemă, de exemplu, îmbâcsirea periei.

 

transbordează pragurile

Roomba este în stare să depăşească uşor consolele de trecere, pragurile şi alte denivelări având o înălțime de până la 2 cm.

 

42 senzori diverşi

Sistemele iAdapt de navigare şi control funcționează numai în combinaţie cu o cantitate suficientă de senzori optici și acustic. Roomba 800 are în total 42 de senzori care strâng date importante despre cameră și bariere.

 

Sistem de curățare AeroForce

Aspiratorul robot Roomba seria 800 este echipat cu un cap nou de curăţare. Series are equipped by new model cleaning head.  Sistem de curăţare AeroForce  Adaptive Cleaning este dinamic, se adaptează la orie tip de suprafaţă de podea, independent dacă este  linoleum, covor sau gresie.

 

Coş colector de mare capacitate AeroForce

Coşul colector de mare capacitate AeroForce a fost special conceput pentru noul aspirator Roomba seria 800. Avantajele lui sunt date de filtrul de înaltă calitate Hepa, care prinde chiar şi cele mai fine particule de praf şi este extrem de potrivit persoanelor alergice.

 

Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Aspiratorul robot Roomba seria 800 utilizează filtru Filtru de inalta eficienta AeroForce® pentru filtrare. Acest filtru este unul dintre cele mai eficiente, deoarece prinde chiar și cele mai fine particule de praf și polen. Este potrivit pentru cei predispuşi la alergii și protejează mai bine filtrele convenționale, care sunt utilizate în aspiratoare.

 

Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele

conţinutul ambalajului

Periuţa laterală1x Periuţa laterală

Incarcator1x Incarcator

Filtru de inalta eficienta AeroForce®1x Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Roomba 9801x Roomba 980

Acumulator Li-Ion1x Acumulator Li-Ion

Virtual functia Perete Dual Mode2x Virtual functia Perete Dual Mode

 

componente de schimb / consumabile

Set perii principale Set perii principale Cumpara
 

Roomba 980: Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul
Funcția Carpet Boost
Curățare depână la 185 m2 / încărcare
Reîncărcarea în timpul curățării
Curăță parchet, covoare și pardoseli dure
Potrivit pentru gospodăriile cu animale
Cap de curățare Adaptive AeroForce
Sistem de curățare în colțuri și de-a lungul pereților
Sistemul ANTI încurcarea în cabluri
Detecția acustică și optică a mizeriei prin Dirt Detect a 2-a generație
Re-încărcare automată în baza de încărcare
Funcția de curățare întarziata
Perete virtual cu funcția HALO
Sistem de filtrare - Filtru de tip dublu de inalta eficienta AeroForce®
Bară de protecție moale- cu tehnologie de lovire mai lentă
Indicator pentru coș colector plin
Capacitate mare a coșului colector AeroForce
Mâner pliabil pentru o manevrare ușoară
Capacitate mare a baterie Li-Ion
Timp de încărcare: 3 ore
Consum de energie în timpul încărcării de max. 33 W
Consum de energie în Stand-By: max. 2 W
Dimensiuni (mm) 351 x 92 (80 - corp de robot)
Greutate: 4 kg
Nivel de zgomot:
 
 

iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba e5 + Braava jet 240

Roomba e5 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba e5 + Braava Jet 240 la un preț special.

Preț întreg: 3 688 RON Preț pachet: 3 399 RON

toate produsele

Roomba 605 + Braava jet 240

Roomba 605 + Braava jet 240Curățenie completă la cel mai mic preț! Cu Roomba 605 + Braava Jet 240 la un preț special.
Preț întreg: 2 288 RON Preț pachet: 2 099 RON

toate produsele
 
 
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda