ProduseRoomba 886

preţ 3 229,01 RON
Stoc epuizat
Cumpără
Roomba 886 banner
  Roomba 886
  Roomba 886
  Roomba 886
 

Prezentare

     
 
 
Acesta este cel mai performant aspirator robot şi capul de serie din categoria lui. Robotul Roomba Seria 800 stabilește noi standarde pentru o curăţare revoluționară de calitate. Datorită sistemului performant de curăţare AeroForce ™, tehnologia de curăţare Roomba 886 a devenit cu până la 50% mai eficientă. Putere de aspirare cu până la 5 ori mai mare este suplimentată de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspiră praful eficient, dar şi murdăria brută sau foarte fină din toate tipurile de pardoseli și covoare. Deoarece extractoarele necesită foarte puțină întreținere, veţi avea un trai un pic mai ușor cu un aspirator robot Roomba. Mai mult decât atât, noul Roomba 886 ruleaza mai liniștit, are de două ori mai mare capacitate de viață a bateriei, capacitate dublă de colectare şi o stație de încărcare cu adaptor integrat. Investiţi în casa dvs. și achiziționaţi noul Roomba 886. În comparaţie cu 870, robotul Roomba oferă funcţia de far virtual, care gestionează curăţenia în mai multe camere simultan.

Principalele avantaje ale robotului Roomba 886

 • Curăță toate tipurile de pardoseli dure și covoare
 • Curăță cu ajutorul sistemului inteligent de navigație iAdapt
 • Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele
 • Sistem de curățare lateral în colțuri și de-a lungul pereților - Wall Follow
 • Capul de curățare adaptor cu extractoare de cauciuc AeroForce
 • Capacitate mare a coşului de colectare AeroForce
 • Filtru de inalta eficienta AeroForce®
 • Indicator coş plin
 • Sistemul ANTITANGLE, previne încurcarea în cabluri sau covoare
 • Detectare acustică și optică de murdărie
 • Curățare în funcție de program
 • Room to Room
 • Margine cu rol de tampon pentru contact uşor
 • Senzori detectare scări
 • Telecomandă
 • Baterie XLife cu durată de viaţă de 2 ori mai mult
 • Încărcare la stație cu adaptor integrat

De ce robot de la iRobot ?

iRobot este axată strict și specializată în robotică, compania investește cel mai mult profit și nu a cedat tentației de a distrage atenția altor zeci de domenii, de asemenea cu argumente favorabile. iRobot are fondatori ( Colin Angle , Helen Greiner și Rodney Brooks ). Erau convinşi că robotica va schimba lumea, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, modul în care ne vindecăm și modul în care facem curat. A fost la fel de repede ca parcursul primului an al existenței sale, când iRobot în colaborare cu NASA a introdus robotul explorator în spațiu Genghis. O descoperire a avut loc în 1998 , când compania iRobot a câștigat contractul DARPA pentru dezvoltarea și producția de roboți mobili tactici - iRobot PackBot .

Și a apărut acest robot versatil, care a fost folosit de către guvernul Statelor Unite în timpul operațiunilor de salvare, după atacurile teroriste de la World Trade Center din 2001. PackBot a detectat de asemenea, zona contaminată după dezastrul din Japonia Fukushima în 2011 . În 2002 iRobot a intrat în viața fiecăruia dintre noi. Primul aspirator robot Roomba a intrat pe piata acel an. Trei ani mai târziu, robotul Scooba a apărut pe piață și a continuat dezvoltarea roboţilor. Datorită acestui fapt, portofoliul actual iRobot include mai mulţi roboți avansaţi, care sprijină mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume pentru curăţarea casei sau apartamentului.

Principalele caracteristici ale robotului
iRobot Roomba 886

Curățarea cea mai inteligentă și sistemul de navigație iAdapt

Robotul Roomba intră pe piaţă cu sisteme performante, astfel încât iRobot rămâne iRobot. Lista începe cu cel mai important dintre ele - sistemul iAdapt. Cel mai inteligent sistem de curățare și de navigație folosit pentru un spaţiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spaţiul de 67 de ori într-o secundă, în legătură cu 40 de mişcări predefinite. Acest lucru îi permite robotului Roomba să reacţioneze inteligent la condițiile actuale ale spaţiului.

Sistem AeroForce de curățare pe trei niveluri

Lansăm una dintre cele mai importante inovații de la apariţia aspiratoarelor robot pe piață. Eficiența globală a aspiratoarelor a crescut cu 50 %, ca urmare a tehnologiei revoluționare de curățare AeroForce.

1. Perie laterală rotativă

Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.

2. Două extractoare care se rotesc în sens opus

Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.

3. Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Împreună cu noul motor, crește dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de până la cinci ori, comparativ cu seria anterioară de roboți. Filtrarea este realizată prin filtrul de inalta eficienta AeroForce®.

Cap de curățare AeroForce

Modelul Roomba 886 este echipat cu un cap de curățare AeroForce, care se adaptează dinamic la suprafața care trebuie curățată, fie că este gresie, mochetă, linoleum sau parchet.

Roomba 790

AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 886 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce®. Senzorul de coş plin anunţă că este timpul să-l goliţi.

Detectare acustică și optică de murdărie

Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdărie, a doua generaţie) detectează locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici și vizuali și curăţă intens petele.

Curățare în funcție de program

Cu funcția de curățare programată, puteți seta data și ora la care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roomba se descurcă chiar dacă este întuneric sau există obstacole, astfel încât mereu curăţă foarte bine, chiar și fără prezența dvs.. Robotul poate fi programat pentru curățenie în momente diferite, în fiecare zi . Puteți seta robotul, de exemplu, pentru a curăța de trei ori pe săptămână, iar robotul va curăța în momentul planificat în fiecare săptămână și veţi avea o podea curată.

Room to Room

Cu functia Room to Room veti putea imbunatati orientarea robotului Roomba intr-o zona complexa si in schimb, va curata toata casa o data, camera cu camera. Doar lasati usile deschise si plasati peretii virtuali in dreptul usilor conform instructiunilor. Roomba va curata prima camera, iar in momentul in care o va considera curata, peretii virtuali il vor ghida in celelalte camere. Robotul va proceda la fel cu fiecare camera pana va termina de curata toata casa.

Pentru cine

Având în vedere că Roomba 886 este în top absolut printre aspiratoarele robot de la iRobot, noii proprietari se pot aștepta la o curăţenie de eficiență maximă dată de sistemul AeroForce; bateria XLife are o viaţă de două ori mai lungă, performanță mai silențioasă și întreținere minimă. Acest model conține toate elementele de care aveți nevoie; telecomandă inclusă și perete virtual cu funcția de far pentru curățarea întregului apartament, din cameră în cameră.

iRobot Roomba 790
886

alte funcţii importante

ANTITANGLE
comandă simplă
dimensiuni compacte
staţie de încărcare
indicatorul de plin al coşului
toate tipurile de pardoseli
senzori contra căderii de pe scări
programul SPOT
Întreţinere simplă
bara profilată
diagnosticarea problemelor
transbordează pragurile
42 senzori diverşi
Sistem de curățare AeroForce
Baterie XLife
Coş colector de mare capacitate AeroForce
Filtru de inalta eficienta AeroForce®
Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele
 
 

ANTITANGLE

iRobot se gândeşte şi la o gospodărie obişnuită, de aceea a fost conceput cu tehnologia ANTITANGLE care împiedică încurcarea şi blocarea robotului în cabluri sau franjuri de covor. În momentul în care periile semnalizează o rezistenţă, schimbă sensul de rotaţie. În acest mod robotul se eliberează şi poate continua efectuarea curăţeniei.

 

comandă simplă

Roombei nu trebuie să-i stabiliţi cum sau cât timp să efectueze curăţenia. Roomba decide întotdeauna singură în funcţie de forma şi mărimea încăperii în care face curăţenie. Apăsaţi butonul CLEAN şi Roomba are grijă de toate celelalte.

 

dimensiuni compacte

Graţie înălţimii sale de 9,2 cm, Roomba ajunge sub majoritatea tipurilor de mobilă şi este în stare să facă curăţenie şi acolo unde în mod normal nu aveţi acces, de exemplu, sub pat sau dulapurile de bucătărie. Dimensiunile au fost proiectate în aşa fel, încât robotul să fie adecvat pentru mobila europeană tipizată prevăzută cu picioare.

 

staţie de încărcare

Odată ce Roomba evaluează curăţenia ca fiind terminată, începe să caute automat baza sa de încărcare, unde se încarcă pentru a fi pregătită pentru procesul următor de efectuare a curăţeniei. Robotul se întoarce la bază în cazul în care îi daţi ordin prin apăsarea butonului DOCK.

 

indicatorul de plin al coşului

Odată ce Roomba se umple, coşul colector de impurităţi vă atenţionează printr-un semnal luminos pe afişaj în legătură cu starea de plin şi necesitatea golirii.

 

toate tipurile de pardoseli

Roomba este un robot destinat pentru curăţarea tuturor tipurilor de pardoseli de tipul gresiei, linoleumului, sau al duşumelei de lemn.

 

senzori contra căderii de pe scări

Robotii pentru curatenie iRobot sunt dotati cu senzori anti-cadere pentru a asigura o navigare usoara si in siguranta.

 

programul SPOT

Programul SPOT serveşte pentru curăţenia locală. Robotul curăţă un spaţiu având diametru de 1 m². Robotul poate servi drept „mătură şi făraş“, când în bucătărie vărsaţi pe podea zahăr, sau  poate să vă facă curăţenie, de exemplu, pe rogojina pentru pantofi.

 

Întreţinere simplă

Prin întreţinere regulată prelungiţi durata de viaţă a Roombei dumneavoastră. Este suficient să-i goliţi regulat coşul colector, să curăţaţi periile şi rotila din faţă.

 

bara profilată

Roomba detectează obstacolele cu ajutorul unei bare profilate acoperite cu gumă, cu atingere lentă. Cu ajutorul razelor infraroşii emise de bara robotului, robotul prima dată înregistrează obstacolul, încetineşte în faţa lui şi apoi îl atinge uşor. Bara de protectie cu amortizor protejeaza mobilierul. Contactul direct cu obstacolul măreşte eficienţa periuţei care mătură impurităţile. În plus, graţie barei cu atingere, Roomba trece peste obstacolele virtuale de tipul cuverturii de pat sau al draperiilor lungi. Aspiratoarele robot seria 700 sunt echipate cu bară profilată acoperită cu gumă, robotul fiind astfel și mai menajant faţă de mobilă.

 

diagnosticarea problemelor

Robotul este în stare să diagnosticheze singur şi să semnalizeze printr-un semnal sonor sau să anunţe o eventuală problemă, de exemplu, îmbâcsirea periei.

 

transbordează pragurile

Roomba este în stare să depăşească uşor consolele de trecere, pragurile şi alte denivelări având o înălțime de până la 2 cm.

 

42 senzori diverşi

Sistemele iAdapt de navigare şi control funcționează numai în combinaţie cu o cantitate suficientă de senzori optici și acustic. Roomba 800 are în total 42 de senzori care strâng date importante despre cameră și bariere.

 

Sistem de curățare AeroForce

Aspiratorul robot Roomba seria 800 este echipat cu un cap nou de curăţare. Series are equipped by new model cleaning head.  Sistem de curăţare AeroForce  Adaptive Cleaning este dinamic, se adaptează la orie tip de suprafaţă de podea, independent dacă este  linoleum, covor sau gresie.

 

Baterie XLife

Roomba seria 800 oferă o baterie tip XLife, care reprezintă tehnologie nouă în domeniu și oferă o durată de viaţă de două ori mai lungă faţă de modelul anterior. Este un tip de baterie Ni-MH (NiMH). Avantajul său este dat de capacitatea de a întreţine încărcarea robotului și de a păstra o durată lungă de viață și tensiune stabil. Cu o baterie complet încărcată, robotul poate curăța perioadă îndelungată. Reîncărcarea robotului este controlată de un microprocesor care monitorizează diverși parametri, inclusiv temperatura bateriei. Acest procedeu maximizează durata de viață a bateriei.

 

Coş colector de mare capacitate AeroForce

Coşul colector de mare capacitate AeroForce a fost special conceput pentru noul aspirator Roomba seria 800. Avantajele lui sunt date de filtrul de înaltă calitate Hepa, care prinde chiar şi cele mai fine particule de praf şi este extrem de potrivit persoanelor alergice.

 

Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Aspiratorul robot Roomba seria 800 utilizează filtru Filtru de inalta eficienta AeroForce® pentru filtrare. Acest filtru este unul dintre cele mai eficiente, deoarece prinde chiar și cele mai fine particule de praf și polen. Este potrivit pentru cei predispuşi la alergii și protejează mai bine filtrele convenționale, care sunt utilizate în aspiratoare.

 

Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele

conţinutul ambalajului

Zid virtual cu far1x Zid virtual cu far

Acumulator XLife1x Acumulator XLife

Incarcator1x Incarcator

Filtru de inalta eficienta AeroForce®1x Filtru de inalta eficienta AeroForce®

Roomba 8861x Roomba 886

 

de cumpărat

Perete virtual cu far Perete virtual cu far Cumpara
Set perii principale Set perii principale Cumpara
Filtre AeroForce® 3 buc. Filtre AeroForce® 3 buc. Cumpara
Perete virtual Halo Perete virtual Halo Cumpara
 

Roomba 886: Dicţionar de termeni

Specificaţie tehnică

Curățarea de parchet, linoleum, covoare și suprafețe dure
Potrivit pentru gospodării cu animale
Cel mai inteligent sistem de navigație și curățare iAdapt
Procesor ARM - marcă de prestigiu
42 senzori diverşi
Cap de curățare AeroForce
Sistemul de curățare lateral în colțuri și de-a lungul pereților - Wall Follow
Sistem ANTITANGLE
Detectare acustică și optică de murdărie - Dirt Detect, a 2-a generație
Încărcare automată în stația de încărcare
Curățare în funcție de program
Funcția de Perete Virtual, Virtual Wall
Room to Room
Un sistem de filtrare - Filtru de inalta eficienta AeroForce®
Margine cu rol de tampon pentru contact uşor
Indicator coş plin
Coş de colectare mare capacitate AeroForce
Mâner pentru manevrare ușoară
Recomandat pentru 4 sau mai multe camere (de până la 150 m2)
XLife baterie de mare capacitate, cu durata de viață a bateriei de până la 3 ore
Timp de încărcare 3 ore
Consum de energie la încărcare: max 33 W
Consumul de energie în Stand -By max . 2 W
Dimensiuni (mm) 350 x 92 ( 80 corpul robotului )
Greutate 3.85 kg
Nivel de zgomot < 60 dB
 
 

iRobot® și animalele de companie!

Suntem atenți la reacția animalului de companie asupra noului membru al familiei, fiindcă din păcate nu putem să ii explicăm: "Acesta este doar un aspirator,...

15.02.2018
toate știrile

Roomba 696

Roomba 696Modelul de top al seriei 600!

toate produsele

Filtre AeroVac®

Filtre AeroVac®3 buc de filtre AeroVac® din micro fibre pentru Roomba seria 600

toate produsele
 
 
 
 
produsul a fost adăugat în coş
Finalizaţi comanda