PROMO %

Roomba i7+ (7558) și Braava jet m6 (6138)

Setul format din aspiratorul robot Roomba® i7 + și robotul mop Braava jet® m6 care se ocupă de curățarea completă a pardoselilor din întreaga casă este aici! Roboții comunică între ei prin intermediul aplicației iRobot Home astfel încât mopul să înceapă spălarea după terminarea programului de aspirare. În plus, stația Clean Base™ înmagazinează până la 60 de coșuri colectoare cu murdărie, praf și păr.

Aspirator inteligent Roomba i7
Set aspirator Roomba i7+ si mop Braava jet m6

Setul elegant este format din robotul aspirator Roomba i7 + (7558) și robotul mop Braava jet m6 (6138). Roboții lucrează împreună, nu au limite la dimensiunea spatiului pe care îl pot curăța și se pot încarca singuri în timpul curățeniei. Prin aplicația iRobot Home sau prin intermediul unui asistent virtual controlați cu ușurință activitatea roboților.

Robot aspirator Roomba i7 + (7558) și robot mop Braava jet m6 (6132) cu navigatie iAdapt 3.0
Set aspirator Roomba i7 și mop Braava jet m6
Set aspirator Roomba i7 și mop Braava jet m6

Navigație iAdapt 3.0

Cea mai avansată navigație video iAdapt 3.0 permite curățarea unui spațiu de dimensiuni nelimitate la perfecție. De îndată ce aspiratorul Roomba sau mopul Braava au salvat o hartă în aplicație, puteți seta limitele încăperilor, le puteți numi, și puteți seta un program de curățare pentru fiecare. Acest lucru vă oferă un control absolut asupra locului în care robotul trebuie să curețe și când. Robotul de curățenie este capabil să memoreze până la 10 hărți diferite.

Funcția Imprint™ Link - comunicare între roboți

Aspiratorul robot Roomba poate comunica cu robotul mop Braava Jet m6. Datorită funcției revoluționare Imprint ™ Link, după ce Roomba termină de aspirat, trimite automat o instrucțiune către Braava, care va continua cu spălarea. O combinație dintre acești doi roboți este garanția unor podelele curățate minuțios automat, oferind un confort fără precedent în curățenie.

Dimensiune nelimitată și încărcare automată

Nu există nicio limită la dimensiunea podelei pe care roboții de curățenie Roomba și Braava jet m6 sunt capabile să o curețe. Când aspiratorul inteligent Roomba rămâne fără baterie, se reîncarcă și reia automat curățenia. În timp ce face acest lucru, conținutul coșului său se descarcă automat în stația de eliminare a murdăriei. După aceea Roomba reia curățarea, de acolo de unde a lăsat-o. La fel procedează și robotul mop Braava. Dimensiunea podelei este limitată doar în ceea ce privește cantitatea de apă pe care o poate reține în rezervorul său, care este suficient pentru 92 mp.

Set aspirator Roomba i7+ si mop Braava jet m6
Setul format din aspirator robot iRobot Roomba i7 + (7558) și mopul robot iRobot Braava jet m6 (6138) este conceput pentru cei care doresc combinația perfectă pentru aspirarea si spălarea podelelor.
5 699.01 leiStoc